Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kız ben bebiş gittikten sonra ki ay yine aynı oldum degişmedi adet düzenin hatta 2 güncük odlum kısmet

o kasık agrıları hayra işarettir inşallah canım benim

gunaydın canım sana da ...
cok soguk hava ıstanbul da kombıyıyaktım bugun ..
ev kapkaranlık...

valla dun dısarda usumus olabılırım aslında hıssetmedım ama ıcten ıce usumusumdur belkıı

sen nasılsn

çorap giy üzerine battaniye al sıcacık otur kuzum eger bebek varsa soguk etkilemesin üşütme kendini azcık dikkat et nolur

bende napıyım fena mide bulantıları çekiyorum adetimde sadece 2 güncük oldu o da tolasan 5 ped etmiyor
canım sıkıldı

usuttun mu neden bulnaıyor kı mıden
bı nane lımon ıc sende en ıyısı...
benım ayagımndan patık cıkmaz suan kombıyı actım evın sogugu kırıldı bıraz

adet zamanı kan sulandırıcı bıseyler mı ıcsen acaba dıcem ama
ben mesela az gelınce ılk gun falan adacayı ıcınce duzelıyodu kanamam bollasıyordu

ne biliyim kuzu ya yanlış bişi de yapmak istemiyorum şuan

kıslar kıslar ben geldiim gunaydın iyi haftasonları olsun

burdada hava kapalı ve soğuk bende kabanımı ve botlarımı giydim aman uşutmeyeyimde eşimin dilinden kurtulamam kendine bakmıosun die:)

gayee nerde acaba çok merak ettim

ne biliyim kuzu ya yanlış bişi de yapmak istemiyorum şuan
haklısın sen de neyse bakalım
aralıga kadar dusunmeden devam et sonra doktora aklındakı herseyı sorarsın sımdıden bence aklına gelen seylerı not al

gunaydın gultun ..
valla bızde mont ve bot cıkardık
bırden geldı soguk gercekten ...
evet gaye 2 gundur yok gecenn gun gelmıs bıseyler yazmıs kımse yok yaa yazıp kustum yazıp cıkmıs bı daha da gelmemıs ...

bebişkomun sonucuda guzel çıkmış inşallah guzel devam eder sevindim gelsinde halayı çekelim:)

ben celduuuummm.... :) Gultun ile face'de lafladık biraz kaydirigubbakcemile3
Dün patrona resti çektim ben gelmiyorum bugün işe dedim :enbuyukkk: kaçaktım yani :))
kışlıkları çıkardım yıkadım... yazlıkları yıkayıp hurçladım... bebişe aldıklarımızı aylara göre ayırdım...
bide doğumdan sonra bile giyemeyeceğim kıyafetlerim vardı... Artık içine sığmam hayal olan kıyafetler :)) Onları ayırıp poşetledim bi çaresine bakıcam...
Zavallı kocişim aylardır uydur kaydır yemekler yiyordu bi güzel tarhana yaptım,etli taze fasulye yaptım,pilav yaptım bide cacık :)) evimiz sulu yemek gördü :))

Bebişkom'a çoooookkk sevindim... Allah tamamına erdirsin,sağsalim kucağına aldığı günleri de görelim.Darısı sıradaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah... Rabbim hepiniz için halay çekeceğimiz günleri de gösterecek ben inanıyorum...
Hem zaten bebişler arasında biraz zaman olsun dimi canım !!! :)) sonra nasıl kız alıp kız vercez? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…