- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Inşallah regl belirtisi değildir. HayirlisiBnm de oyle Nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum üstelik Bnm de ümidim var inanılmaz bacak Ağrı'sı yasıyorum iki gündür normalde adet Zaman'ı oyle olurdum
Inşallah buradan müjde veririm çok tesekkur ederimevet canım bende aynılarını yaşadım sabret inş sonuç güzeldir
yok benim de sildikçe geliyordu az az sonra ertesi gün kahvemsi geldi hafiften sonra bir şey olmadı ama doktor yasak dediDuser dye korkuyorum yani varsada dusmusmudur cnm ya offf
Hayirlisi yarin hersey belli oluryok benim de sildikçe geliyordu az az sonra ertesi gün kahvemsi geldi hafiften sonra bir şey olmadı ama doktor yasak dedi
bebek yer edene kadar bazı bayanlarda olabiliyormuş uzat ayaklarını uzan düşse az bi kanama gelmez devamı gelir yoğun birşekilde
Sagol cnmHayirlisi yarin hersey belli olur
Canim pozitifi hormen guzel sevindim simdi bekle bakalim kanda ne cikacak. Ben 2 dir kan veriyorum 1 saate cikiyo sonuclarim senin niye o kadar uzun suruyo anlamadim acikcasi.2 test yaptm pizitif ama suan kirmizi kan geliyo damla damla yerlesme kani kirmizi olur mu
Ya burasi oyle biseyki devletin acilinde doktor yok randevu al gel ozeli sonucu ertesi gun verir yani illa elinde kan testi olck cnm cok sıkıldi ama Allah buyuk imkansz denen cok sey o ol derse olur ya oyle bekliyorum isteCanim pozitifi hormen guzel sevindim simdi bekle bakalim kanda ne cikacak. Ben 2 dir kan veriyorum 1 saate cikiyo sonuclarim senin niye o kadar uzun suruyo anlamadim acikcasi.
Ya burasi oyle biseyki devletin acilinde doktor yok randevu al gel ozeli sonucu ertesi gun verir yani illa elinde kan testi olck cnm cok sıkıldi ama Allah buyuk imkansz denen cok sey o ol derse olur ya oyle bekliyorum iste
Devam ama azaldi gibi koyu kahveye dondu bi tuhaf silince geliyo simdidekanama durumun ne alemde devammı
Sen nerede yasiyosun?Devam ama azaldi gibi koyu kahveye dondu bi tuhaf silince geliyo simdide
Bnm de bat 24u falan cunku yumurtlama günüm 8agustostu.dayanamadim sabah test yaptım erken gebelik testiydi negatif cikti sanirim erken yaptikMrb. Arkadaşlar hamile arkadaşlarım bse sormak istiyorum benim geçen perşembe gününden beri sol kasigimda batmalar oldu sol bacagima doğru inen sızılar dünden beri ağrım dindi dün meragimdan test yaptım negatif çıktı bat 24 ağustos bekliyorum ama umudum var Allahim herşeyin en iyisini bilir rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende biraz önce yine test yaptım yine negatif beklemek çok zor inşallah adet olmamBnm de bat 24u falan cunku yumurtlama günüm 8agustostu.dayanamadim sabah test yaptım erken gebelik testiydi negatif cikti sanirim erken yaptik
Senin yumurtlama günün hangi gündüBende biraz önce yine test yaptım yine negatif beklemek çok zor inşallah adet olmam
Oyle bi yerdeym ki karsima hic ilgilenen doktr cikmadi esenyurttakiler genelde avcilar veya buyukcekmece hastanrlerine gidiyolar bnde kanamayla dolmus dolmus gezip tek basima gidemezdm oyle yani Allaha biraktk o en iyisini bilir esim zaten iste 2 gundur yok tek olunca sikinti yarin sabah oda gelck bkalim
normalde adet tarihinde ne zamandı kanama çok çok az ve koyu kahverengi ise sonrasında bir iki gün nokta nokta lekelenme oluyorsa üstüne görüyor olabilirsin.Devam ama azaldi gibi koyu kahveye dondu bi tuhaf silince geliyo simdide
Devam ama azaldi gibi koyu kahveye dondu bi tuhaf silince geliyo simdide
merhaba bende 25 agustosu sabırsızlıkla bekliyorum ..belim ve kasıklarımda ağrı var sabahları çok zor uyanıyorum ..dua ediyorum ..:)Bende biraz önce yine test yaptım yine negatif beklemek çok zor inşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?