Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya ben yatarım nolcakki 9 ay degil 1 sene yatarım
ama ya bebegime bişi olursa sıkıntılı dogarsa falan

allah korusun kotu duşunme ama onleminide alacaksın herşeye gogus gerebilirim diorsan devam et etmelisinde illa olacak die bakma duanı eksik etme hamilelik boyunca zaten kotrol altında olacaksın doktorla beraber takip edeceksin onlemini alacaksın

ya öyle deme ama tuttumu tutuyo hamilesin işte
ama ben hamileliğim boyunca bu riskle yaşıycam tek bi çorap bile alamıycam

bacım saçmalama allah aşkına....bir toparlan kendine gel...tek sen değilsin ya doğuran bir sürü insan vardor kuzum....sen kendini üzünce değişecekmi yada kaderin değişecekmi....yada hiç birimiz neden ne olursa olsun sağlıklı yada sağlıksız, kısmetli yada kısmetsiz , hayırlı yada hayırsız nasıl doğum yapacağımızı yada belkide hiç yapamayacağımızı biliyormuyuz.....kuzum kader böyle bişi işte.....biz bazı şeylere engelleyemeyecek kadar aciziz.....evet insan şok oluyor aynı değil ama bende ilk pko olduğumu duyunca deli gibi okudum deli gibi üzüldüm....sakalı bebeksiz ve şeker hastası bir kadın olucam diye....düşüne düşüne midemi mahvettim....alıştım....sonra eşimin sonuçlarını alınca dünya başıma yıkıldı....4-5 gün kendimize gelemedik alıştık ki geçen haftaki sonuç şok etti bizi...tüp bebek sınırının altında değeleri....napalım üzüldük geçti.....ben onunla bebek için evlenmedim ki...kaderimizde bu varsa yaşayacağız kuzum....bunlarda bizim sınavımız değilmi...bırak üzül ama kaderimizi yaşamamız gerektiğini nolursun ama nolursun unutma....seni çok seviyorum ben kuzum

ya kızlar asıl bişi dicem ben size
şimdi benim bugün 22. günüm ya ben ya 24. gün ya 27. gün adet oluyorum ya
diyorum ki yine erkenden test yaptırsam mı bebek yine oldu mu diye
yoksa bu ay hiç bakmıyım mı varsa da düşeceksede kendi kendine düşsün ben bilmeyim mi ne dersiniz
yoksa artık sorunu ögrendim takip mi, edeyim yine olucakmı diye kafam karıştı

canım bak ama bız hep kotu yonden bakma dıyoruz sen kotu yonden olan orneklerı dusunuyorsun ... ve sureklı kotu dusunmekde senın beynını etkılıyor bılıyorsun kı
ben ısyan edıyorsun demıyorum sadece bıraz teslımıyetcı ol emınım daha kolay ve rahatlıkla halledersın herseyı demek ıstıyorumm...

hem bıttenın dedıgı gıbı senın hastalıgın noktasında bebegın hasta olma rıskı olabılır ama
hıocbırımız bebek sahıbı oldugumuzda tam saglıklı olacagını garantı edemeyız kı zaten ...
bakarız Allah oyle bı bebek verırse de ımtıhanımız bu noktadaymıs derız
ben hep dua edıyorum Allah ım hayırlı zamanda hayırlı evlat ver kaldıramayacagım yuk yukleme hasta vs olursa belkı ısyan ederım benı en ıyı sen bılıyorsun vs derım hep...

esımın mesela amcasının 2 kızı var sonra bı kızları daha olmus down sendromlu
kım bılırdıkı 2 sı saglamken 3 . boyle olacak dıye ...
gorecegımız yasayacagımız cekecegımız varsa cekıcez
ama basa gelmdeden bunun sıkıntısını ruhuna yasatmak sana cok zarar verırı ...
kendıne yazık edersın

kız deliii.....yata yata doğurursn ne var beeeee.........tam hamileliğinin tadini çıkararırsın....erim seni bennnn kıvırrrrr

ya kuzu eger son yaptıracagımız tahlil kötü gelirse burda takibini yaptıramıyomuşuz o yüzden 2 sene kadar erteliycez herhalde bebek işini ona üzülüyorum
ya haklısın canım benim sonuna kadar haklısın ama insanoglu işte hep iyisini fazlasını istiyor herşey mükemmel olsun istiyor böylede kendini yiyip bitiriyor ömrümüz geçiyor ama nasıl işte çok korkuyorum ya
keşke annem yanımda olsaydı

günaydın kıvırcığım edutcan gültun lorkee

hı bide trombofili diye bi hastalık var onun taşıyıcıymışım eger hamileyken bunu tetikleyen bir riskle karşılaşırsam bebegim ölebilir yada sakat olabilirmiş

tatlım çok fazla sıkıyorsun kendini başka hastalıklarında habercisi olacaksın böle devam edersen lorkee çok güzel yazmış yapma kendini yıpratma bence de canım

aslında kafandan azcık atsan keşke...ama sende benim gibisin azcık gecikse acabamı diyorsun dimi kuzummmmm....

tamam ya ufffffffff sıktınız adamı dagılın bakiiyim sizin yüzünüzden nazda yapamıyoruz alsanaalsanasmile

siz benim soruma cevap verin bakiyim en önemli yeri atlayıp topa tutuyosunuz beni ne bu böyle be ammada sıktınız
ben şimdi test yapıyımmı yapmayımmı

sabredip bekliycez artık ama biz gümüşhanedeyken bebek işini rafa kaldırcaz herhalde şu diger tahlilide vereyimde kesin bişi desinler artık

canım bende onu dıyecektım sanırım pıhtılasma durumunda kan testıyle erken takıbı tavsıye edıyorlar ..
sen yıne de uzulmemek kaydıyla sonucu bence 3 gun kala falan tahlıl yaptırabılırsın hemen gobekten yapılan ıgneler varmıs sanırım onlara baslanıyormus ..
hem tedbır almıs olursun ..

dıer yaptıracagın test neyle ılgılıymıs pekı

bak kuşummmmm....sen düşünme korunmada devam et....olacaksa olur olmayacaksa olmaz....gümüşhanede hiçmi yoktur böyle doğum yapana...kalırsan hamile trabzona yollarsın.....pişit sen davam çalışmaya gel dinle ablanıııı:))))mucksss

ya kuzu sorunda o işşte ankaradaki doktor hemen bebek aspirinine başla bebegin kalp atışını duyunca diger test sopnucuna göre igneye başlarız yada başlamayız demiş anneme

burdaki doktor sakın bebek aspirini kullanma o bebegi düşürür sen kalp atışına kadar bekle kalp atışını duyunca hem aspirine hemde test sonucuna göre igneye başlarız diyor
tamamda benimn bebek fazla durmuyorki önemli olan kalp atışına kadar yaşatmak onu

bide diger test kötü gelirse burda hamile kalma diyor eşim çünkü onun takibi özel testlerle yapılıyomuş o testlerde burda yok
napcamıo şaşırdım yani

ya ben sosis salam sucuk falan çok severim
dışardan asla et türü şeyler yemiycekmişim çigköfte çig sucuk salam sosis falan
bak üzüldüm şimdi

yap bence ama bugun kacıncı gunun yumurtalamdan sonrakı 8 veya 10. gun net cıkar derler ya
degerın yukselmısse hemen baslarsan ıgneye falan

lorkee bugun sen doktora gidince kıvırın durumunu sorsana doktoruna şu aspirine başlamalımı başlamamalımı bir doktordan daha oğrenmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…