hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Ben 6. Gun beraber oldum ama bi cok kisidende duymustum. Iliskiden once hep w ye giderdim uzun zamandir gitmiyorum ve evet belden asagim yukaridaydi hep yastik v.s. koyuyodum. Yani iliski 2 gunde bir girdik son zamanlar
Anladim cok tesekkur ediyorum dediklerinizi uygulayacagim Allah razi olsun :)

Önemli değil cnm evet gerek yok ayakları bacakları dikmeye ,bana da çevremdeki herkes öyle dedi diye denedim.yumurtlama döneminden önce hamile kalanlar bile varmış.ama en azından hemen kalkma biraz uzan
Birde yikanmamak gerekiyormus hemen ama buda saçma degil mi ya tamam hemen yikamamak lazim ama en azindan yarim saat yeterli degil mi dus almak için.? Konusanlara kalsa hic o gun dus bile alinmamali. Buda etkiliyormus çevrede sacma sapan konusan mi yok :)

Amin hepimizden razi olsun bende ciftcizgiyi gorunceki heyecanimi anlatamam Allah herkese bu heyecani yasamayi nasip etsin. Beni de haberdar et lutfen
Zaten gebe kalirsam heryere yazarim illaki gorursun canim boyle gezerim heralde saka bi yana dusuncesi bilr cok guzel ya insallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder. Sende saglikla kucagina alirsin insallah canim cook tesekkur ediyorum tekrar

Saglıkla al inş.kucagına bebeğini kucagına caım.Yumurtlama belrtin var mıydı peki adet bitiminde?

ben kimseye soylemeyecektim guya esim sehir disinda dugun vardi bende Cuma isten ciktim sabah ucusum var ciftcizgiyi gorunce dr a gittim o ucma diyince dugune gidemedim bu durumdada gelini arayip gelemiyorum diyince koca tarafi duydu kuzenler aaaa bizim tarafta duymali moduna girdii bu duru.da arkadaslarim kusur kalamazdi

Saglıkla al inş.kucagına bebeğini kucagına caım.Yumurtlama belrtin var mıydı peki adet bitiminde?
Aminnnn cok sagol. Darisi tum bekleyenlerin basina. Ben bu ay komple kasik agrisi cektim yumurtlama gunumden itibarende hafif hafif lekelendim ama ben yaz sicak ayaklarimi hep yere bastim o yuzden kasikagrim var diye dusundum

Ben bir saat sonra falan yıkandım hep .Ay eskiden böyle şeyler mi varmış.ben öyle duramadım hiç.Herkes konuşur bizde hemen çocuğa karar veremedik bazı durumlardan dolayı ama konuşup konuşup durdular

Ya insan paylasmak ister ne bileyim garip bi coşku olur insanin icinde ya elimde olmadan soylerim ben herkese gibime geliyor :) olsun canim hayirlisk olsun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bizede soylemesen olmazdi tabi hepimiz kardesiz ayni dertlerden muzdaribiz bak ne guzel sonuc alanlardansin darisi basimizaa :))

Ben bir saat sonra falan yıkandım hep .Ay eskiden böyle şeyler mi varmış.ben öyle duramadım hiç.Herkes konuşur bizde hemen çocuğa karar veremedik bazı durumlardan dolayı ama konuşup konuşup durdular
3.yilimiza giricez evlilikte ama herkesin derdi benim gebe kalmam sanki ya yok cocuk yok mu yok olmuyor mu yok bilmem ne bi suru sacma sapan laflar insanin moralini alt ust ediyorlar. Olmuyor mu yoksa dediklerinde beynimden vurulmusa dondum ya daha yeni yeni denemeye başladık bazi sebeplerden oturu bizde erteliyoduk simdi vakti geldi diye dusunduk tabiki rabbim bilir vaktini ama yinede basladik iste. Ama benim kafamda hep o soru var ya olmuyorsa ya olmazsa sorulan sorular beynimde dönüyor bak yine aklima geldi sinir oldum ya boyle gereksiz insan cok

senin içini rahatlatmak için kimse denemez o yöntemi kusura bakma ama doktor vajenden bile ultrason yapmazken biz parmakmı atalım tövbe estf
Bn zaten hamilelere demedm cnm normal bebisi olmayanlarda var bu sayfyi takip edip simdilik cocuk dusunmeyen bunu denemis olanlar ve bilgilenmek icin girenler var hamilelerden zaten istemm bn hamile olsam bnde yapmam zatn

Evet dışarıdan konuşmak çok kolay herkes bilip bilmeden sorar hiç takma kafana.bana neler neler söylendi önceleri üzülüyordum sonra bi güzel cevap vermeye başladım.Ama o zamanlarda kimin ne olduğunu öğrendim şimdi arkadaşlarım yanımda.için rahat olsun diye söylüyorum 5 sene bitti evliğimde karar verdik bir sürü aksilik çıktı ama fazla beklemedik.5 sene boyunca denemedik. Şimdi oldu ondan üzülme daha gençsin sen.yarın yine yazarım akşam uyuyamadım yatıcam şimdi.İnşallah hamile kalırsın hemencik:)yazarım yine Allah herkesin dualarını kabul etsin

Dogru soyluyorsun canim cok tesekkur ediyorum ilgin ve alakan icin . Insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. İyi geceler canim

Selam kizlar bugun 2 3 damla acik kirmizi lekelenmem oldu dr.a gittim alttan muayene etti sorun yok kesemiydi bilmoyorum surada duruyo dedi. Beta hacg ye bakti 1528 cikti kanaman regli kanamasina donerse gel dedi. Cok huzursuzum

Ben her adet olmadan 1 hafta öncesinde göğüslerimde ki damarlar çok belirginleşiyor ya resmen omuzumda bile damar belli oluyo ama özellikle sol göğsümde.. sağda pek fazla damar belli olmuyor..
canim bu cok farkli boynumdan asagi goguslerime inen agac dallari gibi gogsume dagilan bi damar sekliydi benim. simdi bayagi azaldi o boynumdaki damarlar sadece gogusumde kaldi. her ay boyle oluyorsan eger sen baska belirtiler arayacaksin kendinde o zaman canim. ama emin ol hissediyorsun zaten hamile oldugunu icine kuskusuzca dusuveriyor hamilelik hissi. Allah bir an once bekleyen isteyen herkese nasip etsin

Adet gecikmesi tabii ki. Yalnız adetten önce tatlı yeme isteğim olurdu. Çikolata gibi. Bu sefer ekmeğe acı salça sürüp sürüp yiyordum kesinlikle normal bir durum değildi. Midem kötü olmasa her an acı yiyebilirim .

Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Meehaba canim bende 9 haftalik hamileyim .adetime 3 gun kala evde idrar testi yaptim dayanamadim ikinci cizgi silik cikti .oyle olinca hastanede kan testi yaptrdim oyle cikmsti hamile oldugum.herhangi belirtim pek olmadi sadece yumurtlama haftamdan snra ki hafta cok kasik agrim oldu ozellikle sol taraf dizlerime vuruyordu agrisi sizliyordu resmen.bide yumurtlamagunumde beyaz yumurtaaki gibi akintim geldi yumurtanin catlicagi anlamina gwlirmis o .her ay her kadinda gelmezmis o akinti.3. Ayda ki denememizde tuttu bizimde. Yani anlicagin hic belirti de olmayabilir.hamileligimin 6. Haftasinda bnm mide bulantim. Basladi 5. Haftadan itibarende kasik agrilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…