Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam hanimlar sonuclarimi aldim. 800lerde cikti. Doktorum normal dedi. Suan icin bi problem yok dedi. Persembe gel bakalim tekrar ultrasonda dedi. Sizce nasil degerim normal mi? Rgl geceli bugün tam bir hafta oldu

tatlım tekrar tebrik ederim Allah sonuna kadar güzel sağlıklı bir şekilde gitmesini nasip etsin.

Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim

hoşgeldin tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin.

tatlım Allah yardımcısı olsun doğacaksa sağsalim doğar inşallah canım.

güansyın mı acaba:))) ben adet oldum...
şunu paylaşmak için girdim..RUKSAN FUN CLUB'un Videoları: SEVGİ? İŞTE TARİFİ... ruk's | Facebook

günaydın canım hayırlısı olsun adet olmuşsun

Allah yardımcınız olsun.....

günaydın kızlar

günaydın kuzu

günaydın lorkeecim sen ne zaman test yapacaktın ve dra gidecektin

günaydın lorkeecim sen ne zaman test yapacaktın ve dra gidecektin

gunaydın canım hosgeldınnn...

ayy bırılerı gelsın de gaza getırsın dıye beklıyorum
bugun ıgneden sonrakı 14. gun herkes dıer forumlarda cıkar yazmıs
sabah bı ıdrar testı yaptım ama normal de adetıme daha 4 gun var orda cıkması utopık gıbı geldı ama sankı coook hafıften cızgı var gıbı geldı ama benım gozum de ole algılamak ıstemıs olabılır sempatiksalakcinni

ıcımı kemırıp durmasın gıdıp test yaptırayım dıyorum varsa var yoksa yok yanı

lorkem hadi senden bekliyorum bu ay:)))

bu arada kvrckla konuşan oldumu

hafiften felan olmaz kuş...varsa vardır...yoksa bembeyaz oluyor.....git versene kan sen ya....bence tuttu gibi ama ...

kan testi yaptırırsan kesin çıkar lorkeem benim iki gün önce baya yüksek çıkmıştı

lorkem hadi senden bekliyorum bu ay:)))

bu arada kvrckla konuşan oldumu

hafiften felan olmaz kuş...varsa vardır...yoksa bembeyaz oluyor.....git versene kan sen ya....bence tuttu gibi ama ...

yok bacım dun yazmıs kardesının esıyle ılgılı bıseyler ınsallah kotu bısey yoktur..
ben de dugun falan vardı dun hıc gırmedım nete

canım sımdı tıp merkezı var yakın aradım 2 saate verıoz sonucu dedı
tam 2 saate cıkacaksa sımdı gıdıp vereyım o sırada carsıda gezerım kardesımın dugunu ıcın hedıye ve kıyafet bakmam lazım eyvahedigeldismile

tatlım içini kemirmesine neden izin veriyorsun boşver git kan ver sende bizde rahatlayalım tatlım ben test yapmıştım negatifti ertesi günde adet olmuştum hiç şaşmadı 2 ayda böle oldu seni üzmek için sölemiyom ama benimki böleydi tatlım ama bende hiç sancıya dair birşey yoktu

günaydıın kızlarr kıvırcığım inşallah azalırda bebiş zamanında doğar

günaydın bitter çikolatam

gunaydııınnnn:))

lorkem perşembeyi bekleyemiyceksin anlaşılan seni iyi anlıorum rabbim seninle olsun guzel sonuçları gormeyi nasip etsin

günaydınnnn kızlarrrr

evet lorke bencede yaptır yaptırmazsan hergün böyle stresssle geçecek iyide olsa (ki ben çok umutluyum inşallah) kötüde olsa rahatlarsın zaten biz hep yanındayız canımcım....

tamam o zaman hazırlanıp gıdıom
fena gaza geldım ama sonucu kotu de olabılır
hayırlısı herseye hazırlıklıyız nede olsa 1 senedır akannehir

kuzum en azından içinde ki acaba gidiyor...ben geçen ay acaba acaba diye diye adetimi geciktirdim resmen....ne zaman kan verdim baktım negatif...adet oldum:)))
ama seni gaza getirmek istemiyorum....içinden geliyorsa yaptır ve neyse öğrenki ben mendili hazırladım

edutcum adet olmuşsun 2.adetin dinlenme sureni doldurmuşmu oluosun doktora ne zaman gideceksin?

edaa bime gitmiştim dun broşure baktım uyku tulumunda 9-24 ay yazıor yani alırsak onumuzdeki kış giyebilir

tamam canım git ver sen böyle beklemekten iyidir hayırlısı olsun
gunaydııınnnn:))lorkem perşembeyi bekleyemiyceksin anlaşılan seni iyi anlıorum rabbim seninle olsun guzel sonuçları gormeyi nasip etsin
günaydınnnn kızlarrrr
evet lorke bencede yaptır yaptırmazsan hergün böyle stresssle geçecek iyide olsa (ki ben çok umutluyum inşallah) kötüde olsa rahatlarsın zaten biz hep yanındayız canımcım....
valla resmen gıyınırken adet sancısı gırdı stres yaptım sanırım
neyse yıne de hazırlandım gıdıyorum
donunce ya omzunuzda içlenirim :gitme:
ya omuz omuza halay cekerız bakalım nasıb :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…