Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

denemedim sanki demi ne var gidip oturup çay içecegim tek bir dahi yok ki tek cadde

dün akşam kızdım anneme torunun olucak diye iyice boşverdin beni eskisi gibi aramıyosun konuşmuyosun dedim
birsürü kızdım

kızlar ben kendi kendime mutlu olmayı bilirim
zaten evden çıkmayı gezmeyi tozmayı seven biri degilim ama
evimize gelen giden çoktu bi insan sesi duymayı özledim yemin ederim
bu beni boguyo işte öldürüyor

yerinde kim olsa aynısını yapardı belki de çünkü herkese uzak bi şehirdesin ve oturup derdini açacağın çıkıp gezeceğin kimse yok yanında ama biz varız belki sizle nereye kadar diye düşünebilrisin ama biz sen isediğin sürece hep burada olacağız Allahın izniyle unutma tatlım

kızlar ben kendi kendime mutlu olmayı bilirim
zaten evden çıkmayı gezmeyi tozmayı seven biri degilim ama
evimize gelen giden çoktu bi insan sesi duymayı özledim yemin ederim
bu beni boguyo işte öldürüyor

haklısın canım.. diyecek pek birşey yok.. kim olsa çok sıkılır....
ama kendini salarsan üzersen durum değişecek mi?

slm arkadaslar ben yeniyim umarim banada yardimci olursunuzkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım hayırlı olur burası umarım senin için
halev olmuyo ki insan sesi duymak istiyorum dün hava iyiydi bütüngün balkonda oturdum çocukları insanları seyrettim keyfim yerindeydi bunlara bile mutlu oldum ama ben dayanamıyorum yalnızlıga

en azından eşinin askerlik sonrası özgür olacağını düşün kıvırcık yaa... sonrasında gidersiniz başka bir şehre... ya hayatının sonuna kadar orda yaşamak zorunda olsaydın?

haklısın canım.. diyecek pek birşey yok.. kim olsa çok sıkılır....
ama kendini salarsan üzersen durum değişecek mi?
degişecek diye degil lapacım öyle duruyorum duruyorum patlama noktasına gelince size patlıyorum işte hoşgörün burda yaşamak zorundayım
hayır o bişi diil de bide eşim başladı haklı adam hasta yok ameliyat yapamıyorum köreldim bunaldım deyip duruyor o da tuhaflaştı

en azından eşinin askerlik sonrası özgür olacağını düşün kıvırcık yaa... sonrasında gidersiniz başka bir şehre... ya hayatının sonuna kadar orda yaşamak zorunda olsaydın?
seneye agustosa kadar burdayız canım

hosbulduk arkadaslar ben alti haftalik hamileyim ama yolunda gitmeyen seyler var galiba doktorum oyle soyledi sizleri yakindan tanidikca daha detayli konusuruz insallah o yuzden moralim sifir arkadaslar

o zaman lapacınında dediği gibi gelecek güzel günleri düşün tatlım sonuçta her zaman hava kötü olmayacak ve yağmurda güzeldir

hosbulduk arkadaslar ben alti haftalik hamileyim ama yolunda gitmeyen seyler var galiba doktorum oyle soyledi sizleri yakindan tanidikca daha detayli konusuruz insallah o yuzden moralim sifir arkadaslar

düşük tehliken falan varsa o hepimizde vardı ilk zamanlar canım.o yüzden canını sıkma.hatta ben diyabet olduğum için riskli gebelik grubundayım.haftalar ilerledikçe zaten sürekli kafaya takacak bir şeyler buluyor insan.hamile kalmadna önce oldu mu olacak mı? hamile kalınca aman düşmesin sonra tarama testleri iyi çıksın ultrasonu iyi olsun derken zaman hep vıdı vıdı ile geçiyor.biraz rahat olmak lazım ama onu da kim yapabiliyor dersen hiçkimse.ama burada birbirimize destek olarak endişelerimizi hafifletmeye çalışıyoruz.

hoşgörün de ne demek kıvırcık yaaa.... biz seni her zaman dinleriz... işte sen üzülünce bende üzülüyorum.. yardım da edemiyoruz =(
eşin de haklı... onun için de zor bir durum...

seneye agustosa kadar burdayız canım

1,5 sene kalmış... artık bir şekilde geçicek o zaman... benim arkadaşım mısıra gitti eşnin iş durumu için... çok kirli pis bir yer.. kapalı giyinmek zorundasın.. ne dillerini ne yediklerini içtiklerini anlıyorsun... berbatmış durum.. hemde 3 sene zorunlu kalıcaklar... senden beter durumda olnlarda var.... onları düşün üzme kendini canım yaaa

hayırlı olsun diyelim o zaman... inş sağlıklı sıhhatli olur miniş...
hayırdır nedir yolunda gitmeyen? miniş seni üzüyor mu yoksa

dün akşam acile gittim.drum nöbetçiyid.haftasonu çok yürüdüm diye çok kızdı.kendini çok yormuşsun ondan kasıklarındaki ağrı dedi.wc-yemek ,dışında ayakta durmak yok dedi (( en az 10 gün böyle.ama çalışmak zorundayım.o yüzden ofise geldim mümkün oldukçe kalkmıyorum yerimden.Çok şükür ultrasonumuz iyi çıktı.idrar tahlili verdim o da iyiyidi.bir de nts mi nst mi ne öyle bir aletle doğum sancısı ya da kasılma var mı diye baktılar o da temiz çıktı çok şükür.

hayir sebin arkadas gecen sene haziranin birinde dusuk yaptim cok kotu bir duygu allah hic kimseye yasatmasin dun kontrolum vardi doktorum keseyi goruyorum ama kese icinde emriyoyu goremyiorum diyince moralim bozuldu yarin yine doktoruma gidicem umarim bu defa bebbisimi gorurum dua edin bana arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…