Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yine feci kasıklarım sancıyor fena akıntım var canım acıyo kasıgıma kramplar giriyor yine aynı şeyler mi olcak acaba

bitteeeecanım gecmıs olsun oncelıkle bugun daha ıyısındır ınsallah opuyorum sneı
opuyorumnanaktan
lorkee bugun sen doktora gidince kıvırın durumunu sorsana doktoruna şu aspirine başlamalımı başlamamalımı bir doktordan daha oğrenmiş oluruz
valla sızın yazdılarınızı okumadan cıktım
hıc akıl da edemedım acıkcası sormayı

ya gitme
gitme
gitme
gitme
Şeniz hadi güzel haberlerle gel bize
o ne kız sapkın mısın sempatiksalakcinni

kız bide lorke hamiş diye gelirmiş...siper olmazmı
sen benı guldurdun Allah da senı guldursun ınsallhhh boshayallersmile
canım daha 15. gunum bugun
gerci suan forumda olan herkes hamile zaten:)

Kizlar kimlerin günü yakin?
canım valla zaten kac kısı kaldıkkı hakkaten
senın sonra kıvırın sonra edutun sonra benım sonra halevın sanırım sııralama bole gıdıyo
yok canım benım daha var coook

selam kızlar ben geldim yine

bu arada lorke gelmemiş daha

hosgeldın
hosgeldım Şeniz

arada bebekler büyüme atakları geçirirmiş. belli haftaları var. o haftalrada huy değişebiliyormuş. belki ondandır.. gece uykuları giderek düzene giriyor ve 8-9 saat gece uykusu oluyor gündüzde 4-5 saat max.
bizim toplam 15 saati buluyor uykusu. gündüz az uyusa daha iyi .gece deliksiz uyuyor. öyle olunca geceleri uyanmadan ağzını şap şup yapınca alıp emzirip yatırıyorum bende

yine feci kasıklarım sancıyor fena akıntım var canım acıyo kasıgıma kramplar giriyor yine aynı şeyler mi olcak acaba

tatlı kıvırım çıkıyoru m ama sana yazayım dedim. eğer geç yapsaydın bekleyip geçen ay testi anlamadan adet gördüm zannetcektin belki. ne olduğunu öğrenmiş oldun..testi erken yapardım ben gene senin yerinde olsam. belki daha öncede oldu böyle..
bebiş gelecek sen merak etme. iyi bi dr amca lazım sadece :lepi:

sımdııı doktora tam gıttım amelıyata ındı o yuzden 1 saat beklemek zorunda kaldım
o arada yakın yuzme salonu ona kaydımı yaptırdım yedek yazdılar ama yedek sırası gelene kadar da fıtness a kayıt oldum beleş ne de olsa gıder gelırım haftada 2 gun super

sonra doktora gıttım
bakmadan once dedı kıstık yapılar gorebılırız endıselenme bu rısk hep var zaten vs vs
cok guzel yumurtan vardı dedı
bakalım nolmus
ınsallah catlarda bu seferde halloılur bı daha ugrasmak zorunda kalmazsın boyle seylerle falan dedı ..
samımıyetle soledıgı bellı sevdım kadını
sonra baktı sagdakı kucuk yumurtalar da dana kadar olmus
ama solda kı guzel olan catlamıs coık sukur
sen bu gece de calısma yap bı daha yapma ama dedı
sonra adetını bekle dedı
ıste bu kadar
neden bu geceden sonra calısma yapmayacagım onu sormadım nedense nıe olabılırkı
acaba baska yumurta catlar o arada cogul gebelık olur vs dıyemı kı
dedım gebelık olsa o kıstlerın sakıncası yokmu
yok halledılır cok var hamıle oldugu halde kıstı olanlar dedı
ıyı dedım

hmmm ok...Benimde günüm yarin ama hic ümidim yok cünkü ne akinti var ne gögüslerimde aci ( diger gebeligimde cok agriyordu) sadece ara ara kasiklarimda batma oluyo.

eee anlatsana noldu herkese cevap vermişsin olanları anlatgmamışsın ne dedi doktor
senin 15. gününse yine en yakın benim tarihim o zaman 22. gündeyim

yok canım sadece gardrobu boşattık dün annemle.kayınvalideme götüreceğim yorganları falan ayarladık.atılacakları attık... Gardrop kısmı hazır durumda şu an.Sadece alınanlar yıkanıp düzenli şekilde dizilecek... Beşiği koyacağım yerde şu anda kullanmadığım bir bulaşık makinası ve tv sehpası var onları iş yerinde depoya getiricez ondan sonra kurabilirim beşiği... Sanırım haftaya o işi hallederim...

selam kızlar ben geldim yine

iyi bir doktor amca nerden bulucaz ki CADIARZU

hımm çogul gebelikten korktu demekki olsun ya bi tane olsun tam olsun bu sefer kuzu gelir inşallah
bu arada duramadın demi spor diye tutturdun güya kas yapacakmış zayıflamıycakmış gıcık
hmmm ok...Benimde günüm yarin ama hic ümidim yok cünkü ne akinti var ne gögüslerimde aci ( diger gebeligimde cok agriyordu) sadece ara ara kasiklarimda batma oluyo.
hayırlı olsun canım benim olur inşallah
bu arada canım sen pıhtılaşma testleri yaptırdın mı hani düşük olmuş ya çünkü doktorlar 3 düşükten sonra yaptırıyomuş bu tahlilleri erken önlem almakta fayuda var

kist sorun değil yeterki dollenme olsun ben keseyi gormek için doktora gittiğimde 2 tanede kistimin olduğunu oğrenmiştim sağdakiler çatlamamış soldaki o buyuk olan çatlamış bebek olmuş.zamanla 3.aya kadar erir gider gebelikte demişti doktor 3.ayımda attım

Ohh ohhh şıkıdık şıkıdık hihoyyyt yımbırta çatlamıııışşş yımbırta çatlamııışşş...
Sen bakma doktora keyfine göre çalışmalara devam et Lorkee'cim... Allah hayırlısını verir.

bencede bugunde çalışıp sonra gun aşırıya devam et bizde yapmıştık bir sakıncası olmamışki bebek geldi

LORKEEM yavlum teşekkür ederim bugün daha iyiyim işimin başındayım. senin yumoş çatlamış rahim filmide bu ay çekilmiştin hadi bakalım nasip kısmetse gelir bebişş

eee anlatsana noldu herkese cevap vermişsin olanları anlatgmamışsın ne dedi doktor
senin 15. gününse yine en yakın benim tarihim o zaman 22. gündeyim
evet benım bıldıgım bebıskom sen edut ben halev ravzanur
sıralama bu
hımm çogul gebelikten korktu demekki olsun ya bi tane olsun tam olsun bu sefer kuzu gelir inşallah
bu arada duramadın demi spor diye tutturdun güya kas yapacakmış zayıflamıycakmış gıcıkr
kızım kafa dagıtırım ne varkı haftada 2 gun 2 saat mı ne oyle bısey sanırım
onumuzdekı ptesı baslıom zemuszemus
hadı yyaa ıyıymıs yanı ben kıst gourunce hıc umıtlenmıyım dedım ama doktor da ole dedı
olabılır sorun olmaz
benım de suan sagda 4 tane gorunuyo catlamayan
sagda 1 tane catlayan

yaa hayırlısı valla doktorda cok ıcten ınsallah olur dedı ama bakalım ben nedense bı rahatım bu ay olmıcak gıbı dusundum hep

bı de devam edeyımmı yıne de calısmalara yaa
doktoru dınlemeyeyımmı
ne bılım kafam karstı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…