Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kiz ne corbasi simdiiiii vallahi ben olsam o corba bogazimdan gecmezdi ac sana telefonu yaaaa:mymeka:cabukkk:tomato:

hee bende 52 kiloya dusmezsem banada nurten demesinlerrr gorursun o elbiseyi giycem sana foto gondercemdelikafadulden

hele hele duste gıy bakalım ..
beklıom o fotoyu
tarıhte ver bana
ınsallah dusemeden o elbıseyı gıyemeden hamıle kalırsın kaydirigubbakcemile3

dun dugune gıderken arkadasa dedım kardesımın dugun ıcın kıyafet bakmam lazım
ama abartı bısye ıstmeıom baska zamanda goyecegım bısey olsun ıstıom dedım
o da ole dusunme ınsallah bı daha gıyemezsın hamıle kalırsın da dedı

benden de sana aynı dua gelsın bacım

hele hele duste gıy bakalım ..
beklıom o fotoyu
tarıhte ver bana
ınsallah dusemeden o elbıseyı gıyemeden hamıle kalırsın kaydirigubbakcemile3
bundan guzel bedduami olur kabul kabul senin duan innsallahhhhhzemuszemus

eduutttt
lorkkeee
nasssınıs kıslar?
bende iyiyim canim senin pasa nasilll sen nasilsinnkaydirigubbakcemile

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar c.tesi arkadasim aradi. Gecen hafta bize gelmisdi. Sordu bebisin emzigi bide kutusu sizdemi kaldi diye. Bende yok dedim. Oda dedi iste insallah orda kalmistir ben hamile kaldigimda arkadasim bebisinin emzigini bende unuttmustu:) Sonra gittim tekrar aradim koltugun altinda köseden cikti:) Ama hamile oldugumu daha bilmiyo:)

insan oglu istee bircok seyi allahu teala bize yansitiyoo ama biz algilayamiyoruzzbayanssulusmilekiz sende bize gelsene bebisin emzigini unuttursun belkii

saol ravzanurcum.. ben iyiyim paşada iyi... gündüzleri tabi.. geceleri aslan oluyo..kükrüyo =)
gündüz ise minik bi kedi.. usulca uyuyo...
gelde deli olma dimi

bebişkom sen nasılsın? nedir durumun şimdi senin? ne zaman kalp atışını duycaksın? ne kadarlık tahmini kese?

yavrum hoşgeldin.....nasıl kuzu ve annesi....ben arın doktora gidiyorum tüp raporu için konuşacağım

kuzu iyi..uykusuz.. (kuzu ben oluyorum dimi..zavallı bi kuzu.. oğluşum ise geceleri içine canavar giren bir kurt)
minik kurt gündüzleri iyi... geceleri ise tam bir kurt kesiliyo...uluyo adeta...
sen rapor almamışmıydın zaten?

hehe tamam canim hayirlisi ile alirsam kucagima ozaman gelirim:)
aayyy ben simdi 8 ay daha mi beklicemmmmmmeyvahedigeldismile
saol ravzanurcum.. ben iyiyim paşada iyi... gündüzleri tabi.. geceleri aslan oluyo..kükrüyo =)
gündüz ise minik bi kedi.. usulca uyuyo...
gelde deli olma dimi
oyyy yerim ben onuunn dotunuuuuu#
kizlar ben bu ay 25.gun regl gordum ama biraz fazala calisma oldu mesela hafif kasiklarimda agri oldugu gun 3 gunde 1 yaptik cunku bende bilmiyom yumurtlama gunu n zaamman olmustur diyeee off beklemek te gercekten cok aci veriyo insanaaa:CüvCüv:

e iyiymiş o zaman bende zamanın varken iyice öğren diyte dedim....

sağol tatlım yinede araştırırım.

sorma bacım...aşılama raporum vardı ama değerimiz artık tüplük

bebişkom sen nasılsın? nedir durumun şimdi senin? ne zaman kalp atışını duycaksın? ne kadarlık tahmini kese?

canim ben gecen hafta gitmistim ozaman 5+0 haftalik hamileydim son SATa göre. Ama kese görülmemisti. Doktorumda kücük oldugu icindir dedi kan tahlili yaptirdim.
800lerde cikti. Doktorumda sonuc iyi normal dedi. Persembe gel ozamana kadar görülmesi lazim dedi. Zaten 1000den sonrami ne görünüyor dimi kese?

değer aklımda değil ama 2000 diye hatırlıyorum.. kese görünmesi için biraz büyümesi gerekiyo...
hayırlısı olsun canımcım.. inş bu sefer güel haberlerle sevindirceksin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…