- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.401
hosgeldın gayee..Selam kızlaaarrr....
Dün eşimin bir arkadaşı 8 yıldır kaçtığı askerliği yapmaya karar verdiği için veda yemeği vardı eşim oraya gitti bende annemde kaldım... Sabahta annemin iş yerine gidip kahvaltı falan yaptık... Ancak geldim iş yerine...
Lorkee kan vermişsin canım... Hadi bakalım inşallah bugün bizi coşturursun güzel haberinle.
hayırlısı canım ınsallah zamanı geldıyse olmustur...ayy insallah hamilesin
hosgeldın gayee..
evet verdım bakalım bıraz gec verıyolar sonucu ama beklıoz hayırlısı
Selam kızlaaarrr....
Dün eşimin bir arkadaşı 8 yıldır kaçtığı askerliği yapmaya karar verdiği için veda yemeği vardı eşim oraya gitti bende annemde kaldım... Sabahta annemin iş yerine gidip kahvaltı falan yaptık... Ancak geldim iş yerine...
Lorkee kan vermişsin canım... Hadi bakalım inşallah bugün bizi coşturursun güzel haberinle.
yok bacım 2 de ararım dedımtabi canim üzülme sakin herseyin hayirlisi. 1de arayacktin ne oldu:)
bende yarın doktroruma gideyim diyorum
yok bacım 2 de ararım dedım
4 saat gecmıs oluyo ustunden
hadı hayırlısı bakalım
esının sonucu cıkmıs oluyomu yoksa sen adetın 2. gunu yapılan tetkıklerımı yaptırıcan
halev sen ne zaman başlıyorsun tedaviye
tatlım ben tsh için ilaç alıyorum ya o da 50 tabletmiş ama ben 30 gün kullanıp tshıma baktıracağım eğer düşüş varsa dra gitcem hala aynıysa ilacın tamamını kullanacağım ve ilacı kullanalı bugün 12 gün oldu canım.
çıktı bacım...hemde adetimin 3. günü...ama ben tüp için rapor başlatalım diye gidicem...
kuzum sen ilaç için rapor çıkaracakmısın peki
ben druma sordum yapmam gereken çıkarmak zorunda olduğum rapor falan varmı diye eğer burda yaptıracaksan gerek yok dedi bende burda (medicana) yaptıracağımı söyledim.
e tamam o hadi tüp bebek fiyatı...ilaçlar dışardan alınacak....aşılama ile aynı ilaçlar dozajı fazla...ben 380 mi ne fark verdim raporlu...raporsuz 1000-1500 i geçiyormuş
oo elbiseyi giymedim kilo aldigim icin kisa geldi gobis cikti kocam dedi sakin onu giymeeeealsanaalsanasmileduan kabul oldu yaniii:mymeka:ohh bıde bana dıon gezıon falan dıyee...
senınde benden asagı kalır yanın yok bakıyorum da oyna gel bakayım
elbısenın ıcıne gırebılcen mı sankiiii lülülülülülü
canim saglikli haberler getiirirsin insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:kızlar bizim gelin
kardeşimin eşi 35 haftalıktı
sancıları başlamış sabahtan beri hastanedeler nts ye baglamışlar sancıları durdurmaya çalışıyorlarmış ama artıyomuş azalma yok
dua edin kızlar olur mu
gunaydın canım hosgeldınnn...
eeee kizlarr sizden n var n yokkkk kaydirigubbakcemile2
tunaydinnn hanimlarrrrrrr .lorkemm insallah guzel haberlerle acariz hafta basinii hadi saat 14 oldu arasana meraktan catlicam .yoksa hicc moralim yoktu bak sirf senin icin halay cekmek icin motivasyon yaptim kendimeeesempatiksalakcinni
bu arada sorunu yanitlayayiim
canım ben özel sigorta ile gidiyorum ya bu sigorta ilacı dahil herşeyi karşılıyor zaten sigorta müdürü de eşimin arkadaşının babası özellikle sorduk bizde kendisine o da herşeyi karşılıyor hatta bana verilen sigorta poliçesinde karşıladıkları para miktarı bile yazıyor canım ya tüp bebek giderleri yıllık anlaşmalı kuruluşlarla 1.000.000.00tl diyor
kiz ne corbasi simdiiiii vallahi ben olsam o corba bogazimdan gecmezdi ac sana telefonu yaaaa:mymeka:cabukkk:tomato:dedım ben sana gıyemezsın dıyeee ohh olmus sempatiksalakcinni
neyse sımdı corbamı bıtırdım bı arayayım bakalım ama elım tele gıtmıyo hıc yaa
bı tedırgınım poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?