- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.821
tatlım meraklanma önemli bişi değildir. sen genede doktotra gidersin ama..
ben o zamanlarda ayağım düz yatamadım hiç sancıyodu. hep dizlerimin altına yastık koydumda yattım. pozisyon değiştirince ağrı geçiyosa mühim değildir bence..
rahim kasları büyümeye çalışıyor ondan o sancılar tatlım. 14. haftada hissediyodum ben. içimde fındık gibi bişi hareket ediyo gibiydi. kol bacak hareketi hissetmek mümkün değil tabiki daha.
meraklanma sen balım..
saol bitanem.ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor.yine de drumu arcam tekrar.gel murlaka derse giderim önemli değil derse haftaya kontrole gidicem zaten.
edut+, sebin, BebisKoM88+, pison, nilde
slm kızlar nasılsınız
sebin rahmin büyüyodur ondandır o kasılma bebekte kilo aldıkça olur canım
slm kızlar nasılsınız
tatlım meraklanma önemli bişi değildir. sen genede doktotra gidersin ama..
ben o zamanlarda ayağım düz yatamadım hiç sancıyodu. hep dizlerimin altına yastık koydumda yattım. pozisyon değiştirince ağrı geçiyosa mühim değildir bence..
rahim kasları büyümeye çalışıyor ondan o sancılar tatlım. 14. haftada hissediyodum ben. içimde fındık gibi bişi hareket ediyo gibiydi. kol bacak hareketi hissetmek mümkün değil tabiki daha.
meraklanma sen balım..
slm kızlar nasılsınız
bunun dışında bir sıkıntım yok şükür.iki gün çok yürümüştüm dr kendini yoruyorsun galiba deyince aklıma geldi.ilk üç ay mümkün olduğunca yattım.o yüzden de şimdi yapabildikçe yürüyüş yapıyorum.cumartesi çok yürüdüm belki de ondan oldu.ben de doktora gidince söylemiştim. parmagını tam sancıya n yerlere koydu . buraların sancıyordur. bebeğin büyüyor dedi... opuyorumnanaktan
meraklanma bebişide tedirgin etme annesi. kontrole gidersin..için rahat eder..
başka bi problem yok dimi?
kızlar druma ulaştım şimdi.kendini yoruyorsun galiba bu aralar ondan da olabilir dedi.gece nöbetçiyim şikayetin olursa bir gel bakalım dedi.olmazsa akşam yemekten sonra bir giderim.
slm kızlar nasılsınız
yürüyüş öneriyorlar ama kaplumbağa hızında yürümezsem gerilip kalıyorum. sancı oluyor hemen. co k yavas aheste yürüyorum. hızlı yürürsem bebiş durduruyor ..
10 -15 dk yürü dedi zaten doktor.. uzun süreli ve hızlı yürümemek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?