- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.721
kiz oyle deme cok hos olmus simdi bu zamanda evlenseydim yapardimm ben yaaa:lepi::lepi:ravzişcim bu süpriz olayı çok hoşmuş... ben düğünde böyle bişi yapsaydım herhalde davetlileri telef ederdim. Millet takıyı takmadan kaçardı kaydirigubbakcemile3 Eşim de beyin travması yaşayıp evlenmekten vazgeçebilirdi :)
hos geldin guzelim sanada gunaydinsositosositoslm kıslar ben geldim gunaydın herkese a.s.
simdi ben delirtcem senialsanaalsanasmilene kiz orda beceriksizler diyeeeguclubacismileguclubacismileSağol gayem ya.....valla delirdim di
kiz oyle deme cok hos olmus simdi bu zamanda evlenseydim yapardimm ben yaaa:lepi::lepi:
Hos geldin guzelim sanada gunaydinsositososito
simdi ben delirtcem senialsanaalsanasmilene kiz orda beceriksizler diyeeeguclubacismileguclubacismile
saka saka kuzum ellerine saglik harika olmusssopuyorumnanaktan
seni varyaa sen kasiyniyon kiz bugunnbecerbildikmi? Kuş:)))
ewet niye yokk edutummguclubacismilepeki kızların niye oyuncakı yokkk
ellerine sağlık edutum amaaa bizim oğlanı yazmamışın gerçi hala kesin değil gözüyle bakıyoz biz 10 gün sonraki kontroldede erkek derse inanacaz oğlumuz olcana......
peki kızların niye oyuncakı yokkk
sen ve bunakkk sositosositosositosositokiz ne bicim laflar oyle :umursamaz:ve ayrica sen hayatta bunamazsin massallahh kuzumm beyninn zehir gibi calisiyoobacım kesinleşsin yazayım hatırlat olurmu kuzummm...ben nede olsa bunak bir kızım
oyuncakı ne be...kızlarınmı...o gitmiş....ama eklerim üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?