Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

oohh hamarat hanım erkenden hallettın bı cok ısını ne guzel yaaa...

iyi yapmışsın çogu işi halletmişsin maşallah

kizlarr herkese iyi haftasonlariiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansabah sabah kaynatmsiniz ne guzellzemuszemuszemuszemus
bende size imrenerek olkuyorum yazdiklarinizziisositososito
ahh keske bende oyle yazliklari kaldirip kisliklari yerlestirebilsemmbuyrunnnnnnnnnburanin mevsimleri oyle igrenckii her ikisi her an lazim oluyo giymek zorunda kaliyosunn bayanssulusmile

hamarat arkadaslarim benimmmŞenizŞeniz

Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim

nassın ravzanur bakıyorum da topık topık gezıyormussunn

Kızlar bugün test yaptım demin ve hala bende inanamıyorum ama hamileyim akşam birde kan testi yaptıracam dua edin mutlulugumu paylaşmak istedim

hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasıb etsın

canimm tebrik ederim allahh tamamina erdirsinnnn:teytey::teytey::teytey:
ne guzel mutlulugunu bizimle paylasman .iyi haberlerini bekliyoruzz :lepi:

ohh bıde bana dıon gezıon falan dıyee...
senınde benden asagı kalır yanın yok bakıyorum da oyna gel bakayım
elbısenın ıcıne gırebılcen mı sankiiii lülülülülülü

iyi akşamlar arkidaşlar
gündüz gelemedimm
kışlıkları yerleştirip yazlıkları kaldırdım
çok yorulmuşummm
bi geçmiş yapayım

iyi akşamlar arkidaşlar
gündüz gelemedimm
kışlıkları yerleştirip yazlıkları kaldırdım
çok yorulmuşummm
bi geçmiş yapayım

canım senı merak rttım bende nasılsın

ooo hayırlı olsun. ne guzel allah saglıkla kucagına almak nasıp etsn

kızlar bizim gelin
kardeşimin eşi 35 haftalıktı
sancıları başlamış sabahtan beri hastanedeler nts ye baglamışlar sancıları durdurmaya çalışıyorlarmış ama artıyomuş azalma yok
dua edin kızlar olur mu

Allah yardımcınız olsun.....

günaydın kızlar

güansyın mı acaba:))) ben adet oldum...
şunu paylaşmak için girdim..RUKSAN FUN CLUB'un Videoları: SEVGİ? İŞTE TARİFİ... ruk's | Facebook
gunaydın edutum nasılsın
adet olmussun hayırlısı bakalımm..
ya ne guzel uyuyo dımı bebe masallah nefes alıp verısı nası hısssedılıyo

canım Allah yardımcıları olsun ınsallah atlatır dogum olursa da sag salım kucagına alır ınsallah duaedelım
28 hafta da dogup bıle saglıkla kocaman olan bebeler var Rabbım omur verınce hepsı oluyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…