- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.501
canım yaa bu kadar kafana takmamaya calıs herneyseinsallahhh canim yaaaaa :Saruboceq:.inan moralmen cokmus durumdayim hayatta beni mutlu edecek hic bir sey olmuyo suann allahim ne sucum var yarabbim .hersey ayni hergun ayniyi yasamaktanda biktimm yeter artik :çok üzgünüm:
tamam canım hıc olmadı ben sana face den de mesaj atarımlorkem canimm benim cikmam lazim acele etmemde zaten bu nedenle esim gelecek saat 15 de evde oluyoo.ben yine bir ara bakmaya calisacam durumum iyi olursa .
hepinizi cokk opuyorummmmm:Saruboceq:
bende beklıom mendılımı hazırladımLorke mendilimi hazirladim bekliyorum:)
a.s gaye sende bızden ıletırsın ..Kızlar Pınar'ın selamı var herkese... Evden nete girip bakacak...
lorkem canimm benim cikmam lazim acele etmemde zaten bu nedenle esim gelecek saat 15 de evde oluyoo.ben yine bir ara bakmaya calisacam durumum iyi olursa .
hepinizi cokk opuyorummmmm:Saruboceq:
Kızlar Pınar'ın selamı var herkese... Evden nete girip bakacak...
gaye canim siz baska bir isim düsünmemismiydiniz sanki öyle hatirliyorum ben sempatiksalakcinni
Lorke Hayir canim aglamak yoklmaz:
Ümitlendirmek istemem canim ama sanki bebis geldi gibi geliyor bana
karnım agrıyo
5 dk sonra arayacagım bakalım
yok hayatım İlknur Beren dedim ben başından beri...
aradım sonuc negatıf gebelık yok dedıhayırlısı bakalım
en ıyısı adetımı bekleyıp doktora oyle gıtmek dımı kızlar
cunku sımdı gıtsem de erken dıyecek adetın 2. veya 3. gunu gel demıstı kıst falan olmusmu dıye kontrol etmek ıcın
tabikide 2. ya da 3. günü git kuzum hem garanti olsun işinaradım sonuc negatıf gebelık yok dedıhayırlısı bakalım
cunku sımdı gıtsem de erken dıyecek adetın 2. veya 3. gunu gel demıstı kıst falan olmusmu dıye kontrol etmek ıcın
hayırlısı bacım ama en azından artık için rahat dimi...benimde öyle olmuştu hüzünlğü ama tuhaf biçimde rahatlamış
aynen ole degısık bı hal canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?