- 8 Mayıs 2016
- 110
- 52
- 13
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
5 ile 10 aasiydi canım 2 sinde ilişkiye basladik en son 11 ağustosta ilişki oldu şüpheleniyorum ama testler negatif artık günümü beklicemSenin yumurtlama günün hangi gündü
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkesemerhaba bende 25 agustosu sabırsızlıkla bekliyorum ..belim ve kasıklarımda ağrı var sabahları çok zor uyanıyorum ..dua ediyorum ..:)
merhaba benim 6 ile 16 arasıydı 5inde oldu en son 14 oldu inşallah diyorum hep troid değerlerim düşmüş geçen ay doktorum bir engel kalmadı dedi ..boşuna sevinmek istemiyorum ama içimdede olumlu bir his var5 ile 10 aasiydi canım 2 sinde ilişkiye basladik en son 11 ağustosta ilişki oldu şüpheleniyorum ama testler negatif artık günümü beklicem
Aynı his Bende de var ama testler biraz canımı sıktı bu ayda olmazsa ben 10 aylık evliyim hic doktora gitmedim doktora gitcem bakalım ne var ne yokmerhaba benim 6 ile 16 arasıydı 5inde oldu en son 14 oldu inşallah diyorum hep troid değerlerim düşmüş geçen ay doktorum bir engel kalmadı dedi ..boşuna sevinmek istemiyorum ama içimdede olumlu bir his var
Bizim aramizda cok az gun var ☺hiç belirti vermedi:)
benim hiptiroidden dolayı(tsh 27 degerlerini gördüm) 36-37yi bulan adet düzensizliğim vardı bu ayda gecikti 39 gün...Acaba demekten kurtulmak için öylesine hastaneden bi test yaptım ve sonuc pozitif :)sükürler olsun
çok sevindim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin darısı başıma inşallahhiç belirti vermedi:)
benim hiptiroidden dolayı(tsh 27 degerlerini gördüm) 36-37yi bulan adet düzensizliğim vardı bu ayda gecikti 39 gün...Acaba demekten kurtulmak için öylesine hastaneden bi test yaptım ve sonuc pozitif :)sükürler olsun
inşallah....suna emin oldum ki stres başlı basına bir engel...tiroidim yüksek bu ay cocuk olmaz rahatlıgıyla hamile kaldım:)) oleyyyyyçok sevindim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin darısı başıma inşallah
gününden tam emin degilim yinede aramızda çok az var:)Bizim aramizda cok az gun var ☺
içini ferah tut...bak hemen hamile kalabilirsinde denmiş.hiç moral bozuklugu yapma insallah en kısa zamanda sevindirici haberi alırsınKizlar geldm hastaneden sabah gittim dunki kan sonucunu aldim evet ama cok dusukmus ve bu sabah bi daha yaptilar ve sonuc kimyasal gebelikmis su an hala kanamam var ama doktor hemen hamile kalabilirsin dedi tek umidim o hayirlisi degilmis dyorum baska birsey dyemiyorum yinede dorup destek olan arkadaslar hepinizdn Allah razi olsun
Insallah olur ama tek korkum yine oyle olur dye... bunun bi sebebi mi var dedim hayr dedi doktor bu olabilen birsey dediiçini ferah tut...bak hemen hamile kalabilirsinde denmiş.hiç moral bozuklugu yapma insallah en kısa zamanda sevindirici haberi alırsın
Canım hakkımızda hayırlısı olsun Allahım herşeyin en güzelini bilir rabbim herkesin gönlüne göre versinKizlar geldm hastaneden sabah gittim dunki kan sonucunu aldim evet ama cok dusukmus ve bu sabah bi daha yaptilar ve sonuc kimyasal gebelikmis su an hala kanamam var ama doktor hemen hamile kalabilirsin dedi tek umidim o hayirlisi degilmis dyorum baska birsey dyemiyorum yinede dorup destek olan arkadaslar hepinizdn Allah razi olsun
Amin cnmCanım hakkımızda hayırlısı olsun Allahım herşeyin en güzelini bilir rabbim herkesin gönlüne göre versin
merhaba insallh rabbim isteyen herkse ve sizede nasip eder.adete 1 hafta kala vucut isisinda biraz artis ve yorgunluk en guzel belirtidir.adet gunude adet olur gibi bel ve karin agrisi oluyor bazende cok pembemsi bir leke oluyorButun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Sagol cnm bn hamileymisim kimyasal gebelik yasamisim su an kanamam var iki gun oldu ogreneli dua edin ama yinede formu okuyan arkadaslarimiz var yazmanz iyi oluyo onlar bilgilensnVucut isisi derken ozellikle alinda biraz daha fazla bi isi oluyor.benim 2 gebeligimdede boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?