Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Herhalde canim. Zaten normaldede benim tansyonum genelde düsüyo. kafamçokkarıştı

hımm anladım canım bende bayılmıştım bikaç kez tansiyon düşüklüğünden kafamçokkarıştı çok normal kuşum ya olabiliyo işte herşey doktorunu tüm bunlardan haberdar et. insallah saglıkla tamamına ersin

Yarin gidiyorum zaten söylerim. Bide p.tesi kan vermistim ben 1850 cikmisti doktor degerin düsük dedi. Bugün tekrar verdim bakalim.

ufffff bunaldım yalnızlıktan bi gireyim dedim kimse yok nerdesiniz kızlar ya

ben burdayım kimse yazmadığı için bakıp sayfayı aşağıya alıyorum

hava kötü kapkaranlık fena yagmur var evde yalnızım bebegim olmuyor
beraber başladıklarımız bebek isimleri aramaya başlamışlar
annem bizim gelini ultrasona götürmüş bebegi görmüşler mışlar mışlar mışlar işte

kıvırcığım yapma böle yaaaaaa herkes nasibini yaşıyor baştan pes edersen iyi olmaz inancın daima olsun lütfen arada aklına gelsede uğraş bul kendine biz varız burda orta alakasız bişey söle devam edelim kafan dağılsın ama kendiniz üzme

bende geldiimmmm......
kıvırcıkım kendini kimselerle kıyaslama... benle bu yola çıkan bir arkadaşım doğurmuştu ben ise aşılama için dr a gidiyordum... herkes kısa zamanda bebek sahibi olacak diye birşey yok.. geç olsun güç olmasın.....

ne ugraşı halevim ya ölüyorum görmüyorum yok oluyorum eriyorum ben ya
saatlerce susmak ne demek biliyomusunuz siz yok işte gelen yok giden yok annem artık eskisi gibi konuşmuyor benimle boguluyorummmmmmmm tükeniyorum

saatlerce susmak ne demek biliyomusunuz siz yok işte gelen yok giden yok annem artık eskisi gibi konuşmuyor benimle boguluyorummmmmmmm tükeniyorum

haklısın kıvırcıkım yaşadığın yer berbat... ama ne yapacaksın... alışmak da zor ama bir şekilde oraya adapte olamadığın için mutlu da olamıyorsun... böyle daha ne kadar gidebilirki... bir çözüm bulmalısın kendince.... eriyorum yok oluyorum dersen öyle olursun gerçekten... sen kendi içinde umutlu olmalısın, birşeyleri değiştirmek için çabalamalısın... biz ne desek boş...

canım anlıyorum seni bide daha bi uzaktasın sen ama böle yaparsan da sağlığın için iyi olmaz dediğim gibi biz varız istersen başka konulardan konuşuruz güzelim yeterki kafan dağılsın dök bize içini rahatla sonra geç başka konulara birlikte dalalım ama yapma böle tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…