Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkemmm ekimin son haftası beklemeye devam
bitanı merak ediyorum o nasıl acaba?
bafonun erken olabilir o da son günlerinde sayılır
bafonun senden once dımı galıba ...
neyse hepınnız en guzel seklıyle kavusursunuz ınsallah bebeklerınızeee
ne gıcıkmış 4 saat çokmuş ben bir saatte almıştım bide buyukşehirdesin yani.hayırlı sonuç alalımda geç olsun varsın napalım
kız 4 saat de degıl 4 te verecek yanı 6 saat sonra yuh yanii :bbo:
ay tatlım herşeyde vardır bi hayır umarım ki inşallah güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

hayırlısı bakalım beklemedeyızz eyvahedigeldismile

halevcim afiyet olsun bende sabah ekmek arası yapmıştım kendime onu yedim ama gene acıktım sanırım sempatiksalakcinni

yaa lorkee başka hastaneye gidip yaptırsaydın keşke
şimdi düşünüyorum
çok sürüyor sonucu vermeleri

canım telde 2 saat dedıler bende ona guvendım kanı verdıkten sonra tekkrr sordum 4 te cıkar dedıler artık kan cıkmıs oldu vucuttan bı kere

2 gıbı aramayı dusunuyorum ben yıne de cıkar belkı

Lorkkeeee kiz cok heycanlandim ha:)
Normalde günün nezaman?

canım gunum persembe benım ama ıgne oldum ya bu sefer ıgneden sonra 14. gunde cıkar kanda dedıler
bende pers kadar dusunup stres olacagıma yaptırayım dedım
bıde sureklı karnım da kasıklarımda bıseyler oluyo benım tedırgınım de yanı acıkcası o yuzden hemen ogreneyım ıyı de olsa kotu de olsa

halevcim afiyet olsun bende sabah ekmek arası yapmıştım kendime onu yedim ama gene acıktım sanırım sempatiksalakcinni

ya gültun heç sorma ben sürekli açım günde 6 öğün falan yiyorum öle meyve falan değil en basiti sandviç bulsam sürekli salçalı yemek yicem korkuyorum birden kilo alcam diye....

ayy insallah hamilesin

Selam kızlaaarrr....
Dün eşimin bir arkadaşı 8 yıldır kaçtığı askerliği yapmaya karar verdiği için veda yemeği vardı eşim oraya gitti bende annemde kaldım... Sabahta annemin iş yerine gidip kahvaltı falan yaptık... Ancak geldim iş yerine...
Lorkee kan vermişsin canım... Hadi bakalım inşallah bugün bizi coşturursun güzel haberinle.

ya gültun heç sorma ben sürekli açım günde 6 öğün falan yiyorum öle meyve falan değil en basiti sandviç bulsam sürekli salçalı yemek yicem korkuyorum birden kilo alcam diye....

valla ben jet hızıyla kilo alıom ya ben 3 oğun yiyorum normal şekilde aralarda meyvem var o kadar ama 5 ayda 7 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…