- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Amin cnm sagoll kahve leke de hamilelik belirtisi diyorlar kimimde oluyormus ama bende olmadi .umidini kesme sakin once kendini inandir.bende umutsuzlasmaya bsslamistim ama o ay nedense olacak dedim rahat biraktim kendimi.pskolojide cok onemli .gzel seyler dusun guzel swyler olsun Rabbim en yakin zamanda hayirli bi evlat nasip eder ins size dualarim seninleSagol cnm daha adet gunume var kahve lekem geldi baska bisey yok bekliyom acilmazsa test yapcm ama umidim yok Allah buyuk ya sanada yavrunu bagslasin yerim bn onu ya
2 test yaptm pozitif cikti cnm simdi hastaneye gdyrm biraz kanamam varAmin cnm sagoll kahve leke de hamilelik belirtisi diyorlar kimimde oluyormus ama bende olmadi .umidini kesme sakin once kendini inandir.bende umutsuzlasmaya bsslamistim ama o ay nedense olacak dedim rahat biraktim kendimi.pskolojide cok onemli .gzel seyler dusun guzel swyler olsun Rabbim en yakin zamanda hayirli bi evlat nasip eder ins size dualarim seninle
Canim silik ise pozitiftir acil e git orda kan testi yaparlar hemen bir iki saate de sonuc cikiyor hamilelik hormonu once kana sonra idrarayansir senin idrarda silik de olsaciktiysa kanda mutlaka cikar diye dusunuyorumIki testtede pozitif cikti sindi kanamam var hafif hafif geliyo ve agrisiz ne yapcm
Yerlesme kanamasi olabilir test yapsinlar olmazsa kadin doguma yonlendorsinler seni aaat daha 3 .doktor vardir hastanede2 test yaptm pozitif cikti cnm simdi hastaneye gdyrm biraz kanamam var
Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Cnm gittim kan aldilar sonucu yarina cikacakmis bide ozele gittim sozde kanama var dyrum once teste bakalim diyo kadin ya korkuyorum su an sadece yerlesme kanamasi kirmizi olur mu ki hic sancim falanda yok yaniYerlesme kanamasi olabilir test yapsinlar olmazsa kadin doguma yonlendorsinler seni aaat daha 3 .doktor vardir hastanede
Iki tane idrar yaptm ikiside pozitif cikti ama bu gun kanamam var yogun degil ama hastaneye gttm kan aldilar sonuc yarin ama kanamadan korkuyom kirmizi yerlesme ksnamasi olur mucanım varmı bi gelişme :) test yaptın mı?
yoğun ve fazlamı?Iki tane idrar yaptm ikiside pozitif cikti ama bu gun kanamam var yogun degil ama hastaneye gttm kan aldilar sonuc yarin ama kanamadan korkuyom kirmizi yerlesme ksnamasi olur mu
bu arada pardon ben yukardaki yorumları okumadan direk yazdımyoğun ve fazlamı?
Hayir yogun degil az geldigini hissetmyorum bile pecete var ona degiyo o kadar ama kirmizi yerlesme kanamasi olmaz dyen de cok oyle yasayanda yokbu arada pardon ben yukardaki yorumları okumadan direk yazdım
birliktelik söz konusu oldumu ?Hayir yogun degil az geldigini hissetmyorum bile pecete var ona degiyo o kadar ama kirmizi yerlesme kanamasi olmaz dyen de cok oyle yasayanda yok
evet cnmbirliktelik söz konusu oldumu ?
2 test yaptm pizitif ama suan kirmizi kan geliyo damla damla yerlesme kani kirmizi olur mucanım bende yorumları okuyamadım ama sonuç ne merak ettimbuarada bende kasık ağrısı bulantı var idiiii
oyüzden olmuş aynısı benimde oldu bu aralar biraz uzak durun doktor 3 ay yasak dedi :)E
evet cnm
valla bişey diyemiyorum benden leke bile gelmedi şuana kadar2 test yaptm pizitif ama suan kirmizi kan geliyo damla damla yerlesme kani kirmizi olur mu
evet canım bende aynılarını yaşadım sabret inş sonuç güzeldirherkese merhaba adetime 9 gün var belim de ve kasıklarımda ağrı çok öksürürken öğürme ve mide bulantısı var sol kasığımda ağrı,karnımda şişkinlik inşallah istediğim belirtilerdir 9 gün nasıl bekliycem buna benzer belirtiler yaşayan var mı
aniden kalkarken batma oluyor,fazla yürüdüğümde kasık ağrısı bunlara benzer belirtiler yaşayan var mı ? sevinmek istemiyprum erkenden
Bnm de oyle Nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum üstelik Bnm de ümidim var inanılmaz bacak Ağrı'sı yasıyorum iki gündür normalde adet Zaman'ı oyle olurdumherkese merhaba adetime 9 gün var belim de ve kasıklarımda ağrı çok öksürürken öğürme ve mide bulantısı var sol kasığımda ağrı,karnımda şişkinlik inşallah istediğim belirtilerdir 9 gün nasıl bekliycem buna benzer belirtiler yaşayan var mı
aniden kalkarken batma oluyor,fazla yürüdüğümde kasık ağrısı bunlara benzer belirtiler yaşayan var mı ? sevinmek istemiyprum erkenden
Yarin sonucu alcm kan verdmvalla bişey diyemiyorum benden leke bile gelmedi şuana kadarama hamile olup adet gören bile var umudunu kaybetme hem bide pozitif çıkmış bende negatif çıkmıştı yinede kan testi yaptırdım sende yaptır istersen yaptırmadıysan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?