- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Cok sevndm cnm hayirli olsunnnnnnnnnnnnnnKizlarrr testin sonucu pozitif silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım. Darısı isteyen herkese olsun hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd
Sagol cnm daha adet gunume var kahve lekem geldi baska bisey yok bekliyom acilmazsa test yapcm ama umidim yok Allah buyuk ya sanada yavrunu bagslasin yerim bn onu yaMeehaba canim bende 9 haftalik hamileyim .adetime 3 gun kala evde idrar testi yaptim dayanamadim ikinci cizgi silik cikti .oyle olinca hastanede kan testi yaptrdim oyle cikmsti hamile oldugum.herhangi belirtim pek olmadi sadece yumurtlama haftamdan snra ki hafta cok kasik agrim oldu ozellikle sol taraf dizlerime vuruyordu agrisi sizliyordu resmen.bide yumurtlamagunumde beyaz yumurtaaki gibi akintim geldi yumurtanin catlicagi anlamina gwlirmis o .her ay her kadinda gelmezmis o akinti.3. Ayda ki denememizde tuttu bizimde. Yani anlicagin hic belirti de olmayabilir.hamileligimin 6. Haftasinda bnm mide bulantim. Basladi 5. Haftadan itibarende kasik agrilarim
Canim Allah razi olsun akintiya dondu lekelenmem su an bisey yo insallah bi daha olmazAllahın iZniyle bişi olmaz cnm dua da ettim sana
hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Rabbim bana da nasip etsinCok sevndm cnm hayirli olsunnnnnnnnnnnnnn
Kizlar yaptmmmmmmmm test bi bakin nasil yuklcm ya silik cikti bi bakin
hmmm evet hafifte olsa var gibi e senin bata da varsa daha bu şekilde çıkması normal galiba :)melexis yukledim cnm bi bakin kizlar
Simdi ikinci testte de cizgi cikti ama kanamam var dusuyomu yoksahmmm evet hafifte olsa var gibi e senin bata da varsa daha bu şekilde çıkması normal galiba :)
sevindim adına arkadaşım hadi inşallah olmuştur. en acilinden kan testi :)
Simdi ikinci testte de cizgi cikti ama kanamam var dusuyomu yoksa
Iki testtede pozitif cikti sindi kanamam var hafif hafif geliyo ve agrisiz ne yapcmMerhaba, benim de önceki aylarda kendimde bir sürü belirti bulmama ragmen hamile degildim. Hamile oldugum ay hic belirtim olmadi. Sifir.... Gögüslerimde hic agri hassasiyet vs olmadi. Kasik batmasi, sicak basmasi vs de olmadi.
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz, Allah tüm isteyenlere nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?