Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bafo memorial yada amerikanda yaptırdı ama emin değilim oralara eur zaten 1900 eur felan kuzum bu işlemler çok kazık heryerde

o halde işyerine gitmen iyi olmuş işlerin açılır bol paracıklar kazanırsın inşallah bebişin için:)
bende iyiyim çalışıorum yeni yemek yiyebildim detaylı ultrasonum var salı gunu onu bekliorum merakla

kızlar ya kan pıhtılaşması çıkmış degerler sınırın üstündeymiş canım sıkıldı eşim doktora göstercekmiş

canım sebep buydu tututanamamasının demekki herşeyin çözumu var bak kızlarda ornekler vermişler çevrelerinden onlemini alırsın oyle yola devam edersin iyiki yaptırmışsınız testi

evet tatlım ofisteyim. nette geziyorum bayanssulusmile
sünnete karar verdik haftaya yaptırıcaz inşallah. konu ile ilgili okumalar yapıyorum
cok ıyı olmus canım erkenden olsun bıtsın bakalım
lorkem gözünü seviyim şu testleri sende bi yaptır erkenden önlemini al
nolur kuzu

canım dıom ya tedavısı olmayan bısey degıl o yuzden sen hıcc canını sıkma
ben de bu aydan sonra dusunuyorum genetık testler denıyor sanırım
bakalım yaptıralım ne oluır ne olmaz
bıde kuzenıme aılede varmı demıs doktor genetık yonu varmıs cunku babannemde var benım pıhtılasma o yuzden baktırmak lazım

illa biz mi istiycez ya şu testleri yaptgırın diye
daha burdaki doktor diyomuş ki niye yaptırdınız bu testleri gerek yok
aptal adam noldu işte sonuç uf yaaaaaaaaa
biz daha çok bekliycektik herhalde daha bebegi rabbim yardım ettide buldum
işte bu ya sebepsiz infertilite diye bişi yok
o doktorların uydurdugu bişey

kızlar ya kan pıhtılaşması çıkmış degerler sınırın üstündeymiş canım sıkıldı eşim doktora göstercekmiş

yahu şeker kız. öğrendin işte sebebini. çözümü de var. dert etme sakın. bu şekilde anne olan öyle çok kiş i varki. hem bazen hamileliğin 3.4. ayında bile düşük olup öğrenenler var. en başında öğrendin. bence daha iyi. öyle dimi ama yerimseniben

bafo memorial yada amerikanda yaptırdı ama emin değilim oralara eur zaten 1900 eur felan kuzum bu işlemler çok kazık heryerde
canım ya cok hakkaten Allah kolaylık versın sıze de ınsallah
bızım ıkızler memorıalde olmustu 6 yıl once daha o zamanlar yenı yenı tup bebek daha da pahalıydı
bıde bırı 1 ay yogun bakımda kaldı toplamda 50 bın e cıktılar hastaneden :1shok:

ben tekrar geldim :)
kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
15 gün sonra tekrar kontrole gidecem

hosgeldın masasllah buyumus oglun ...
hadı bakalım bundan sonra 15 gunde bır gormeye mı gıdeceksın

kızılcık ne demek ya
kızılcık degeri pozitif çıkmış eşim öyle dedi kapattı telefonu

haklısın canım benim bi şikayetim yok çok şükür ki ögrendik sebebi rabbim yardım ettide
yoksa daha çok ugraşırsdık
sadece canmım sıkıldı azıcık o kadar

kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş

maşallah tatlışıma benim..

valla bu doktorlardan bıktım ben. eşini hariç tutayım ama bol keseden sallıyolar. dr değiştirip durmak lazım. o da pisikopatlık gibi geliyor. ama gerekli heralde. bunlara her okulda aynı şeyler iöğretmiyolarmı yada derslerde uyuyanlaramı denk geliyoruz klava:
her testi kontrolü yaparım ben dr olsam en başında. ne diye vakit kaybettirelimki yaa
bi ay kadı n test yapsın ilaç vırt zırt sonra erkek sonra öbürü sonra beriki. yap hepsini 2 ayda kurtul ... dövcem topunu sülalesini.. klava: noldugunu anlamyınca her hastalıga sebepsiz infertilite ya da pisikolojik diyip geçiyolar...

valla sperm testi vereceğiz asm de haftaya...sonra rapor çıkarmaya çalışacağım....1500 lr farkediyor
hadı canım allah ılk denemede hayırlısı ıle guzel sonuca ulastırsın sızı

cnm sıkma kendını kan pıhtılasması sebebiyle hala kullananlkar var kasım annelerinde ama doktoruna mide olayını soylemen lazım allah korusun

evet tatlım ofisteyim. nette geziyorum bayanssulusmile
sünnete karar verdik haftaya yaptırıcaz inşallah. konu ile ilgili okumalar yapıyorum
ayyy paşa büyüdü de erkek mi olucak

kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
oy maşallah

edutcum cnm ben amerıkanda yaptırmıstım o zaman bir kampanya vardı
tüpbebek.com bu sıtede vardı baktım ama bulamadım sımdı
orda fıyatlar dolar uzerınden
ama ebru hnı cok tavsıye ederım ısının cok ehlı bır kadın

bu arada benım kuzen umut tup bebeğe gitmişti onlarda cok memnun kaldılar

al benden de o kadarklava:

şimdi ben öncelikle eşime test vereceğim.... ürologa gideğiz...sonra rapor için çabalayacağım....ilaçlarım aşılama raporundan var zetn bakalım kısmet....

E-DUT-CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

döferim kızım seni ayagını denk al heytttttttttttt
ugraşma benlen uleynnnnn :mymeka:

ne var senle uğraşıcam tabi...domatesler sana ulaşmış bi tek nede olsa...yirim yirim minin kıvır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…