- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.441
bakalim nedense bu ay cok cok azicik umit var sanki bendeesempatiksalakcinniRavzanur yok kiz 8 ay beklemessin insallah
bakalim nedense bu ay cok cok azicik umit var sanki bendeesempatiksalakcinni
sorma bacım...aşılama raporum vardı ama değerimiz artık tüplük
canimmmm iyi haberlerle yarin bizimle burada yazisirsin:Saruboceq:
değer aklımda değil ama 2000 diye hatırlıyorum.. kese görünmesi için biraz büyümesi gerekiyo...
hayırlısı olsun canımcım.. inş bu sefer güel haberlerle sevindirceksin hepimizi
saol ravzanurcum.. ben iyiyim paşada iyi... gündüzleri tabi.. geceleri aslan oluyo..kükrüyo =)
gündüz ise minik bi kedi.. usulca uyuyo...
gelde deli olma dimi
hımm...anladım canım... hiç aşılama yaptırmadın ama dimi? eşinin değerleri düşük çıktı o yüzden tüp deneyelim direkt mi dediler????
hayırlısı olsun kuzum yaa.... yeterki miniş gelsin.. aşılama olsun tüp olsun farketmez... inş betletmez sizi daha fazla
ama bak bu günlerini çok ararsın sonra.... valla tadını çıkarın 2 kişi olmanın...sonra geri dönüşü olmuyo =(
canim senin icin arastirayim istersen hangi iildden gitmek sana daha kolay olurrdua edin kuzum....endişeliyim...ne yapacağımı bielmiyorum....hangi merkez bilemiyorum....kafam karışık
sana kolay gelsin kuzummkaydirigubbakcemile3aslan kükrüyo.. ben kaçtım kıslar =((
dua edin kuzum....endişeliyim...ne yapacağımı bielmiyorum....hangi merkez bilemiyorum....kafam karışık
ben geldim kızlar
ben izmitteyim ..izmite en yakın istanbul bursa yalovacanim senin icin arastirayim istersen hangi iildden gitmek sana daha kolay olurr
kııızz hosgeldın
noldu gelınınızın durumu merak ettık sabahtan beri yoktun
ben geldim kızlar
canim sefinle konussan sana kolaylik tanaimazlarr miiopuyorumnanaktandur ben bir arastirayim okk:uhm:ben izmitteyim ..izmite en yakın istanbul bursa yalova
izmitte tek yer var üniversite...başarı oranı düşük ilgil kötü ama yakın ve rapor çıkıyor 850 tl fark yatırıyorsun sadece....imite ne yakın iyi yer gebzede asm ...en son semen tesini oraya verdik rapor geçmiyor 3600 tl ama çider üyeliğinde (150 tl üyelik) 3000 e iniyorlar ilaç hariç bu merkezde ımcı yok, (ımcı ;spermi 1500 kat daha büyüten mikroskopla seçilmelerini sağlama) imci olan ve bize yakın olan acıbademde umut tüp bebek, 1300 tl rapor alırsan diğer testlerle birlikte 2000 i bulur....asıl sorularımben pko yum doğal olarak beni sıklıkla görmek isteyecekler, 2 hafta iznim kaldı, birde yol nerden baksan otobüsle 1-2 saatimi alacak gidiş....2 si...ben 2. hakkımı kullanmak istersem ve üniversitde yaptırmazsam kıllık çıkarırılarmı.....birde memorial var..orda da ımcı var 1450 eur raporluysan ki uzaklık hadsaffada....
ben geldim kızlar
canimm hala olmak okadar guzel biseyki allahim saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin yuce rabbimm:Saruboceq:aynı canım 1 cm açılma olmuş ama sancıyı durdurmuşlar
doktor bu gecede burda kalsın sancı olmazsa yarın sabah çıkarırız demiş şimdilik iyi gözüküyor kızımız duanızı eksik etmeyin olur mu kızlar
canım bu arada baban nasıl çıktımı hastaneden
aynı canım 1 cm açılma olmuş ama sancıyı durdurmuşlar
doktor bu gecede burda kalsın sancı olmazsa yarın sabah çıkarırız demiş şimdilik iyi gözüküyor kızımız duanızı eksik etmeyin olur mu kızlar
canım bu arada baban nasıl çıktımı hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?