- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.181
ya çok güzel olurda daha gelmediki onun günükız bide lorke hamiş diye gelirmiş...siper olmazmı
günaydın gayecim hoşgeldin kıvırımızda kan pıhtılaşması çıkmış ankarada ki dr bebe aspirini kullan demiş ordaki ise bebeğin kalp atışını duymadan kullanmasın düşük olur demiş kız da arada kaldı
Günaydın canım...baktım kimsecikler yok bende okudum geçmişi...
birkaç doktora daha sorarız.Bebek asprii kan sulanmasını sağlar dolayısı ile kan pıhtılaşmasını önler.Sadece bebek için değil annenin kendi yaşamı boyunca da büyük bir riskle yaşamasını engelemiş olur.Benim babaannem de ben bildim bileli coraspin içerdi.Amcamda boyun damarı tıkanıklığı var o da kullanıyor.Ben bebeklerde bir sıkıntı yarattığnı duyadım hiç.
Ayrıca kan pıhtılaşmasını bilipte önlemini alarak doğum yapmış bir sürü insan var.Bebeğin sakat olacağı v.s. gibi endişeler de bence normal bir gebelikte ne kadar mümkünse ondan da okadardır... Bu konuda kan pıhtılaşması yaşayıp doğum yapmış bayanların topiclerini araştırmak gerekli bence.
Muhakkak zorlu bir gebelik süreci olacaktır ama sorun bilinip gerekli müdehaleler yapıldığı sürece mutlu sona ulaşılır diye düşünüyorum.
GAYEE sen hrs mi bi hastane vardı orayı araştırmış mıydın
Bitte'cim ayrıca ben bu hastaneyi geçen yıl arkadaşımdan duymuştum "burada doğum yapmayı çok istemiştim ama olmadı "demişti önünden geçerken... Daha sonra aşılama raporu için bizim merkez oraya yollamıştı beni ve hastaneye hayran kalmıştım... Süper ötesi temiz,ilgi ve disiplin harika.
Fakat muayene konusunda sanırım biraz bekleme olayı yaşanıyormuş çünkü doktorları çok yoğun.
Hastanenin sitesinde sanal gezinti var.Sanırım bugün çalışmıyor demin denedim link vermek için... Orada zaten görürsün standart odaları bile çok lüks.
fiyatlarını öğrendinmi peki
Kizlar kimlerin günü yakin?
Pınarcım hoşgeldin ben burdayım ama ara ara bakabiliyorum sayfaya... Dün işe gelmedim o yüzden bugün işler birikmiş...nerdesiniz kızlar . iki lafın belini kıralım dedik. yoksunuz
Kizlar kimlerin günü yakin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?