Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Bu yemek yeme konusuna gelinceeee... non-stop yiyorum :)) eskisinden daha kısa aralıklarla acıkıyorum artık... Ve öyle atıştırmalık bişiler kesmiyor...
Sabahları resmen midemin kazıntısına uyanıyorum... evden çıkmadan ekmek kenarına bişiler koyup onu yiyorum sonra iş yerinde kahvaltı yapıyorum...

hosgeldın gayee..
evet verdım bakalım bıraz gec verıyolar sonucu ama beklıoz hayırlısı
ayy insallah hamilesin
hayırlısı canım ınsallah zamanı geldıyse olmustur...
bu sefer hıc uzulmıcem kendıme de esıme de soz verdım opuyorumnanaktan

hoşgeldin Gayecik benimde kaynım var askerliğin 9 aya düşmesini bekliyor o zaman gidecekmiş ve yaşı 30

yok bacım 2 de ararım dedım
4 saat gecmıs oluyo ustunden

hadı hayırlısı bakalım
esının sonucu cıkmıs oluyomu yoksa sen adetın 2. gunu yapılan tetkıklerımı yaptırıcan

çıktı bacım...hemde adetimin 3. günü...ama ben tüp için rapor başlatalım diye gidicem...

halev sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

tatlım ben tsh için ilaç alıyorum ya o da 50 tabletmiş ama ben 30 gün kullanıp tshıma baktıracağım eğer düşüş varsa dra gitcem hala aynıysa ilacın tamamını kullanacağım ve ilacı kullanalı bugün 12 gün oldu canım.

kuzum sen ilaç için rapor çıkaracakmısın peki

kuzum sen ilaç için rapor çıkaracakmısın peki

ben druma sordum yapmam gereken çıkarmak zorunda olduğum rapor falan varmı diye eğer burda yaptıracaksan gerek yok dedi bende burda (medicana) yaptıracağımı söyledim.

ben druma sordum yapmam gereken çıkarmak zorunda olduğum rapor falan varmı diye eğer burda yaptıracaksan gerek yok dedi bende burda (medicana) yaptıracağımı söyledim.

e tamam o hadi tüp bebek fiyatı...ilaçlar dışardan alınacak....aşılama ile aynı ilaçlar dozajı fazla...ben 380 mi ne fark verdim raporlu...raporsuz 1000-1500 i geçiyormuş

e tamam o hadi tüp bebek fiyatı...ilaçlar dışardan alınacak....aşılama ile aynı ilaçlar dozajı fazla...ben 380 mi ne fark verdim raporlu...raporsuz 1000-1500 i geçiyormuş

canım ben özel sigorta ile gidiyorum ya bu sigorta ilacı dahil herşeyi karşılıyor zaten sigorta müdürü de eşimin arkadaşının babası özellikle sorduk bizde kendisine o da herşeyi karşılıyor hatta bana verilen sigorta poliçesinde karşıladıkları para miktarı bile yazıyor canım ya tüp bebek giderleri yıllık anlaşmalı kuruluşlarla 1.000.000.00TL diyor

tunaydinnn hanimlarrrrrrr .lorkemm insallah guzel haberlerle acariz hafta basinii hadi saat 14 oldu arasana meraktan catlicam .yoksa hicc moralim yoktu bak sirf senin icin halay cekmek icin motivasyon yaptim kendimeeesempatiksalakcinni
bu arada sorunu yanitlayayiim

ohh bıde bana dıon gezıon falan dıyee...
senınde benden asagı kalır yanın yok bakıyorum da oyna gel bakayım
elbısenın ıcıne gırebılcen mı sankiiii lülülülülülü
oo elbiseyi giymedim kilo aldigim icin kisa geldi gobis cikti kocam dedi sakin onu giymeeeealsanaalsanasmileduan kabul oldu yaniii:mymeka:
canim saglikli haberler getiirirsin insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
gunaydın canım hosgeldınnn...

eeee kizlarr sizden n var n yokkkk kaydirigubbakcemile2

dedım ben sana gıyemezsın dıyeee ohh olmus sempatiksalakcinni
neyse sımdı corbamı bıtırdım bı arayayım bakalım ama elım tele gıtmıyo hıc yaa
bı tedırgınım poffff

e iyiymiş o zaman bende zamanın varken iyice öğren diyte dedim....

dedım ben sana gıyemezsın dıyeee ohh olmus sempatiksalakcinni
neyse sımdı corbamı bıtırdım bı arayayım bakalım ama elım tele gıtmıyo hıc yaa
bı tedırgınım poffff
kiz ne corbasi simdiiiii vallahi ben olsam o corba bogazimdan gecmezdi ac sana telefonu yaaaa:mymeka:cabukkk:tomato:

hee bende 52 kiloya dusmezsem banada nurten demesinlerrr gorursun o elbiseyi giycem sana foto gondercemdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…