- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.881
samimi arkadaşlarımız var surekli goruştuğumuz 4 aile birinin bebişi var diğeride yeni doğurdu sıra bizde herkesin gozu bizde olacak surekli diğeride yeni evli zaten.allahım bekletmeden verir inşallah.adaçayına başlıycam bugun ama poşet olanını aldım doğuş un hergun bir bardak yeterlimi kızlar 3-4 gun.daha evvel içmedim inşallah tadı iyidir
gültuncum tebrik ederim darısı başına bebek bian önce saglıgına kavuşur inşallah
halevcim ben kötü yorumları okuyunca korkmuştum rahim büzüşmesi yaşayanlart bile olmuş tehlikeli olabilirmiş ama rüyamda görünce belki dedim ya ama işe yarar şekilde yapmadım normalde 5.6.7.gün yapıyolarmış hemen ilişkiye giriyolarmış falan ben bi kere8. gün yaptım hemende ilişkiye girmedik zaten 2 dakika falan yaptım ve sıcak bile degildi ılıktı ama bu ay uzayan akıntımın gelmesi tuhaf geldi belki tesadüftür kısmet
Tadı güzel canım içebilirsin d,ğer bitki çayları gibi kötü değil ben mesela yeşil çayı içemiyorum çok kötü geliyor tadı banabilmiyorumkismilesamimi arkadaşlarımız var surekli goruştuğumuz 4 aile birinin bebişi var diğeride yeni doğurdu sıra bizde herkesin gozu bizde olacak surekli diğeride yeni evli zaten.allahım bekletmeden verir inşallah.adaçayına başlıycam bugun ama poşet olanını aldım doğuş un hergun bir bardak yeterlimi kızlar 3-4 gun.daha evvel içmedim inşallah tadı iyidir
gültuncum tebrik ederim darısı başına bebek bian önce saglıgına kavuşur inşallah
halevcim ben kötü yorumları okuyunca korkmuştum rahim büzüşmesi yaşayanlart bile olmuş tehlikeli olabilirmiş ama rüyamda görünce belki dedim ya ama işe yarar şekilde yapmadım normalde 5.6.7.gün yapıyolarmış hemen ilişkiye giriyolarmış falan ben bi kere8. gün yaptım hemende ilişkiye girmedik zaten 2 dakika falan yaptım ve sıcak bile degildi ılıktı ama bu ay uzayan akıntımın gelmesi tuhaf geldi belki tesadüftür kısmet
gültun gözünüz aydın canım Allah analı babalı ve teyzeli büyütsün:Saruboceq:
kvrck halev lapaci bebişkom sizler nasılsınız?
ben iyiyim akşam eşimle dışarıda yemek yedik güzel geçti
iyiyim ben ayselim yaaa....
dün akşam yüzmeye başladım =)) bebişimle yüzdük.. çok rahatlatıcı.. iyi geldi.. kısmetse gidicem haftada 1....
ay bende dün bir balik yapayim dedim . Pin pisman oldum ya kokudan midem bulandi. Yiyemedim bile . esime gecti sonra basina kendi yapti kendi yedi:)
Lapaci canim peki 1850li deger kacinci hafta oluyo internetde 5-6 hafta diyo. Normal degilmi cok mu düsük?
--http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=139
bak burda liste var....bu listeye göre sınırda görünüyor değerin...
normalde olabilir... hele bir sonucun çıksın... ona göre belli olur zaten...
hiç sancın ağrın olmuyor dimi? şiddetli bir ağrı... adet ağrısı gibi ama şiddetli...
ayselim hayırlısı bakalım eger bu ay hamiş kalırsam rabbim bana güzel bi ders verdi dicem ben ki asla maydonozu evime sokmam elimi sürmem demiştim ki evimede soktum elimide sürdüm büyük konuşmamak lazımmış
halevcim sen bilirsin yap istersen ben yaptıktan hemen sonra baya akıntım olmuştu ama akşama kadar kasık agrısı çektim
Sagol bi bakayim.
Yok canim ya hic bir sikayetim yok. Arada bazen agri oluyo ama cok cok az 1-2 saniye kadar. Adet sancisi gibi. Ama dedigim gibi bazen ve cok kisa oluyo neden?
kısa süreli ağrılar çok normal... miniş yerleşmeye çalışıyo hala... 3. aya kadar hep ağrı olur ara sıra... ondan sonra rahatlarsın.. ama şiddetli adet ağrısı gibi olursa muhakkak dr a gitmek lazım... neyseki sende birşey yok..
inş sağlıcakla alırız hep minişleri kucaklarımıza bebişkom..
selam kızlar nasılsınız=))
kızlar şimdi sıcak suyumu aldım adaçayını içiorum içilmiycek gibi değilmişzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?