- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.321
selam hanimlar sonuclarimi aldim. 800lerde cikti. Doktorum normal dedi. Suan icin bi problem yok dedi. Persembe gel bakalim tekrar ultrasonda dedi. Sizce nasil degerim normal mi? Rgl geceli bugün tam bir hafta oldu
Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim
kızlar bizim gelin
kardeşimin eşi 35 haftalıktı
sancıları başlamış sabahtan beri hastanedeler nts ye baglamışlar sancıları durdurmaya çalışıyorlarmış ama artıyomuş azalma yok
dua edin kızlar olur mu
güansyın mı acaba:))) ben adet oldum...
şunu paylaşmak için girdim..RUKSAN FUN CLUB'un Videoları: SEVGİ? İŞTE TARİFİ... ruk's | Facebook
Allah yardımcınız olsun.....
günaydın kızlar
gunaydın edutum nasılsın
adet olmussun hayırlısı bakalımm..
ya ne guzel uyuyo dımı bebe masallah nefes alıp verısı nası hısssedılıyo
canım Allah yardımcıları olsun ınsallah atlatır dogum olursa da sag salım kucagına alır ınsallah duaedelım
28 hafta da dogup bıle saglıkla kocaman olan bebeler var Rabbım omur verınce hepsı oluyo ...
günaydın lorkeecim sen ne zaman test yapacaktın ve dra gidecektin
gunaydın edutum nasılsın
adet olmussun hayırlısı bakalımm..
ya ne guzel uyuyo dımı bebe masallah nefes alıp verısı nası hısssedılıyo
canım Allah yardımcıları olsun ınsallah atlatır dogum olursa da sag salım kucagına alır ınsallah duaedelım
28 hafta da dogup bıle saglıkla kocaman olan bebeler var Rabbım omur verınce hepsı oluyo ...
gunaydın canım hosgeldınnn...
ayy bırılerı gelsın de gaza getırsın dıye beklıyorum
bugun ıgneden sonrakı 14. gun herkes dıer forumlarda cıkar yazmıs
sabah bı ıdrar testı yaptım ama normal de adetıme daha 4 gun var orda cıkması utopık gıbı geldı ama sankı coook hafıften cızgı var gıbı geldı ama benım gozum de ole algılamak ıstemıs olabılır sempatiksalakcinni
ıcımı kemırıp durmasın gıdıp test yaptırayım dıyorum varsa var yoksa yok yanı
sabah bı ıdrar testı yaptım ama normal de adetıme daha 4 gun var orda cıkması utopık gıbı geldı ama sankı coook hafıften cızgı var gıbı geldı ama benım gozum de ole algılamak ıstemıs olabılır sempatiksalakcinni
lorkem hadi senden bekliyorum bu ay:)))
bu arada kvrckla konuşan oldumu
hafiften felan olmaz kuş...varsa vardır...yoksa bembeyaz oluyor.....git versene kan sen ya....bence tuttu gibi ama ...
kan testi yaptırırsan kesin çıkar lorkeem benim iki gün önce baya yüksek çıkmıştı
günaydıın kızlarr kıvırcığım inşallah azalırda bebiş zamanında doğar
tamam o zaman hazırlanıp gıdıom
fena gaza geldım ama sonucu kotu de olabılır
hayırlısı herseye hazırlıklıyız nede olsa 1 senedır akannehir
tamam o zaman hazırlanıp gıdıom
fena gaza geldım ama sonucu kotu de olabılır
hayırlısı herseye hazırlıklıyız nede olsa 1 senedır akannehir
edutcum adet olmuşsun 2.adetin dinlenme sureni doldurmuşmu oluosun doktora ne zaman gideceksin?
tatlım içini kemirmesine neden izin veriyorsun boşver git kan ver sende bizde rahatlayalım tatlım ben test yapmıştım negatifti ertesi günde adet olmuştum hiç şaşmadı 2 ayda böle oldu seni üzmek için sölemiyom ama benimki böleydi tatlım ama bende hiç sancıya dair birşey yoktu
tamam canım git ver sen böyle beklemekten iyidir hayırlısı olsun
gunaydııınnnn:))lorkem perşembeyi bekleyemiyceksin anlaşılan seni iyi anlıorum rabbim seninle olsun guzel sonuçları gormeyi nasip etsin
günaydınnnn kızlarrrr
evet lorke bencede yaptır yaptırmazsan hergün böyle stresssle geçecek iyide olsa (ki ben çok umutluyum inşallah) kötüde olsa rahatlarsın zaten biz hep yanındayız canımcım....
valla resmen gıyınırken adet sancısı gırdı stres yaptım sanırımkuzum en azından içinde ki acaba gidiyor...ben geçen ay acaba acaba diye diye adetimi geciktirdim resmen....ne zaman kan verdim baktım negatif...adet oldum:)))
ama seni gaza getirmek istemiyorum....içinden geliyorsa yaptır ve neyse öğrenki ben mendili hazırladım
günaydın Gültun, Edacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?