- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.901
hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür...sen nasılsın?
selam kızlar nasılsınız=))
kızlar şimdi sıcak suyumu aldım adaçayını içiorum içilmiycek gibi değilmişzemuszemus
kızlar şimdi sıcak suyumu aldım adaçayını içiorum içilmiycek gibi değilmişzemuszemus
hoşbulduk canım iyiyiz bizde, hissetmeye başladınmı hareketlerini bebişin?olumunekankayizsmile
Hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
afiyet olsun tatlımmm şifa olsun
sağol lapaçi beraber olsun canım bu arada avatar resmin çok hoşsositososito
yok henüz hissetmiyorum.. tembel bizim oğlan =)))
bekliyorum bakalım ne zaman harekete geçecek =)
ya birde ben kendime vakit ayıramıyorum. şöyle ayaklarımı uzatıp kendimi dinlediğim an hiç yok... gece yattığımda da hemen uykuya dalıyorum.. dinleyemiyorum ki hiç.. gün içinde hissedilebilir olunca ancak ben anlıcam herhalde
oyy ogluşun oynuyodur annesi ama ilk bebekte cok zor oluyomuş hissetmek, ben ilk öne dogru egilmiştim dılardan gelmiştik remen bişey pıtledı karnımda cıglık atmıştım kaydirigubbakcemile3 bide bazı yiceklere duyarlı oluyolar sanki nebilim tatlıya falan. benim kızım elma yiyince dans etmeye başlıyo. kilo almaya başladınmı?
oyy ogluşun oynuyodur annesi ama ilk bebekte cok zor oluyomuş hissetmek, ben ilk öne dogru egilmiştim dılardan gelmiştik remen bişey pıtledı karnımda cıglık atmıştım kaydirigubbakcemile3 bide bazı yiceklere duyarlı oluyolar sanki nebilim tatlıya falan. benim kızım elma yiyince dans etmeye başlıyo. kilo almaya başladınmı?
ayy ne sirin :sm_cool:
taze hamile nasılsın bulantıların başladımı?
benimkide bi pıtlasa =)))
kesinlikle duyarlılar.. biliyorum bunu zaten... ama hissetmediğim için neye duyarlı bilmiyorum =))))
ilk 3 ay 1 kilo aldım.. şimdi 4,5 aylığım 2kg almışım... toplamda baştan beri 3 kg almış oldum.... bundan sonrası böyle güzel gitmicek gibi bi his var içimde... çok yemeye başladım ve hızlı kg alıyorum =)
bebişkoyla ben şanslı hamilelerdeniz.. ne bulantı var ne bişi.. çok şükür
sen nasılsın.. prenses neler yapıyor?
canım nasıl gidiyobayanssulusmile
ayyy süper yerim ben onu annesiiioyy ogluşun oynuyodur annesi ama ilk bebekte cok zor oluyomuş hissetmek, ben ilk öne dogru egilmiştim dılardan gelmiştik remen bişey pıtledı karnımda cıglık atmıştım kaydirigubbakcemile3 bide bazı yiceklere duyarlı oluyolar sanki nebilim tatlıya falan. benim kızım elma yiyince dans etmeye başlıyo. kilo almaya başladınmı?
Yok canim benimde bulanti felan yok. Sadece dünden beri yildizlar görmeye basladim sempatiksalakcinni
aman aman maşallah :CüvCüv: insallah tüm hamilelik boyunca böyle sürüp gider, kız olunca daha cok bulantı oluyomuş falan diyolar ama bellide olmuyo tabi opuyorumnanaktan
ya bende kendim için öyle düşünüyorum akannehir ilk 3 ay kilo alamadım aksine 1kilo verdim ama sonrasında hızla almaya başladım 3 kilo aldım bile 5.5 aylık şimdi 3kilo cepte =(( ama hızlı alıyorum sanki napıcam bilmiyorum, yürüyüşe ve hafif egzersizlere başladım bakalım nolucak.
kızlar afiyet olsun ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?