- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.341
eşimin sonucu çıksın...belki yarın giderim....
valla resmen gıyınırken adet sancısı gırdı stres yaptım sanırım
neyse yıne de hazırlandım gıdıyorum
donunce ya omzunuzda içlenirim :gitme:
ya omuz omuza halay cekerız bakalım nasıb :teytey:
valla resmen gıyınırken adet sancısı gırdı stres yaptım sanırım
neyse yıne de hazırlandım gıdıyorum
donunce ya omzunuzda içlenirim :gitme:
ya omuz omuza halay cekerız bakalım nasıb :teytey:
kızlarr yaaaa doğum için bir lohusa takımı aldım fikrinize ihtiyacım varrrrrrr takım bu ben mavisini almıştım eve gelince annem tutturdu sen kırmızı taç takacaksın bununla hiç olmazki hem senin çocuğun erkekse erkek olsun sen lohusasın ya kırmızı ya pambe al dedi sizce ne yapim gidip pembesiylemi değiştirim zaten önündeki resimler aynı kız erkek farkı yok....... [/IMG]
edaaa çok beğendim çok hoş penye değilmi bu kırmızısı varsa onu al yada pembe annenin gonlu olsun :) hiç onemli değil aslındada erkeğe gore mavi kıza gore pembe giymek falan.
tatlım bencede annen haklı pembesini al daha cici duruyor
kızlarr yaaaa doğum için bir lohusa takımı aldım fikrinize ihtiyacım varrrrrrr takım bu ben mavisini almıştım eve gelince annem tutturdu sen kırmızı taç takacaksın bununla hiç olmazki hem senin çocuğun erkekse erkek olsun sen lohusasın ya kırmızı ya pambe al dedi sizce ne yapim gidip pembesiylemi değiştirim zaten önündeki resimler aynı kız erkek farkı yok.......
günaydınnnn canlarımmm
nasılsınız?
lorkeemmm okuyunca çok heyecanlandım tatlım
eğer bugün silikse yarın daha belirgin
bence yarını bekleyelim tatlımmm
edut halev eda gültun sizler nasılsınız?
bence mavisi çok güzel....aslında sen beyaz geceliğin , süsülü bişi yokmu onu orda giyersin bunu evde...bence mavisi daha güzel....
onuda düşündüm aslında ama lohusa adetleri vardır ya yok kadını "al basarmış" kırkına kadar ya kırmızı baş örtüsü yada taç takılırmış yani 1-2 günlük bişi değilmiş....
internette baktım bu takım 90 tl ben gecelik duşunuorum
canım sen nasılsın iyiyim ben şükür herşeyiniz hazır oğluşu bekliosunuz ne guzel yarınmıydı kontrol inşallah guzel geçer
onuda düşündüm aslında ama lohusa adetleri vardır ya yok kadını "al basarmış" kırkına kadar ya kırmızı baş örtüsü yada taç takılırmış yani 1-2 günlük bişi değilmiş....
günaydınnnn canlarımmm
nasılsınız?
günaydınnnn canlarımmm
nasılsınız?
BEN DE BAKMIŞTIM 90 LİRAYDI BURDA 60 A BULUNCA HEMEN ALDIM ZATEN YA EVDE DAHA KULLANIŞLI OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA HERAN BİDE GECELİK ALABİLİRİM sempatiksalakcinni
günaydınnnn canlarımmm
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?