- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.201
valla sızın yazdılarınızı okumadan cıktımlorkee bugun sen doktora gidince kıvırın durumunu sorsana doktoruna şu aspirine başlamalımı başlamamalımı bir doktordan daha oğrenmiş oluruz
o ne kız sapkın mısın sempatiksalakcinniya gitme
gitme
gitme
gitme
Şeniz hadi güzel haberlerle gel bize
sen benı guldurdun Allah da senı guldursun ınsallhhh boshayallersmilekız bide lorke hamiş diye gelirmiş...siper olmazmı
gerci suan forumda olan herkes hamile zaten:)
canım valla zaten kac kısı kaldıkkı hakkatenKizlar kimlerin günü yakin?
yok canım benım daha var coookPınarcım hoşgeldin ben burdayım ama ara ara bakabiliyorum sayfaya... Dün işe gelmedim o yüzden bugün işler birikmiş...
Sanırım en yakın Lorkee'nin günü canım.Çatlatma iğnesi vuruldu.Çalışmaları yapıyor.
selam kızlar ben geldim yine
bu arada lorke gelmemiş daha
slm kıslar hoşgeldiniz
gaye kurdunuzmu beşiği
bebişkom lorke ve kvırın yakın
pınar oğluşun nasıl benim arkadaşın oğlu ağlama krizine giriomuş gunduzleri meme almıomuş geceleri uyuyomuş bebek 7 aylık doğdu onla ilgisi varmıdırki bu tur rahatsızlıkların
yine feci kasıklarım sancıyor fena akıntım var canım acıyo kasıgıma kramplar giriyor yine aynı şeyler mi olcak acaba
slm kıslar hoşgeldiniz
gaye kurdunuzmu beşiği
bebişkom lorke ve kvırın yakın
pınar oğluşun nasıl benim arkadaşın oğlu ağlama krizine giriomuş gunduzleri meme almıomuş geceleri uyuyomuş bebek 7 aylık doğdu onla ilgisi varmıdırki bu tur rahatsızlıkların
selam kızlar ben geldim yine
tatlı kıvırım çıkıyoru m ama sana yazayım dedim. eğer geç yapsaydın bekleyip geçen ay testi anlamadan adet gördüm zannetcektin belki. ne olduğunu öğrenmiş oldun..testi erken yapardım ben gene senin yerinde olsam. belki daha öncede oldu böyle..
bebiş gelecek sen merak etme. iyi bi dr amca lazım sadece :lepi:
hımm çogul gebelikten korktu demekki olsun ya bi tane olsun tam olsun bu sefer kuzu gelir inşallahsımdııı doktora tam gıttım amelıyata ındı o yuzden 1 saat beklemek zorunda kaldım
o arada yakın yuzme salonu ona kaydımı yaptırdım yedek yazdılar ama yedek sırası gelene kadar da fıtness a kayıt oldum beleş ne de olsa gıder gelırım haftada 2 gun super
sonra doktora gıttım
bakmadan once dedı kıstık yapılar gorebılırız endıselenme bu rısk hep var zaten vs vs
cok guzel yumurtan vardı dedı
bakalım nolmus
ınsallah catlarda bu seferde halloılur bı daha ugrasmak zorunda kalmazsın boyle seylerle falan dedı ..
samımıyetle soledıgı bellı sevdım kadını
sonra baktı sagdakı kucuk yumurtalar da dana kadar olmus
ama solda kı guzel olan catlamıs coık sukur
sen bu gece de calısma yap bı daha yapma ama dedı
sonra adetını bekle dedı
ıste bu kadar
neden bu geceden sonra calısma yapmayacagım onu sormadım nedense nıe olabılırkı
acaba baska yumurta catlar o arada cogul gebelık olur vs dıyemı kı
dedım gebelık olsa o kıstlerın sakıncası yokmu
yok halledılır cok var hamıle oldugu halde kıstı olanlar dedı
ıyı dedım
hayırlı olsun canım benim olur inşallahhmmm ok...Benimde günüm yarin ama hic ümidim yok cünkü ne akinti var ne gögüslerimde aci ( diger gebeligimde cok agriyordu) sadece ara ara kasiklarimda batma oluyo.
sımdııı doktora tam gıttım amelıyata ındı o yuzden 1 saat beklemek zorunda kaldım
o arada yakın yuzme salonu ona kaydımı yaptırdım yedek yazdılar ama yedek sırası gelene kadar da fıtness a kayıt oldum beleş ne de olsa gıder gelırım haftada 2 gun super
sonra doktora gıttım
bakmadan once dedı kıstık yapılar gorebılırız endıselenme bu rısk hep var zaten vs vs
bakalım nolmus
ınsallah catlarda bu seferde halloılur bı daha ugrasmak zorunda kalmazsın boyle seylerle falan dedı ..
sonra adetını bekle dedı
ıste bu kadar
ıyı dedım
Kıvırcığım nazlı sultanım hoşgeldin
sımdııı doktora tam gıttım amelıyata ındı o yuzden 1 saat beklemek zorunda kaldım
sonra doktora gıttım
bakalım nolmus
sonra adetını bekle dedı
ıste bu kadar
ıyı dedım
evet benım bıldıgım bebıskom sen edut ben halev ravzanureee anlatsana noldu herkese cevap vermişsin olanları anlatgmamışsın ne dedi doktor
senin 15. gününse yine en yakın benim tarihim o zaman 22. gündeyim
kızım kafa dagıtırım ne varkı haftada 2 gun 2 saat mı ne oyle bısey sanırımhımm çogul gebelikten korktu demekki olsun ya bi tane olsun tam olsun bu sefer kuzu gelir inşallah
bu arada duramadın demi spor diye tutturdun güya kas yapacakmış zayıflamıycakmış gıcıkr
hadı yyaa ıyıymıs yanı ben kıst gourunce hıc umıtlenmıyım dedım ama doktor da ole dedıkist sorun değil yeterki dollenme olsun ben keseyi gormek için doktora gittiğimde 2 tanede kistimin olduğunu oğrenmiştim sağdakiler çatlamamış soldaki o buyuk olan çatlamış bebek olmuş.zamanla 3.aya kadar erir gider gebelikte demişti doktor 3.ayımda attım
yaa hayırlısı valla doktorda cok ıcten ınsallah olur dedı ama bakalım ben nedense bı rahatım bu ay olmıcak gıbı dusundum hepOhh ohhh şıkıdık şıkıdık hihoyyyt yımbırta çatlamıııışşş yımbırta çatlamııışşş...
Sen bakma doktora keyfine göre çalışmalara devam et Lorkee'cim... Allah hayırlısını verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?