Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

iyiyim bebişkom boşa canını sıkıyosun bizim gelini biz doktora götürdük bebek 6 haftalıktı degeri 1600lerde çıkmıştı doktor normal demişti

kız yine bulmuşsun takacak şeylerlmaz:
bende ilk haftalarda 2 kilo almıştım ama halen aynıyım gereksiz şeyler yemiyorum dikkatli besleniyorum

hoşbulduk halevim nasılsın ilk defa dün akşam kasık agrısıyla beraber uzayan akıntımın geldigini farkettim o uzayan akıntım şimdiye kadar hiç olmamıştı maydonoz sütün etkisimi acaba hayırlısı bakalım
ayselim sende hoşgeldin

kızlar gunaydınnnn.şimdi hbr geldi teyze olmuşum:) arkadaşım doğum yapmış 7 aylıktı bebek

kız yine bulmuşsun takacak şeylerlmaz:
bende ilk haftalarda 2 kilo almıştım ama halen aynıyım gereksiz şeyler yemiyorum dikkatli besleniyorum

yok canim takmiyorumda birden sok oldum bukadar cabuk mu diye. Bende gereksiz yemiyorum ama bu hergün süt ceviz felan yapti kiloyu galiba. Amaannn olsun ya yeterki bebisim saglikli olsun.

bende denesem mi şu maydonoz sütü bi ara niyetlenmiştim annemler bizdeydi yapamamıştım olmazsa bi kerelik deneyim bi fark olucak mı

samimi arkadaşlarımız var surekli goruştuğumuz 4 aile birinin bebişi var diğeride yeni doğurdu sıra bizde herkesin gozu bizde olacak surekli diğeride yeni evli zaten.allahım bekletmeden verir inşallah.adaçayına başlıycam bugun ama poşet olanını aldım doğuş un hergun bir bardak yeterlimi kızlar 3-4 gun.daha evvel içmedim inşallah tadı iyidir

gültuncum tebrik ederim darısı başına bebek bian önce saglıgına kavuşur inşallah
halevcim ben kötü yorumları okuyunca korkmuştum rahim büzüşmesi yaşayanlart bile olmuş tehlikeli olabilirmiş ama rüyamda görünce belki dedim ya ama işe yarar şekilde yapmadım normalde 5.6.7.gün yapıyolarmış hemen ilişkiye giriyolarmış falan ben bi kere8. gün yaptım hemende ilişkiye girmedik zaten 2 dakika falan yaptım ve sıcak bile degildi ılıktı ama bu ay uzayan akıntımın gelmesi tuhaf geldi belki tesadüftür kısmet

Canim bende poset almistim günde 2-3 bardak ictim. 10.güne kadar felan.

gültun gözünüz aydın canım Allah analı babalı ve teyzeli büyütsün:Saruboceq:
kvrck halev lapaci bebişkom sizler nasılsınız?
ben iyiyim akşam eşimle dışarıda yemek yedik güzel geçti

ayy sayfalar çok hızlı ilerlemiş... cevap yazamadım kimseye =(((

bebişkom... 1800 lü rakamlar biraz düşük tabi ama endişe etme... her insanın bünyesi farklı... önemli olan değerşn 2 ye katlanması.. inş güzel sonucu alırsın bir sorun olmadığını görürsün canım benim.. yarını merakla beklicez... güzel sonucunu duymak için...

gultun.. allah analı babalı büyütsün inş... minijiktirr o dahaa.. el kadarcııkkk.. oy yerim onuuu.. allah sağlık versin inş. sayılı gün geçiyo hemen çıkıveriyolar küvezden... bakımıda zordur prematüre bebeğin ama rabbim kolaylığını verir inş..... sağlıklı olsunda gerisi hiiçç önemli değil... gözünüz aydın diyeyimmm

iyiyim canım evdeyim yine ve herzamanki gibi
senin adına sevindim burda yemek yemeye gidebilecegimiz dogru düzgün bi yer bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…