- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.301
ben celduuuummm.... :) Gultun ile face'de lafladık biraz kaydirigubbakcemile3
Dün patrona resti çektim ben gelmiyorum bugün işe dedim :enbuyukkk: kaçaktım yani :))
kışlıkları çıkardım yıkadım... yazlıkları yıkayıp hurçladım... bebişe aldıklarımızı aylara göre ayırdım...
bide doğumdan sonra bile giyemeyeceğim kıyafetlerim vardı... Artık içine sığmam hayal olan kıyafetler :)) Onları ayırıp poşetledim bi çaresine bakıcam...
Zavallı kocişim aylardır uydur kaydır yemekler yiyordu bi güzel tarhana yaptım,etli taze fasulye yaptım,pilav yaptım bide cacık :)) evimiz sulu yemek gördü :))
Bebişkom'a çoooookkk sevindim... Allah tamamına erdirsin,sağsalim kucağına aldığı günleri de görelim.Darısı sıradaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah... Rabbim hepiniz için halay çekeceğimiz günleri de gösterecek ben inanıyorum...
Hem zaten bebişler arasında biraz zaman olsun dimi canım !!! :)) sonra nasıl kız alıp kız vercez? :)
iyi yapmışsın çogu işi halletmişsin maşallahben celduuuummm.... :) Gultun ile face'de lafladık biraz kaydirigubbakcemile3
Dün patrona resti çektim ben gelmiyorum bugün işe dedim :enbuyukkk: kaçaktım yani :))
kışlıkları çıkardım yıkadım... yazlıkları yıkayıp hurçladım... bebişe aldıklarımızı aylara göre ayırdım...
bide doğumdan sonra bile giyemeyeceğim kıyafetlerim vardı... Artık içine sığmam hayal olan kıyafetler :)) Onları ayırıp poşetledim bi çaresine bakıcam...
Zavallı kocişim aylardır uydur kaydır yemekler yiyordu bi güzel tarhana yaptım,etli taze fasulye yaptım,pilav yaptım bide cacık :)) evimiz sulu yemek gördü :))
Bebişkom'a çoooookkk sevindim... Allah tamamına erdirsin,sağsalim kucağına aldığı günleri de görelim.Darısı sıradaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah... Rabbim hepiniz için halay çekeceğimiz günleri de gösterecek ben inanıyorum...
Hem zaten bebişler arasında biraz zaman olsun dimi canım !!! :)) sonra nasıl kız alıp kız vercez? :)
iyi yapmışsın çogu işi halletmişsin maşallah
oohh hamarat hanım erkenden hallettın bı cok ısını ne guzel yaaa...
bi kısmı halloldu sadece daha evde beni hasretle bekleyen kocamaaan bir ütü dağım var kaydirigubbakcemile3
nassın ravzanur bakıyorum da topık topık gezıyormussunnkizlarr herkese iyi haftasonlariiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansabah sabah kaynatmsiniz ne guzellzemuszemuszemuszemus
bende size imrenerek olkuyorum yazdiklarinizziisositososito
ahh keske bende oyle yazliklari kaldirip kisliklari yerlestirebilsemmbuyrunnnnnnnnnburanin mevsimleri oyle igrenckii her ikisi her an lazim oluyo giymek zorunda kaliyosunn bayanssulusmile
hamarat arkadaslarim benimmmŞenizŞeniz
Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim
canimm tebrik ederim allahh tamamina erdirsinnnn:teytey::teytey::teytey:Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim
nassın ravzanur bakıyorum da topık topık gezıyormussunn
ahh ahh sanki kendileri gezmiyoooo gecelere kadar burdalar onlar asil ben onlari yakaladimmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben de evleri temizlicem banyomu yapacam alisverise gidecemm ve dugune gidecemm:lepi::lepi:allah kismet ederse tabikii:Saruboceq:
Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim
canimm tebrik ederim allahh tamamina erdirsinnnn:teytey::teytey::teytey:
ne guzel mutlulugunu bizimle paylasman .iyi haberlerini bekliyoruzz :lepi:
ben de evleri temizlicem banyomu yapacam alisverise gidecemm ve dugune gidecemm:lepi::lepi:allah kismet ederse tabikii:Saruboceq:
iyi akşamlar arkidaşlar
gündüz gelemedimm
kışlıkları yerleştirip yazlıkları kaldırdım
çok yorulmuşummm
bi geçmiş yapayım
Allah yardımcınız olsun.....kızlar bizim gelin
kardeşimin eşi 35 haftalıktı
sancıları başlamış sabahtan beri hastanedeler nts ye baglamışlar sancıları durdurmaya çalışıyorlarmış ama artıyomuş azalma yok
dua edin kızlar olur mu
gunaydın edutum nasılsıngüansyın mı acaba:))) ben adet oldum...
şunu paylaşmak için girdim..RUKSAN FUN CLUB'un Videoları: SEVGİ? İŞTE TARİFİ... ruk's | Facebook
kızlar bizim gelin
kardeşimin eşi 35 haftalıktı
sancıları başlamış sabahtan beri hastanedeler nts ye baglamışlar sancıları durdurmaya çalışıyorlarmış ama artıyomuş azalma yok
dua edin kızlar olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?