- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.941
kızlar ben kendi kendime mutlu olmayı bilirim
zaten evden çıkmayı gezmeyi tozmayı seven biri degilim ama
evimize gelen giden çoktu bi insan sesi duymayı özledim yemin ederim
bu beni boguyo işte öldürüyor
slm arkadaslar ben yeniyim umarim banada yardimci olursunuzkaydirigubbakcemile3
halev olmuyo ki insan sesi duymak istiyorum dün hava iyiydi bütüngün balkonda oturdum çocukları insanları seyrettim keyfim yerindeydi bunlara bile mutlu oldum ama ben dayanamıyorum yalnızlıgayerinde kim olsa aynısını yapardı belki de çünkü herkese uzak bi şehirdesin ve oturup derdini açacağın çıkıp gezeceğin kimse yok yanında ama biz varız belki sizle nereye kadar diye düşünebilrisin ama biz sen isediğin sürece hep burada olacağız Allahın izniyle unutma tatlım
hoşgeldin tatlım hayırlı olur burası umarım senin için
halev olmuyo ki insan sesi duymak istiyorum dün hava iyiydi bütüngün balkonda oturdum çocukları insanları seyrettim keyfim yerindeydi bunlara bile mutlu oldum ama ben dayanamıyorum yalnızlıga
degişecek diye degil lapacım öyle duruyorum duruyorum patlama noktasına gelince size patlıyorum işte hoşgörün burda yaşamak zorundayımhaklısın canım.. diyecek pek birşey yok.. kim olsa çok sıkılır....
ama kendini salarsan üzersen durum değişecek mi?
seneye agustosa kadar burdayız canımen azından eşinin askerlik sonrası özgür olacağını düşün kıvırcık yaa... sonrasında gidersiniz başka bir şehre... ya hayatının sonuna kadar orda yaşamak zorunda olsaydın?
hoşgeldin tatlım hayırlı olur burası umarım senin için
halev olmuyo ki insan sesi duymak istiyorum dün hava iyiydi bütüngün balkonda oturdum çocukları insanları seyrettim keyfim yerindeydi bunlara bile mutlu oldum ama ben dayanamıyorum yalnızlıga
hosbulduk arkadaslar ben alti haftalik hamileyim ama yolunda gitmeyen seyler var galiba doktorum oyle soyledi sizleri yakindan tanidikca daha detayli konusuruz insallah o yuzden moralim sifir arkadaslar
degişecek diye degil lapacım öyle duruyorum duruyorum patlama noktasına gelince size patlıyorum işte hoşgörün burda yaşamak zorundayım
hayır o bişi diil de bide eşim başladı haklı adam hasta yok ameliyat yapamıyorum köreldim bunaldım deyip duruyor o da tuhaflaştı
seneye agustosa kadar burdayız canım
hosbulduk arkadaslar ben alti haftalik hamileyim ama yolunda gitmeyen seyler var galiba doktorum oyle soyledi sizleri yakindan tanidikca daha detayli konusuruz insallah o yuzden moralim sifir arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?