Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kızlaaarrr günaydıııınnn...
dün konuşulanlara falan bakamadan daldım direkt... Kıvırcığımın face'deki iletileri görünce meraklandım açıkçası... Ne var ne yok? Dün neler oldu? kıvırcığım neden mutsuz?

günaydın gayecim hoşgeldin kıvırımızda kan pıhtılaşması çıkmış ankarada ki dr bebe aspirini kullan demiş ordaki ise bebeğin kalp atışını duymadan kullanmasın düşük olur demiş kız da arada kaldı

Günaydın canım...baktım kimsecikler yok bende okudum geçmişi...
birkaç doktora daha sorarız.Bebek asprii kan sulanmasını sağlar dolayısı ile kan pıhtılaşmasını önler.Sadece bebek için değil annenin kendi yaşamı boyunca da büyük bir riskle yaşamasını engelemiş olur.Benim babaannem de ben bildim bileli coraspin içerdi.Amcamda boyun damarı tıkanıklığı var o da kullanıyor.Ben bebeklerde bir sıkıntı yarattığnı duyadım hiç.
Ayrıca kan pıhtılaşmasını bilipte önlemini alarak doğum yapmış bir sürü insan var.Bebeğin sakat olacağı v.s. gibi endişeler de bence normal bir gebelikte ne kadar mümkünse ondan da okadardır... Bu konuda kan pıhtılaşması yaşayıp doğum yapmış bayanların topiclerini araştırmak gerekli bence.
Muhakkak zorlu bir gebelik süreci olacaktır ama sorun bilinip gerekli müdehaleler yapıldığı sürece mutlu sona ulaşılır diye düşünüyorum.

evet tatlımda kıvırcığı ikna edemedik gerçi azıcıkda naz yapmak istediği için de böle yapıyordur

GAYEE sen hrs mi bi hastane vardı orayı araştırmış mıydın

Evet canım ben aşılama raporumu orada çıkarttırmıştım... Ve muhtemelen doğumu da orada yapacağım... Doktorum sahibi ile görüşüp indirim sağlayacak... Akay'a göre 400 lira daha fazla vereceğiz belki ama daha donanımlı bir hastane.Ayrıca Sahibi Prof.dr Tarık Aksu hacettepe hast. prof.larından... doktorum dediki eğer çok komplike bir durum oluşur da daha kapsamlı bir hastane gerekli olduğunda arkamızda hacettepe var.Tarık bey hemen hacettepeyi ayarlar yatış için dedi(Allah korusun tabii inşallah gerek kalmaz)

Bitte'cim ayrıca ben bu hastaneyi geçen yıl arkadaşımdan duymuştum "burada doğum yapmayı çok istemiştim ama olmadı "demişti önünden geçerken... Daha sonra aşılama raporu için bizim merkez oraya yollamıştı beni ve hastaneye hayran kalmıştım... Süper ötesi temiz,ilgi ve disiplin harika.
Fakat muayene konusunda sanırım biraz bekleme olayı yaşanıyormuş çünkü doktorları çok yoğun.
Hastanenin sitesinde sanal gezinti var.Sanırım bugün çalışmıyor demin denedim link vermek için... Orada zaten görürsün standart odaları bile çok lüks.

fiyatlarını öğrendinmi peki

fiyatlarını öğrendinmi peki

Genele göre biraz yüksek fiyatlar fakat benim gttiğim merkez ile anlaşmalı.Ondan dolayı hem kendi doktorum gelecek hemde indirim sağlayacak... Tahmini 2200'e falan gelecek.
Fakat görümcemin anestezist bir müşterisi var pazarlık yapılırsa eğer 2250-2300 civarına ayarlanıyormuş fiyat.

slm kıslar hoşgeldiniz

gaye kurdunuzmu beşiği

bebişkom lorke ve kvırın yakın

pınar oğluşun nasıl benim arkadaşın oğlu ağlama krizine giriomuş gunduzleri meme almıomuş geceleri uyuyomuş bebek 7 aylık doğdu onla ilgisi varmıdırki bu tur rahatsızlıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…