hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Sagol cnm daha adet gunume var kahve lekem geldi baska bisey yok bekliyom acilmazsa test yapcm ama umidim yok Allah buyuk ya sanada yavrunu bagslasin yerim bn onu ya

Merhaba herkese bir konuda yardım istiyorum 1,5 senelik evliyim ve troid rahatsızlığım nedeniyle hamileliğim olamadı şu an normal değere düştü ve regl 9 gün var .kasığımda ağrı ve bacaklarımda ara sıra kasılmalar oluyor çok sık idrara çıkıyorum kokulara karşı çok hassas oldum.bunlar belirti olabilirmi 25 ağustos regl olmam lazım ümitlenmeden bekliyim mi ..Allah herkese nasip etsin çok istiyoruz

ogluma hamileyken surekli uyku halindeydim,tek belirtim buydu..birde adet gecikmesi o kadar..
suan yine hamileyim,bu hamileligimde ne uyku basmasi yasadim ne bisey..
arada su gibi akintim oldu o kadar.
bide yumurtlama gunumden 1-2 gun sonra 1 gun sureyle ciddi gogus sancim oldu,resmen alev alev yandilar sonra gecti o sizi..
adet gunumde de hafif lekelenmem geldi bir kereye mahsus,ama testim pozitifti.

Kizlar yaptmmmmmmmm test bi bakin nasil yuklcm ya silik cikti bi bakin

Yukleyemiyrum ya silik cizgi var simdi bi test daha alcm oda silik cikarsa dogru doktora

herkese merhaba adetime 9 gün var belim de ve kasıklarımda ağrı çok öksürürken öğürme ve mide bulantısı var sol kasığımda ağrı,karnımda şişkinlik inşallah istediğim belirtilerdir 9 gün nasıl bekliycem buna benzer belirtiler yaşayan var mı

Ama bi sikinti var kanamam basladi yani 5 6 damla kan geldi simdi yok gibi offf

Merhaba, benim de önceki aylarda kendimde bir sürü belirti bulmama ragmen hamile degildim. Hamile oldugum ay hic belirtim olmadi. Sifir.... Gögüslerimde hic agri hassasiyet vs olmadi. Kasik batmasi, sicak basmasi vs de olmadi.

Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz, Allah tüm isteyenlere nasip etsin :)

hmmm evet hafifte olsa var gibi e senin bata da varsa daha bu şekilde çıkması normal galiba :)
sevindim adına arkadaşım hadi inşallah olmuştur. en acilinden kan testi :)
Simdi ikinci testte de cizgi cikti ama kanamam var dusuyomu yoksa

Acilll bakin ne olur ikinci testte cizgi cikti ama kanama var hafif hafif kirmizi sancim yok

Iki testtede pozitif cikti sindi kanamam var hafif hafif geliyo ve agrisiz ne yapcm

Yerleşme kanaması olabilir o, ben testte çizgiyi rahat gördüm, orada + şekli olması gerekmiyor değil mi dik çizgi yeterli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…