- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.161
ya ben yatarım nolcakki 9 ay degil 1 sene yatarım
ama ya bebegime bişi olursa sıkıntılı dogarsa falan
ya öyle deme ama tuttumu tutuyo hamilesin işte
ama ben hamileliğim boyunca bu riskle yaşıycam tek bi çorap bile alamıycam
ya ben isyan etmiyorum ki öylşe yapıyomuşum gibi davranmayın bana sadece beynimi kemiren düşünceleri sizinle paylaşıyorum yoksa isyan ettigimden degil
bu arada benim ananemin beynine pıhtı attı 54 yaşında felç oldu tam 12 sene yattı altından bezini aldılar aynı durumda olma ihtimalim var
ya kuzu eger son yaptıracagımız tahlil kötü gelirse burda takibini yaptıramıyomuşuz o yüzden 2 sene kadar erteliycez herhalde bebek işini ona üzülüyorumallah korusun kotu duşunme ama onleminide alacaksın herşeye gogus gerebilirim diorsan devam et etmelisinde illa olacak die bakma duanı eksik etme hamilelik boyunca zaten kotrol altında olacaksın doktorla beraber takip edeceksin onlemini alacaksın
ya haklısın canım benim sonuna kadar haklısın ama insanoglu işte hep iyisini fazlasını istiyor herşey mükemmel olsun istiyor böylede kendini yiyip bitiriyor ömrümüz geçiyor ama nasıl işte çok korkuyorum yabacım saçmalama allah aşkına....bir toparlan kendine gel...tek sen değilsin ya doğuran bir sürü insan vardor kuzum....sen kendini üzünce değişecekmi yada kaderin değişecekmi....yada hiç birimiz neden ne olursa olsun sağlıklı yada sağlıksız, kısmetli yada kısmetsiz , hayırlı yada hayırsız nasıl doğum yapacağımızı yada belkide hiç yapamayacağımızı biliyormuyuz.....kuzum kader böyle bişi işte.....biz bazı şeylere engelleyemeyecek kadar aciziz.....evet insan şok oluyor aynı değil ama bende ilk pko olduğumu duyunca deli gibi okudum deli gibi üzüldüm....sakalı bebeksiz ve şeker hastası bir kadın olucam diye....düşüne düşüne midemi mahvettim....alıştım....sonra eşimin sonuçlarını alınca dünya başıma yıkıldı....4-5 gün kendimize gelemedik alıştık ki geçen haftaki sonuç şok etti bizi...tüp bebek sınırının altında değeleri....napalım üzüldük geçti.....ben onunla bebek için evlenmedim ki...kaderimizde bu varsa yaşayacağız kuzum....bunlarda bizim sınavımız değilmi...bırak üzül ama kaderimizi yaşamamız gerektiğini nolursun ama nolursun unutma....seni çok seviyorum ben kuzum
protein c ve protein s degerlerim çok yüksekmiş buda pıhtılaşmaya neden oluyomuş
gümüşhanede rahat hamilelik geçiremezmişim
çünkü sürekli gözetim altında olmam ve 2 günde bir özel testler yaptırmam gerekiyormuş ama bunun burda yapılması mümkün degilmiş
hiçbir zaman hamileyim diye sevinmiycekmişim pıhtının ne zaman atıp bebegi öldürecegi belli olmazmış
eşim ben artık vazgeçtim çocuktan hiç ugraşmayalım diyor
çünkü alınan igneler ve ilaçlar yüzünden annede ve bebekte rahatsızlıklar olabiliyomuş
en kötüsüde hayatımın bir döneminde kalbime beynime yada cigerlere bir pıhtı atıp ölebilirmişim bu tehlikeyi taşıyormuşum
bu rahatsızlıkta ilaçlarla saglıklı bir bebek sahibi olma şansı %30muş
daha ne diyim ki
hı bide trombofili diye bi hastalık var onun taşıyıcıymışım eger hamileyken bunu tetikleyen bir riskle karşılaşırsam bebegim ölebilir yada sakat olabilirmiş
ya kızlar asıl bişi dicem ben size
şimdi benim bugün 22. günüm ya ben ya 24. gün ya 27. gün adet oluyorum ya
diyorum ki yine erkenden test yaptırsam mı bebek yine oldu mu diye
yoksa bu ay hiç bakmıyım mı varsa da düşeceksede kendi kendine düşsün ben bilmeyim mi ne dersiniz
yoksa artık sorunu ögrendim takip mi, edeyim yine olucakmı diye kafam karıştı
sabredip bekliycez artık ama biz gümüşhanedeyken bebek işini rafa kaldırcaz herhalde şu diger tahlilide vereyimde kesin bişi desinler artık
ya kızlar asıl bişi dicem ben size
şimdi benim bugün 22. günüm ya ben ya 24. gün ya 27. gün adet oluyorum ya
diyorum ki yine erkenden test yaptırsam mı bebek yine oldu mu diye
yoksa bu ay hiç bakmıyım mı varsa da düşeceksede kendi kendine düşsün ben bilmeyim mi ne dersiniz
yoksa artık sorunu ögrendim takip mi, edeyim yine olucakmı diye kafam karıştı
ya kuzu eger son yaptıracagımız tahlil kötü gelirse burda takibini yaptıramıyomuşuz o yüzden 2 sene kadar erteliycez herhalde bebek işini ona üzülüyorum
ya haklısın canım benim sonuna kadar haklısın ama insanoglu işte hep iyisini fazlasını istiyor herşey mükemmel olsun istiyor böylede kendini yiyip bitiriyor ömrümüz geçiyor ama nasıl işte çok korkuyorum ya
keşke annem yanımda olsaydı
ya kuzu sorunda o işşte ankaradaki doktor hemen bebek aspirinine başla bebegin kalp atışını duyunca diger test sopnucuna göre igneye başlarız yada başlamayız demiş annemecanım bende onu dıyecektım sanırım pıhtılasma durumunda kan testıyle erken takıbı tavsıye edıyorlar ..
sen yıne de uzulmemek kaydıyla sonucu bence 3 gun kala falan tahlıl yaptırabılırsın hemen gobekten yapılan ıgneler varmıs sanırım onlara baslanıyormus ..
hem tedbır almıs olursun ..
dıer yaptıracagın test neyle ılgılıymıs pekı
tamam ya ufffffffff sıktınız adamı dagılın bakiiyim sizin yüzünüzden nazda yapamıyoruz alsanaalsanasmile
siz benim soruma cevap verin bakiyim en önemli yeri atlayıp topa tutuyosunuz beni ne bu böyle be ammada sıktınız
ben şimdi test yapıyımmı yapmayımmı
ya ben sosis salam sucuk falan çok severim
dışardan asla et türü şeyler yemiycekmişim çigköfte çig sucuk salam sosis falan
bak üzüldüm şimdi
kıvırım valla doktora gec kalıcam senın yuzunden kacıom ben gorusuurzzz... saat kac olmussss
lorkee bugun sen doktora gidince kıvırın durumunu sorsana doktoruna şu aspirine başlamalımı başlamamalımı bir doktordan daha oğrenmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?