Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

edut+, sebin, BebisKoM88+, pison, nilde
slm kızlar nasılsınız
sebin rahmin büyüyodur ondandır o kasılma bebekte kilo aldıkça olur canım

saol bitanem.ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor.yine de drumu arcam tekrar.gel murlaka derse giderim önemli değil derse haftaya kontrole gidicem zaten.

saol bitanem.ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor.yine de drumu arcam tekrar.gel murlaka derse giderim önemli değil derse haftaya kontrole gidicem zaten.

ben de doktora gidince söylemiştim. parmagını tam sancıya n yerlere koydu . buraların sancıyordur. bebeğin büyüyor dedi... opuyorumnanaktan

meraklanma bebişide tedirgin etme annesi. kontrole gidersin..için rahat eder..

başka bi problem yok dimi?

Bende ilk 14. haftada hissetmeye başlamıştım 2 sinde de

kızlar druma ulaştım şimdi.kendini yoruyorsun galiba bu aralar ondan da olabilir dedi.gece nöbetçiyim şikayetin olursa bir gel bakalım dedi.olmazsa akşam yemekten sonra bir giderim.

bunun dışında bir sıkıntım yok şükür.iki gün çok yürümüştüm dr kendini yoruyorsun galiba deyince aklıma geldi.ilk üç ay mümkün olduğunca yattım.o yüzden de şimdi yapabildikçe yürüyüş yapıyorum.cumartesi çok yürüdüm belki de ondan oldu.

kızlar druma ulaştım şimdi.kendini yoruyorsun galiba bu aralar ondan da olabilir dedi.gece nöbetçiyim şikayetin olursa bir gel bakalım dedi.olmazsa akşam yemekten sonra bir giderim.

yat dinlen uzun uzun prensesler gibi.. eşin hizmet etsin. gör bak hiçbişi kalmaz bayanssulusmile

yürüyüş öneriyorlar ama kaplumbağa hızında yürümezsem gerilip kalıyorum. sancı oluyor hemen. co k yavas aheste yürüyorum. hızlı yürürsem bebiş durduruyor ..

10 -15 dk yürü dedi zaten doktor.. uzun süreli ve hızlı yürümemek lazım..

merdiven çıkarken çok zorlanıyorum ama düz yolda hamile kalmadan önceki gibi hızlı hızlı yürüyorum biraz alışkanlıktan.geçen arkadaş diyor ne hızlı yürüyosun yetişemedim sana diye.aslında dediğin doğru yavaş yürümek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…