hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Duser dye korkuyorum yani varsada dusmusmudur cnm ya offf
yok benim de sildikçe geliyordu az az sonra ertesi gün kahvemsi geldi hafiften sonra bir şey olmadı ama doktor yasak dedi
bebek yer edene kadar bazı bayanlarda olabiliyormuş uzat ayaklarını uzan düşse az bi kanama gelmez devamı gelir yoğun birşekilde

Hayirlisi yarin hersey belli olur

Iyi aksamlar kizlar bende maleseef 5aydir filan buralarda yana yakila belirti arayanlardanim:) bat 19agustos bu ay farkli olarak sol gogus ucumda yanma oldu aylardir ucta belirti ariyodum yanlarda olur hep, bu ay umutlandiran bu oldu fakat tek taraf olmasi supheli bu sefer de :/

Canim pozitifi hormen guzel sevindim simdi bekle bakalim kanda ne cikacak. Ben 2 dir kan veriyorum 1 saate cikiyo sonuclarim senin niye o kadar uzun suruyo anlamadim acikcasi.
Ya burasi oyle biseyki devletin acilinde doktor yok randevu al gel ozeli sonucu ertesi gun verir yani illa elinde kan testi olck cnm cok sıkıldi ama Allah buyuk imkansz denen cok sey o ol derse olur ya oyle bekliyorum iste

Ya burasi oyle biseyki devletin acilinde doktor yok randevu al gel ozeli sonucu ertesi gun verir yani illa elinde kan testi olck cnm cok sıkıldi ama Allah buyuk imkansz denen cok sey o ol derse olur ya oyle bekliyorum iste

kanama durumun ne alemde devammı

Oyle bi yerdeym ki karsima hic ilgilenen doktr cikmadi esenyurttakiler genelde avcilar veya buyukcekmece hastanrlerine gidiyolar bnde kanamayla dolmus dolmus gezip tek basima gidemezdm oyle yani Allaha biraktk o en iyisini bilir esim zaten iste 2 gundur yok tek olunca sikinti yarin sabah oda gelck bkalim

Bnm de bat 24u falan cunku yumurtlama günüm 8agustostu.dayanamadim sabah test yaptım erken gebelik testiydi negatif cikti sanirim erken yaptik

Devam ama azaldi gibi koyu kahveye dondu bi tuhaf silince geliyo simdide
normalde adet tarihinde ne zamandı kanama çok çok az ve koyu kahverengi ise sonrasında bir iki gün nokta nokta lekelenme oluyorsa üstüne görüyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…