- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Duser dye korkuyorum yani varsada dusmusmudur cnm ya offfoyüzden olmuş aynısı benimde oldu bu aralar biraz uzak durun doktor 3 ay yasak dedi :)
hayırlısı o zaman:)Yarin sonucu alcm kan verdm
Yarina sonuc mu cikar acile gitmedin mi cnm sen acil bi durumun var hamilelik suphem var kanamam var su an deseydin test hemen cikmali saglik ocaklarinda ertesi gun cikar sonucCnm gittim kan aldilar sonucu yarina cikacakmis bide ozele gittim sozde kanama var dyrum once teste bakalim diyo kadin ya korkuyorum su an sadece yerlesme kanamasi kirmizi olur mu ki hic sancim falanda yok yani
Kotu dusunme cnmm ozele gitseydin aciline belki onlar birseywlr yaparlardiDuser dye korkuyorum yani varsada dusmusmudur cnm ya offf
Bn direk ozele gittim cnm devlet kan icin sabah gel dyince izele gttm oda kan aldi yarin cikacakmisYarina sonuc mu cikar acile gitmedin mi cnm sen acil bi durumun var hamilelik suphem var kanamam var su an deseydin test hemen cikmali saglik ocaklarinda ertesi gun cikar sonuc
yumurtlama dönemindede olabilirsinizMrb. Arkadaşlar hamile arkadaşlarım bse sormak istiyorum benim geçen perşembe gününden beri sol kasigimda batmalar oldu sol bacagima doğru inen sızılar dünden beri ağrım dindi dün meragimdan test yaptım negatif çıktı bat 24 ağustos bekliyorum ama umudum var Allahim herşeyin en iyisini bilir rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
meraba canim hamisim bende hamilelik belirtilerininden en belirgini bel agrisi yogun kasik agrisi asiri uyku hali aslinda ins hamissindir canim Allah gonlumuze gore versinButun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Ins. Vardr cnm Allah gonlune gore versinMeraba kızlar evlendim üç ay içinde hamile kaldim tatildeydik günüm geçmiş haberim bile yoktu çünkü hesaplamiyordum gelişi güzel ama hemen istedim hamile kalmayi neyse tatile gittik trye ben burdan gitmeden adetim bitmisti trye gittik geldik ben hala adet olmadim tabi gun saymaidgim icin bilmiyorum da gectimi gecmedimi iki hafta da izinden dönünce geçirdim annem sordu sen adet oldunmu burdan giderken bitmişti ddi yoo olmadim ama.olurum adet sancılarım var ddm hemen git test al ddi yk ben kendimi biliyorum vs desemde annemin zoruyla eczaneye gittim kadin soruyor gunun ne ladar gecti bilmiyorum kac gune bir adet oluyorusn bilmiyorum diyorum :) iyi ozaman ben sna yine de hassas test vereyim yarin sabah ilk idrarınla yap tam sonuc alirsin ddi aldim geldim eve bi adet sancisi basaldi bende birden ama bire bir ayni ilik bisey akti ddm boşuna aldik testi galiba ben adet oldim ddm wcye kostum akinti var ama agri devam etti bi sure sonra kendini unutturdu agri ertesi gun yaptım direk pozitif çıktı hemen hastenye koştum burda kolay koaly yapmıyorlar testi bi şekilde girdim iceri ve o güzel haberi aldim 6 hastalıktı şükür simdi 7 yaşında kızım :) ve 4 senedir ikinciyi istiyorum ama olmadi bakalim hayirlisi tatilden döndüm yenice adetim 4 gün geçmiş bu günle birlikte hafif sancılarim var hayırlısı olsun diyorum testte yapmadım sevmiyorum yapmayı varsa zaten benimle yoksa illa adet olurum diyorum negatifi görmek moralimi bozuyor böylesi daha iyi beklemek bana göre :)
CANIM hiç canını sıkma. Inşallah yerleşme kanamasıdir eğer değilse de Dr lerin yapabileceği hiç bişi yok çünkü ortada bi bebek yok keseye bile girmemiştir muhtemelen. Sen kafana takma böyle seyleri gönlünü ferah tutIns. Vardr cnm Allah gonlune gore versin
Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinIns. Vardr cnm Allah gonlune gore versin
Canm bide su var hic sancim yok hemde hic su kanama adet olsa suan agridan belimin kopmasi lazmdi dusuktede sanci olur mu olmazmi bilmym Allahim hayrlusini versin ins. Yarin haber verrm Allahtan umit kesilmez dualarinizi eksik etmeyinCANIM hiç canını sıkma. Inşallah yerleşme kanamasıdir eğer değilse de Dr lerin yapabileceği hiç bişi yok çünkü ortada bi bebek yok keseye bile girmemiştir muhtemelen. Sen kafana takma böyle seyleri gönlünü ferah tut
Adetinmi gecikti insallah vardir bir seyCanm bide su var hic sancim yok hemde hic su kanama adet olsa suan agridan belimin kopmasi lazmdi dusuktede sanci olur mu olmazmi bilmym Allahim hayrlusini versin ins. Yarin haber verrm Allahtan umit kesilmez dualarinizi eksik etmeyin
Adetim gecikmedi hamilelik belirtilerim vardi ve gidip erken gebelik testi aldm pozitif inanamadm bi daha aldm oda pozitif gittim kan verdm sonuc yarin cikcak ve kanama var adet gibi yogun degil damla damla ama kirmizi renk ve ne oldugunu bilmiyorum bu sekilde yerlesme kanamasi olmaz diyolar hic sanci yok kanin geldigini bile far etmiyorumAdetinmi gecikti insallah vardir bir sey
Kanin rengi bazen kirmizi olabiliyor sancı olmaması iyi yerleşme kanamasında sanci olmaz telaş yapma bence var bişey insallah guzel haberleri alip rahatlarsın canımAdetim gecikmedi hamilelik belirtilerim vardi ve gidip erken gebelik testi aldm pozitif inanamadm bi daha aldm oda pozitif gittim kan verdm sonuc yarin cikcak ve kanama var adet gibi yogun degil damla damla ama kirmizi renk ve ne oldugunu bilmiyorum bu sekilde yerlesme kanamasi olmaz diyolar hic sanci yok kanin geldigini bile far etmiyorum
Dua et cnm insallah Allah herkese versin icindede banaKanin rengi bazen kirmizi olabiliyor sancı olmaması iyi yerleşme kanamasında sanci olmaz telaş yapma bence var bişey insallah guzel haberleri alip rahatlarsın canım
Bütün dualarim seninle insallah hamilesindir canimDua et cnm insallah Allah herkese versin icindede bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?