- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.861
günaydin kizlar...Nasilsiniz? bugün doktora gittim kan vermek icin bide tartilaym dedim gelmisken. Amaninnnn tartilmaz olaydim ne görim kaydirigubbakcemile3 2 kilo almisim yaohaoldumsmile böyle giderse herhalde 20ye kadar yolu var akannehir
iyiyim bebişkom boşa canını sıkıyosun bizim gelini biz doktora götürdük bebek 6 haftalıktı degeri 1600lerde çıkmıştı doktor normal demişti
kız yine bulmuşsun takacak şeylerlmaz:
bende ilk haftalarda 2 kilo almıştım ama halen aynıyım gereksiz şeyler yemiyorum dikkatli besleniyorum
kızlar gunaydınnnn.şimdi hbr geldi teyze olmuşum:) arkadaşım doğum yapmış 7 aylıktı bebek
Gözünüz aydin canim. Bebis sagliklidir insallah.
gunaydın canım hoşbulduk sağolasın darısı hepimize olsun:))günaydın hoşgeldin gültun gözünüz aydın
samimi arkadaşlarımız var surekli goruştuğumuz 4 aile birinin bebişi var diğeride yeni doğurdu sıra bizde herkesin gozu bizde olacak surekli diğeride yeni evli zaten.allahım bekletmeden verir inşallah.adaçayına başlıycam bugun ama poşet olanını aldım doğuş un hergun bir bardak yeterlimi kızlar 3-4 gun.daha evvel içmedim inşallah tadı iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?