- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.101
bafo memorial yada amerikanda yaptırdı ama emin değilim oralara eur zaten 1900 eur felan kuzum bu işlemler çok kazık heryerdeslm gultuncum evet farkındayım artık kesın olarak ıgneden...
menepozlu gıbı ates basıyo arada bıde -tatlicadiarzu-
canım Allah kolaylık versın hakkaten raporlu bıle n ekadr yuksek ucretler boyle...
pekı kalıtelı nve duzgun yerler oldukları ıcın de aradıgın yerler emınım fıyat bırazz fazla sankı olemı acaba
ucuz bı yere de gıtsen guvenemezsın gercı olmusken bı kere de olsun dıye dusunmek de mantıklı
bafo nerde yaptırmıstı...
canım yoktur bısey Allah ın ıznıyle bebe aspırını kanı sulanrdırıyo degerın bıraz bıle sınırdaysa vermısıtr n e olur ne olmaz dıye kan pıhıtılasmasını onlemek ıcın ..
du bakalım esın soleyınce haber et bızede
evet, aslında iyi olmuş geldiğim. ben evdende çalışırım demiştim ama insanlar çalışamam diye iş göndermemişlerlmaz:
en yogun 3-4 aya giriyoruz. değerlendiririm inşallah.
günde 4 saat bile yetiyo..
senin nasıl gidiyor bakalım :CüvCüv:
kızlar ya kan pıhtılaşması çıkmış degerler sınırın üstündeymiş canım sıkıldı eşim doktora göstercekmiş
cok ıyı olmus canım erkenden olsun bıtsın bakalımevet tatlım ofisteyim. nette geziyorum bayanssulusmile
sünnete karar verdik haftaya yaptırıcaz inşallah. konu ile ilgili okumalar yapıyorum
lorkem gözünü seviyim şu testleri sende bi yaptır erkenden önlemini al
nolur kuzu
maşallah paşaya büyüsün büyüsün saglıklı olsun herşeyini tamamlasın öyle gelsin aramızaben tekrar geldim :)
kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
15 gün sonra tekrar kontrole gidecem
kızlar ya kan pıhtılaşması çıkmış degerler sınırın üstündeymiş canım sıkıldı eşim doktora göstercekmiş
canım ya cok hakkaten Allah kolaylık versın sıze de ınsallahbafo memorial yada amerikanda yaptırdı ama emin değilim oralara eur zaten 1900 eur felan kuzum bu işlemler çok kazık heryerde
ben tekrar geldim :)
kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
yahu şeker kız. öğrendin işte sebebini. çözümü de var. dert etme sakın. bu şekilde anne olan öyle çok kiş i varki. hem bazen hamileliğin 3.4. ayında bile düşük olup öğrenenler var. en başında öğrendin. bence daha iyi. öyle dimi ama yerimseniben
illa biz mi istiycez ya şu testleri yaptgırın diye
daha burdaki doktor diyomuş ki niye yaptırdınız bu testleri gerek yok
aptal adam noldu işte sonuç uf yaaaaaaaaa
biz daha çok bekliycektik herhalde daha bebegi rabbim yardım ettide buldum
işte bu ya sebepsiz infertilite diye bişi yok
o doktorların uydurdugu bişey
kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
cok ıyı olmus canım erkenden olsun bıtsın bakalım
canım dıom ya tedavısı olmayan bısey degıl o yuzden sen hıcc canını sıkma
ben de bu aydan sonra dusunuyorum genetık testler denıyor sanırım
bakalım yaptıralım ne oluır ne olmaz
bıde kuzenıme aılede varmı demıs doktor genetık yonu varmıs cunku babannemde var benım pıhtılasma o yuzden baktırmak lazım
kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
hadı canım allah ılk denemede hayırlısı ıle guzel sonuca ulastırsın sızıvalla sperm testi vereceğiz asm de haftaya...sonra rapor çıkarmaya çalışacağım....1500 lr farkediyor
cnm sıkma kendını kan pıhtılasması sebebiyle hala kullananlkar var kasım annelerinde ama doktoruna mide olayını soylemen lazım allah korusunannem aradı
oktor çok ciddi bişi gözükmüyo ama bişiler var demiş
sürekli bebek aspirini kullancakmışım
bide bi ilaç vermiş bunu mutlaka kullanmak zorunda demiş
korktum ya neden böyle dedi ki
annem şimdi tahlil sonuçlarını eşime fakslıycak bide o bakıcak inşallah ben abartıyorumdur korkulacak bişey yoktur ya
ayyy paşa büyüdü de erkek mi olucakevet tatlım ofisteyim. nette geziyorum bayanssulusmile
sünnete karar verdik haftaya yaptırıcaz inşallah. konu ile ilgili okumalar yapıyorum
oy maşallahben tekrar geldim :)
kontrolümüz güzel geçti
oğlum 2400 gr olmuş
kızılcık ne demek ya
kızılcık degeri pozitif çıkmış eşim öyle dedi kapattı telefonu
al benden de o kadarmaşallah tatlışıma benim..
valla bu doktorlardan bıktım ben. eşini hariç tutayım ama bol keseden sallıyolar. dr değiştirip durmak lazım. o da pisikopatlık gibi geliyor. ama gerekli heralde. bunlara her okulda aynı şeyler iöğretmiyolarmı yada derslerde uyuyanlaramı denk geliyoruzklava:
her testi kontrolü yaparım ben dr olsam en başında. ne diye vakit kaybettirelimki yaa
bi ay kadı n test yapsın ilaç vırt zırt sonra erkek sonra öbürü sonra beriki. yap hepsini 2 ayda kurtul ... dövcem topunu sülalesini..klava: noldugunu anlamyınca her hastalıga sebepsiz infertilite ya da pisikolojik diyip geçiyolar...
E-DUT-CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmeyva..... marmelatı güzel olur:))))
hadı canım allah ılk denemede hayırlısı ıle guzel sonuca ulastırsın sızı
cnm sıkma kendını kan pıhtılasması sebebiyle hala kullananlkar var kasım annelerinde ama doktoruna mide olayını soylemen lazım allah korusun
ayyy paşa büyüdü de erkek mi olucak
oy maşallah
edutcum cnm ben amerıkanda yaptırmıstım o zaman bir kampanya vardı
tüpbebek.com bu sıtede vardı baktım ama bulamadım sımdı
orda fıyatlar dolar uzerınden
ama ebru hnı cok tavsıye ederım ısının cok ehlı bır kadın
bu arada benım kuzen umut tup bebeğe gitmişti onlarda cok memnun kaldılar
E-DUT-CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
döferim kızım seni ayagını denk al heytttttttttttt
ugraşma benlen uleynnnnn :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?