Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bişey yoksa niye ilaç veriyoki bu adam
hem bebek aspirini gebelikte riskliymiş ve kan pıhtılaşması olan insanlara verilirmiş

tahminen seninki yüksek değer değildir gebe kalmak isteyenlere verdiklerini çok duydum ben bebe asprini....

slm kıslar

lorke iğnedendir ,bitteyede geçmiş olsun, kıvrcık telle aradınmı ne gıcık bir durum yakın olsa gidip alıverirdim
slm gultuncum evet farkındayım artık kesın olarak ıgneden...
menepozlu gıbı ates basıyo arada bıde -tatlicadiarzu-
bende tüple ilgili görüşmeler yaptım asm ve yeditepe ile birde umutla görüştüm....
yeditepe: 3850 raporlu 2100 ilaçlar dahil 5500
asm 3150 (çider üyesiyesen ilaçlar dışardan temin
umut 3000 iraporlu 1304 ilaçlar dahil 5000
canım Allah kolaylık versın hakkaten raporlu bıle n ekadr yuksek ucretler boyle...
pekı kalıtelı nve duzgun yerler oldukları ıcın de aradıgın yerler emınım fıyat bırazz fazla sankı olemı acaba
ucuz bı yere de gıtsen guvenemezsın gercı olmusken bı kere de olsun dıye dusunmek de mantıklı
bafo nerde yaptırmıstı...

canım yoktur bısey Allah ın ıznıyle bebe aspırını kanı sulanrdırıyo degerın bıraz bıle sınırdaysa vermısıtr n e olur ne olmaz dıye kan pıhıtılasmasını onlemek ıcın ..
du bakalım esın soleyınce haber et bızede

annecik hoşgeldin çalışıomusun

evet, aslında iyi olmuş geldiğim. ben evdende çalışırım demiştim ama insanlar çalışamam diye iş göndermemişler lmaz:
en yogun 3-4 aya giriyoruz. değerlendiririm inşallah.
günde 4 saat bile yetiyo..
senin nasıl gidiyor bakalım :CüvCüv:

ewet kızlar ya en azında çok çok kötü bişi yok
olsa bile azıcık bişi var onuda dikkat ederek atlatıcaz inşallah
ama ben mide hastasıyım doktorumun bana yasakladıgı ilkşey aspirindi
mide kanaması yaşıyorum çünkü
eger intihar etmek istersen aspirin kullan bi tanesi bile öldürür seni demişti
ona canım sıkılıyor napcam ben
gerçi bebek aspirini zarar vermez herhalde demi

kıvırım pıhtılasma varsa bıle caresı olmayan sey degıl cok sukur...
benım kuzenım hamıle suan 3 ayı doldurdu sukur
ılk aylar daha fazla dıkkat ettı vs
burda da topık var kan puıhıtlasması olup hamıle kalan dogum yapan orda da var merak etme yanı ole bı duurm olsa bıle

bebe aspırınının o kadar zarrarı olmayabılır eger bıde bı ılac daha vermıs ya hep ıcsın dıye o daha onemlı olabılır zaten
ınsallah o da mıdeı kotu etkılemez..
ayrıca pıhtılasmanın onune gecmek ıcın bıtkısel bıseyler de vardır muhakkak ole de takvıye yaparsın
bakmak lazım ınternetten
kanı sulandırıcı seyler dıye

herşey beyinde bitiyor canım benim. bende mideden çok çektim. yediklerine çok dikat edersin aspirini tolere eder o zaman. hem bebe aspirini adı üstünde. bebe getiriyo aklinialirimsmile

evet tatlım ofisteyim. nette geziyorum bayanssulusmile
sünnete karar verdik haftaya yaptırıcaz inşallah. konu ile ilgili okumalar yapıyorum
ewet çok iyi yapmışsınız eşimde küçükken tavsiye ediyor sünneti en azından travmasız oluyor
hayırlısı bakalım ya şu error yazısını görmüycem ya en çokta ona seviniyorum haaaaa

halev nasılsın? seninlede karsılasamıyoz vallahi. :1hug:

edutumun domtisleri kargoda kaybolmuş duyduğuma göre :tomato:
evet bana geldi ama kargo sizinkiler kaybolmuş yolda

ay inşallah halevim ya
hayırlısı olsun bakalım
sen napıyosun

tatlım napim işlerimiz açıldı anca sizleri okuyabiliyorum kaçamak yaptıkça da yazabiliyorum bu arada tsh için bende bugün ilaca başladım 50 tablet var içinde ama ben 1 ay kullanıp kana baktıracam sonrasında düzelmemiş ise devam edeyim diyorum

bende tüple ilgili görüşmeler yaptım asm ve yeditepe ile birde umutla görüştüm....

tatlım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe

tatlım abartma bencede tedbir amaçlı vermiştir dr aspirini merak etme içini ferah tut sen.

benim var özel sigortam, sigortalara tüp bebek kapsam dışı eğer özel anlaşman yoksa....helvanın devlet memurlarına yapılan özel bir anlaşmalı sigorta

evet tatlım ama özelde çalışanlar içinde vardı bu sigorta da öle bi kampanya şuan nasıl bilmiyorum.

halev nasılsın? seninlede karsılasamıyoz vallahi. :1hug:

edutumun domtisleri kargoda kaybolmuş duyduğuma göre :tomato:

hoşgeldin tatlım sağol iyiyim bize kesin tüp bebek gözüyle baktılar ama anlayamadığım şey eşime hiçbir ilaç tedavisi uygulamamaları neden acaba direk tüp bebek dediler hiç sormak da aklıma gelmedi neyse hayırlısı olsun tsh'ımı düzenleyince tekrar gidecem dra o zaman unutmazsam sorarım

kuzum genelde fiyatlar hep böyle ilaçla olanlar 6000 felanç....hastanede bile raporlu fark 850 tl

kızlar ya kan pıhtılaşması çıkmış degerler sınırın üstündeymiş canım sıkıldı eşim doktora göstercekmiş

lorkem gözünü seviyim şu testleri sende bi yaptır erkenden önlemini al
nolur kuzu

doktoruna sor corasprin iç o bağırsakta emiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…