Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlarr yaaaa doğum için bir lohusa takımı aldım fikrinize ihtiyacım varrrrrrr takım bu ben mavisini almıştım eve gelince annem tutturdu sen kırmızı taç takacaksın bununla hiç olmazki hem senin çocuğun erkekse erkek olsun sen lohusasın ya kırmızı ya pambe al dedi sizce ne yapim gidip pembesiylemi değiştirim zaten önündeki resimler aynı kız erkek farkı yok.......

eşimin sonucu çıksın...belki yarın giderim....

inşallah bu ay ve bundan sonraki aylar guzel hbrlerle dolar topiğimiz kıslar

lorke 3 saati geçirme:)) inşallah omuz omuza halayımızı çekeceğiz :lepi:

hadi görüşürüz tatlım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

edaaa çok beğendim çok hoş penye değilmi bu kırmızısı varsa onu al yada pembe annenin gonlu olsun :) hiç onemli değil aslındada erkeğe gore mavi kıza gore pembe giymek falan.

tatlım bencede annen haklı pembesini al daha cici duruyor

edaaa çok beğendim çok hoş penye değilmi bu kırmızısı varsa onu al yada pembe annenin gonlu olsun :) hiç onemli değil aslındada erkeğe gore mavi kıza gore pembe giymek falan.

tatlım bencede annen haklı pembesini al daha cici duruyor

evet canım penye ama evin içi zaten sıcak olcak malum bebiş var kalın bişi almadım o yüzden bide sabahlığıda var zati evet ya ben gidim değiştirim dün oğluşuma bişiler alayım diye gezdim ama ona bişi almadım ön araştırma yapmış oldum kendime bunu kaptım geldim eşimde çok beğendi klasik pijamalardan farklı en azından dedik.......

günaydınnnn canlarımmm
nasılsınız?
lorkeemmm okuyunca çok heyecanlandım tatlım
eğer bugün silikse yarın daha belirgin
bence yarını bekleyelim tatlımmm
edut halev eda gültun sizler nasılsınız?

bence mavisi çok güzel....aslında sen beyaz geceliğin , süsülü bişi yokmu onu orda giyersin bunu evde...bence mavisi daha güzel....

canım sen nasılsın iyiyim ben şükür herşeyiniz hazır oğluşu bekliosunuz ne guzel yarınmıydı kontrol inşallah guzel geçer

bence mavisi çok güzel....aslında sen beyaz geceliğin , süsülü bişi yokmu onu orda giyersin bunu evde...bence mavisi daha güzel....

onuda düşündüm aslında ama lohusa adetleri vardır ya yok kadını "al basarmış" kırkına kadar ya kırmızı baş örtüsü yada taç takılırmış yani 1-2 günlük bişi değilmiş....

oylemiymiş:)) kırmızı bakayım ben bari zemuszemus

canım sen nasılsın iyiyim ben şükür herşeyiniz hazır oğluşu bekliosunuz ne guzel yarınmıydı kontrol inşallah guzel geçer

canım ben iyiyim
oğluşumda iyi sürekli içimde hareket halinde
çabuk yoruluyorum ama çoğu işimi halletim
bi doğum valizini hazırlama kaldı
baya yorucu oluyor yıkamak ütülemek yerleştirmek ama şükür hallettim

tatlım iki renkte çok hoş
ben mavişi çok beğendim
benim 2 takım pijamam va biri mavi biri pembe
birde mavi gecelik aldım

valla iyiyim kuzum...sen nasılsın....

BEN DE BAKMIŞTIM 90 LİRAYDI BURDA 60 A BULUNCA HEMEN ALDIM ZATEN YA EVDE DAHA KULLANIŞLI OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA HERAN BİDE GECELİK ALABİLİRİM sempatiksalakcinni

canım evde giymeye bu guzel bence bide hastane için gecelik al normal doğum olursa acıtırsa felan surtunmeden dolayı ben gecelik alayım diorum hastane için

aman bacım sen bilirsin ama ben takaamam kendi adıma...ben kafama soğukta şapka takamıyorum....benim tonla arkadaşım doğumdan sonra 40 ı olmadan bebeleriyle gezmelere gitti...hiç birinde kırmızıı kurdele görmedim:)))

günaydın tatlım hoşgeldin evde keyifler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…