- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.421
boshayallersmilebizde beklerizzzzzzzzzzzzboshayallersmileboshayallersmilearadım
cıhazımızda sıkıntı var o yuzden baska bı yerle calısıyoruz 4 te arayın dedılerrr
kiz ne corbasi simdiiiii vallahi ben olsam o corba bogazimdan gecmezdi ac sana telefonu yaaaa:mymeka:cabukkk:tomato:
hee bende 52 kiloya dusmezsem banada nurten demesinlerrr gorursun o elbiseyi giycem sana foto gondercemdelikafadulden
bundan guzel bedduami olur kabul kabul senin duan innsallahhhhhzemuszemushele hele duste gıy bakalım ..
beklıom o fotoyu
tarıhte ver bana
ınsallah dusemeden o elbıseyı gıyemeden hamıle kalırsın kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canim senin pasa nasilll sen nasilsinnkaydirigubbakcemileeduutttt
lorkkeee
nasssınıs kıslar?
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dun dugune gıderken arkadasa dedım kardesımın dugun ıcın kıyafet bakmam lazım
ama abartı bısye ıstmeıom baska zamanda goyecegım bısey olsun ıstıom dedım
o da ole dusunme ınsallah bı daha gıyemezsın hamıle kalırsın da dedı
benden de sana aynı dua gelsın bacım
insan oglu istee bircok seyi allahu teala bize yansitiyoo ama biz algilayamiyoruzzbayanssulusmilekiz sende bize gelsene bebisin emzigini unuttursun belkiikizlar c.tesi arkadasim aradi. Gecen hafta bize gelmisdi. Sordu bebisin emzigi bide kutusu sizdemi kaldi diye. Bende yok dedim. Oda dedi iste insallah orda kalmistir ben hamile kaldigimda arkadasim bebisinin emzigini bende unuttmustu:) Sonra gittim tekrar aradim koltugun altinda köseden cikti:) Ama hamile oldugumu daha bilmiyo:)
insan oglu istee bircok seyi allahu teala bize yansitiyoo ama biz algilayamiyoruzzbayanssulusmilekiz sende bize gelsene bebisin emzigini unuttursun belkii
eduutttt
lorkkeee
nasssınıs kıslar?
yavrum hoşgeldin.....nasıl kuzu ve annesi....ben arın doktora gidiyorum tüp raporu için konuşacağım
aayyy ben simdi 8 ay daha mi beklicemmmmmmeyvahedigeldismilehehe tamam canim hayirlisi ile alirsam kucagima ozaman gelirim:)
oyyy yerim ben onuunn dotunuuuuusaol ravzanurcum.. ben iyiyim paşada iyi... gündüzleri tabi.. geceleri aslan oluyo..kükrüyo =)
gündüz ise minik bi kedi.. usulca uyuyo...
gelde deli olma dimi
e iyiymiş o zaman bende zamanın varken iyice öğren diyte dedim....
tunaydinnn hanimlarrrrrrr .lorkemm insallah guzel haberlerle acariz hafta basinii hadi saat 14 oldu arasana meraktan catlicam .yoksa hicc moralim yoktu bak sirf senin icin halay cekmek icin motivasyon yaptim kendimeeesempatiksalakcinni
bu arada sorunu yanitlayayiim
oo elbiseyi giymedim kilo aldigim icin kisa geldi gobis cikti kocam dedi sakin onu giymeeeealsanaalsanasmileduan kabul oldu yaniii:mymeka:
canim saglikli haberler getiirirsin insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
gunaydın canım hosgeldınnn...
eeee kizlarr sizden n var n yokkkk kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin tatlım bende herşey aynı farklı bişi yok
dedım ben sana gıyemezsın dıyeee ohh olmus sempatiksalakcinni
neyse sımdı corbamı bıtırdım bı arayayım bakalım ama elım tele gıtmıyo hıc yaa
bı tedırgınım poffff
tatlım ara sor yaaaaaa
kuzu iyi..uykusuz.. (kuzu ben oluyorum dimi..zavallı bi kuzu.. oğluşum ise geceleri içine canavar giren bir kurt)
minik kurt gündüzleri iyi... geceleri ise tam bir kurt kesiliyo...uluyo adeta...
sen rapor almamışmıydın zaten?
canimmmm iyi haberlerle yarin bizimle burada yazisirsin:Saruboceq:yavrum hoşgeldin.....nasıl kuzu ve annesi....ben arın doktora gidiyorum tüp raporu için konuşacağım
bebişkom sen nasılsın? nedir durumun şimdi senin? ne zaman kalp atışını duycaksın? ne kadarlık tahmini kese?
canim ben gecen hafta gitmistim ozaman 5+0 haftalik hamileydim son SATa göre. Ama kese görülmemisti. Doktorumda kücük oldugu icindir dedi kan tahlili yaptirdim.
800lerde cikti. Doktorumda sonuc iyi normal dedi. Persembe gel ozamana kadar görülmesi lazim dedi. Zaten 1000den sonrami ne görünüyor dimi kese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?