Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

insallahhh canim yaaaaa :Saruboceq:.inan moralmen cokmus durumdayim hayatta beni mutlu edecek hic bir sey olmuyo suann allahim ne sucum var yarabbim .hersey ayni hergun ayniyi yasamaktanda biktimm yeter artik :çok üzgünüm:
canım yaa bu kadar kafana takmamaya calıs herneyse
bak senın prolaktın de yukseklık oluyordu dımı bunun bas sebeplerınden bırı stres bılıyorsun
sallama kımseyı kendını dusun
tr ye gelınce gezer yegenlerınle oynar kafa dagıtırsın
lorkem canimm benim cikmam lazim acele etmemde zaten bu nedenle esim gelecek saat 15 de evde oluyoo.ben yine bir ara bakmaya calisacam durumum iyi olursa .

hepinizi cokk opuyorummmmm:Saruboceq:
tamam canım hıc olmadı ben sana face den de mesaj atarım
olumlu yada olumsuz

Lorke mendilimi hazirladim bekliyorum:)
bende beklıom mendılımı hazırladım
mendıl cok fonksıyonlu bılıyorsun :teytey: :gitme:
yok yok saka aglamak yok tabıkıde
Kızlar Pınar'ın selamı var herkese... Evden nete girip bakacak...
a.s gaye sende bızden ıletırsın ..

lorkem canimm benim cikmam lazim acele etmemde zaten bu nedenle esim gelecek saat 15 de evde oluyoo.ben yine bir ara bakmaya calisacam durumum iyi olursa .

hepinizi cokk opuyorummmmm:Saruboceq:

görüşürüz tatlım üzme kendini umarım moralin düzelir

lorke kociş gelcek şimdi
bak kapatmak zorunda kalcam hadi aramadın mı daha

bu arada ben birde mayayı düşündüm....anneme söylersem orasıda erkek inf. değişik bir yöntem kullanıyor ve rapor geçiyor

aradım sonuc negatıf gebelık yok dedı hayırlısı bakalım
en ıyısı adetımı bekleyıp doktora oyle gıtmek dımı kızlar
cunku sımdı gıtsem de erken dıyecek adetın 2. veya 3. gunu gel demıstı kıst falan olmusmu dıye kontrol etmek ıcın

hayırlısı bacım ama en azından artık için rahat dimi...benimde öyle olmuştu hüzünlğü ama tuhaf biçimde rahatlamış

tabikide 2. ya da 3. günü git kuzum hem garanti olsun işin
üzülme olur mu biz varız hep beraber başarıcaz rabbim yardım edicek bize :1hug:
kuzum siz sperm tahlili yaptırmışmıydınız

hayrlısı olsun canım üzülme lütfen çok zor biliyoruz ama napalım hepimiz bu yollardan az yada çok geçtik rabbim hayırlı zamanlarda versin kucağına bebişini........

EDUTCAN
ankaraya gidince ilk işim preseed almak olucak hı bide ovulasyon testi

Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın bacım... Bence de bekle biraz... sonuçta bugün 14. gün Ayrıca neden değer olarak söylemiyor? Kıvırcığa da kadın negatif demişti ama değeri 22 idi.
Yoksa orası değer bakmıyor mu? sadece Negatif/Pozitif diye mi bakıyor?

aynen ole degısık bı hal canım ...

artık ağrıların geçecek...içindeki acaba gidecek...emin ol öğrenmen senin için iyi oldu...üzülme diyemem üzülüyoruz((...ama emin ol seni burada anlayanlar heryerden daha çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…