Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende geldim kimse yok miiiiiiiiiiiiiii
ben geniş aile ile sinema tvde kaza kurşununu ortaya karışık izliyorum

günün son mesajını yazayım bari.. iyi geceler kızlar. kimse varmıdır diye bi gireyim dedim. aksam dinlendim gece çalıştım biraz.
hepinizi öpüyoruz.

günaydin kizlar...Nasilsiniz? bugün doktora gittim kan vermek icin bide tartilaym dedim gelmisken. Amaninnnn tartilmaz olaydim ne görim kaydirigubbakcemile3 2 kilo almisim yaohaoldumsmile böyle giderse herhalde 20ye kadar yolu var akannehir

günaydın bebişkom canım kiloyu takmak için çok erken bence sadece bebeğine odaklan kan sonuçların kaçta çıkacak

günaydın bebişkom canım kiloyu takmak için çok erken bence sadece bebeğine odaklan kan sonuçların kaçta çıkacak

Bugün degil canim artik yarin maalesef . Birgün sürüyor burda. Zaten sabah randevumda var tekrar ozaman söyleyecek. INSALLAH güzel seyler duyarim.

inşallah canım iyi düşün iyi çıksın canını sıkma kötü düşünerek sonuçta bebeğide düşünmen gerek

bbeişkom senin değerin 1000 li birşey mi çıktı? ben 8000li çıktı diye hatırladım ona göre cvp vermiştim...kaç çıktı tam olarak değerini yazsana bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…