Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sorma bacım...aşılama raporum vardı ama değerimiz artık tüplük

hımm...anladım canım... hiç aşılama yaptırmadın ama dimi? eşinin değerleri düşük çıktı o yüzden tüp deneyelim direkt mi dediler????
hayırlısı olsun kuzum yaa.... yeterki miniş gelsin.. aşılama olsun tüp olsun farketmez... inş betletmez sizi daha fazla
ama bak bu günlerini çok ararsın sonra.... valla tadını çıkarın 2 kişi olmanın...sonra geri dönüşü olmuyo =(

saol ravzanurcum.. ben iyiyim paşada iyi... gündüzleri tabi.. geceleri aslan oluyo..kükrüyo =)
gündüz ise minik bi kedi.. usulca uyuyo...
gelde deli olma dimi

vayya aslan arcasının anası oldun demekkii...
senınkıde ılgınc hakkaten gunduz uyuması guzel ısleeerını halledıyorsundur ama keske gecede uyusa bıraz ...
Allah kolaylık versın bakalım

ben de 4 te sonucu alıcam
ama benım sureklı sancılarım var azar azar

bacım aşılama beklerken kimyasal gebelik yaşadım..ilaçlarım elimde bekledim...bu arada onun testini verdik değer düşmüş...şimdi ya rapor çıkartıcam yada direk parasını verip yaptırıcaz...erkekte başarılı bir merkez arıyorum fiyatlar ve uzaklık çok bilemedim analayacağın

asıl iş bebk doğduktan başlıyo kızlar... doğana kadar emin olunki hiç sıkıntı çekmemişim meğer diyosunuz =) kaldıki ben bebek olsun diye 1 sene uğraştım =) hele ki doğum.. çok kolay şimdiki çektiğime göre =))) diyeceğim o ki en zoru bebekle başbaşa kaldıktan sonraki zaman.. o yüzden şimdinin tadını çıkarın... ne eşimi görebiliyorum (çünkü 8 de yatmak zorundayım...3-5 nöbeti var malum) ne evde iş yapabiliyorum nede dışarı çıkıp bi hava alabiliyorum...
tadını çıkarın..bol bol gezin eğlenin...sonra bebek olunca dünya değişiveriyo =) ama onun sevgiside ayrı bir güzel... birde ağlamaları olmasa =)

dua edin kuzum....endişeliyim...ne yapacağımı bielmiyorum....hangi merkez bilemiyorum....kafam karışık

canım burdakı tup bebek topıklerının hepsını okudun mu
bı cok yazan kısı var acaba kımler ne tavsıye edıyor ...
benım bılgım yok tup bebekle ılgılı ama topıklerı paylasıp ınceleyebılırz yardımcı olacaksa

canim senin icin arastirayim istersen hangi iildden gitmek sana daha kolay olurr
ben izmitteyim ..izmite en yakın istanbul bursa yalova
izmitte tek yer var üniversite...başarı oranı düşük ilgil kötü ama yakın ve rapor çıkıyor 850 tl fark yatırıyorsun sadece....imite ne yakın iyi yer gebzede asm ...en son semen tesini oraya verdik rapor geçmiyor 3600 tl ama çider üyeliğinde (150 tl üyelik) 3000 e iniyorlar ilaç hariç bu merkezde ımcı yok, (ımcı ;spermi 1500 kat daha büyüten mikroskopla seçilmelerini sağlama) imci olan ve bize yakın olan acıbademde umut tüp bebek, 1300 tl rapor alırsan diğer testlerle birlikte 2000 i bulur....asıl sorularımben pko yum doğal olarak beni sıklıkla görmek isteyecekler, 2 hafta iznim kaldı, birde yol nerden baksan otobüsle 1-2 saatimi alacak gidiş....2 si...ben 2. hakkımı kullanmak istersem ve üniversitde yaptırmazsam kıllık çıkarırılarmı.....birde memorial var..orda da ımcı var 1450 eur raporluysan ki uzaklık hadsaffada....

kııızz hosgeldın
noldu gelınınızın durumu merak ettık sabahtan beri yoktun

aynı canım 1 cm açılma olmuş ama sancıyı durdurmuşlar
doktor bu gecede burda kalsın sancı olmazsa yarın sabah çıkarırız demiş şimdilik iyi gözüküyor kızımız duanızı eksik etmeyin olur mu kızlar
canım bu arada baban nasıl çıktımı hastaneden

ben geldim kızlar

canim hos geldin iyi haberlerle geldin insallahhh:Saruboceq:

canim sefinle konussan sana kolaylik tanaimazlarr miiopuyorumnanaktandur ben bir arastirayim okk:uhm:

canimm hala olmak okadar guzel biseyki allahim saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin yuce rabbimm:Saruboceq:

hayırlıs canım ınsallah aksılık olmadan atlatır gelınınızz...

babam cıktı cok sukur ama amelıyat yapalım demıs doktoru cok sık tekrarlar artık bagırsakta yer etmıs demıs
bakalım hafta ıcı doktorla gorusmeye gıdecekler ozel olarak amelıyatın rıskı varmı veya olunca tekrr edecekmı vs dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…