- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin ben değerlerini merak ettim hcg degsrlerini ilki ve sonrakiSagol cnm bn hamileymisim kimyasal gebelik yasamisim su an kanamam var iki gun oldu ogreneli dua edin ama yinede formu okuyan arkadaslarimiz var yazmanz iyi oluyo onlar bilgilensn
ilk defa yaptm bu testi ilki 60 yaziyo bugun ki 54,2 cnmCanım inşallah Rabbim gönlüne göre versin ben değerlerini merak ettim hcg degsrlerini ilki ve sonraki
Bide benim eylulde beklicegm adet tarihim ne olacak 16sinda kanamam basladi gebelik sonlandi bunumu hesaplicam hic bi bilgim yok kanamam kac gun surer bilgin varmi ve nedense goguslerim hala agriyoCanım inşallah Rabbim gönlüne göre versin ben değerlerini merak ettim hcg degsrlerini ilki ve sonraki
Canım sana dicem tek tavsiyem demesi kolay belki ama kafanı rahatlat Kafan rahat olsun buralarda durma forumları okuma...biliyorum zor belki ama....bende yeni hamileyim deli gibi açıp forumları okuyup biri düşük yaptıysa dış gebelikse kimyasal gebelikse ya benim de öyleyse diye düşünüyorum evhamlaniyorum... sende oku belki ama çocuk yapmayı düşünmeden ilişki yaşayın... burak hangi gun hangi tarih. Rabbim tarihini biluyordur insallah hayirlisiylaBide benim eylulde beklicegm adet tarihim ne olacak 16sinda kanamam basladi gebelik sonlandi bunumu hesaplicam hic bi bilgim yok kanamam kac gun surer bilgin varmi ve nedense goguslerim hala agriyo
Dua et bna cnm Allah hayirlisiyla almayi nasip etsin kucagina acisini vermesin rabbim ikinizide korusun darisi hepimizn basinaCanım sana dicem tek tavsiyem demesi kolay belki ama kafanı rahatlat Kafan rahat olsun buralarda durma forumları okuma...biliyorum zor belki ama....bende yeni hamileyim deli gibi açıp forumları okuyup biri düşük yaptıysa dış gebelikse kimyasal gebelikse ya benim de öyleyse diye düşünüyorum evhamlaniyorum... sende oku belki ama çocuk yapmayı düşünmeden ilişki yaşayın... burak hangi gun hangi tarih. Rabbim tarihini biluyordur insallah hayirlisiyla
Evet o kadar cok istyorum ki Allah razi olsun sagol cnm bu ay o olumsuz kimyasal gebelik yasadim ya onuda bu konulardan okuyarak biraz bilgilendm dua et bna bu ay yuzumuz gulsunNisaberatim ne zaman hamilelik bölümüne baksam seni görüyorum.
Çok istediğin her halinden belli. Hamilelerin duası kabul olur derler. Inşallah tez zamanda kavusursun bebeğine. Alırsın güzel haberleri.
Icimden geldiği için yazmak istedim. Hakkında hayırlısı olsun.
Ve rabbim o melegini hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin acisini gostermesn insallahNisaberatim ne zaman hamilelik bölümüne baksam seni görüyorum.
Çok istediğin her halinden belli. Hamilelerin duası kabul olur derler. Inşallah tez zamanda kavusursun bebeğine. Alırsın güzel haberleri.
Icimden geldiği için yazmak istedim. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin canım. Inşallah senin de bu ay güler yüzün de gelir meleğin. Dua edicem senin için.Ve rabbim o melegini hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin acisini gostermesn insallah
canım geçmiş olsun hiç sıkma canını inşallah güzel haberlerini alırız bir iki aya kadar. Sana tavsiyem tatile çıkın eşinle iki gün bile olsa kafanı rahatlat hayat güzelmiş de rahat olunca bebek de gelir inşallah. Ben bundan iki ay önce hastaydım rahmim temizlendi kürtaj oldum ve o ay tedaviye başlayacaktım hamilelik için. Kürtaj olunca o da ertelendi üzüldüm başta çünkü yumurta azlığım varmış ve başka hastalıklar da çıktı. Sonra denk geldi bayramda tatile gittik eşimle iki üç gün dinlendik moralimiz düzeldi ve dönüşünde hamile kaldım ilaç tedavisine başlayacağım regl gelsin derken. Uzun oldu ama sana anlatmak istedim. Sen gönlünü ferah tut eşinle güzel bir kaç gün geçir sonra da hayırlısı de.ilk defa yaptm bu testi ilki 60 yaziyo bugun ki 54,2 cnm
Sagol cnm dua et bizede rabbim bebegini sana bagslasn bnde dusunmemeye calisyrm zor ama deniyorum bklm esim calistgi icin oyle bi sansimiz yok ama farkli seylerle ugrasmaya baslicm eve kendim sus esyasi dikis nakis falan ugrascmcanım geçmiş olsun hiç sıkma canını inşallah güzel haberlerini alırız bir iki aya kadar. Sana tavsiyem tatile çıkın eşinle iki gün bile olsa kafanı rahatlat hayat güzelmiş de rahat olunca bebek de gelir inşallah. Ben bundan iki ay önce hastaydım rahmim temizlendi kürtaj oldum ve o ay tedaviye başlayacaktım hamilelik için. Kürtaj olunca o da ertelendi üzüldüm başta çünkü yumurta azlığım varmış ve başka hastalıklar da çıktı. Sonra denk geldi bayramda tatile gittik eşimle iki üç gün dinlendik moralimiz düzeldi ve dönüşünde hamile kaldım ilaç tedavisine başlayacağım regl gelsin derken. Uzun oldu ama sana anlatmak istedim. Sen gönlünü ferah tut eşinle güzel bir kaç gün geçir sonra da hayırlısı de.
Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etilk defa yaptm bu testi ilki 60 yaziyo bugun ki 54,2 cnm
merhaba bana yardımcı olurmusunuz regl 8 gün var bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var hafifte olsa mide bulantum var ve süt renginde koyu akıntı var ilk defa bu ay böyle oldu ..nasıl dayanıcam 8 günAynı his Bende de var ama testler biraz canımı sıktı bu ayda olmazsa ben 10 aylık evliyim hic doktora gitmedim doktora gitcem bakalım ne var ne yok
Allahim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ınş hamilesindir canimRabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip et
merhaba bana yardımcı olurmusunuz regl 8 gün var bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var hafifte olsa mide bulantum var ve süt renginde koyu akıntı var ilk defa bu ay böyle oldu ..nasıl dayanıcam 8 gün
Adet günün gecmeden ne desek yalan olur tek care beklemek canim insallah hamilelik belirtileridir bu yaşadığınRabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip et
merhaba bana yardımcı olurmusunuz regl 8 gün var bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var hafifte olsa mide bulantum var ve süt renginde koyu akıntı var ilk defa bu ay böyle oldu ..nasıl dayanıcam 8 gün
çok teşekkür ederim cevabın için beklemek sabır işi ama zor olucak ama bekliycem..dua ediyorum inşallah hamileyimdirAdet günün gecmeden ne desek yalan olur tek care beklemek canim insallah hamilelik belirtileridir bu yaşadığın
inşallah inşallah dualarım hep onun içinAllahim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ınş hamilesindir canim
İnşallahçok teşekkür ederim cevabın için beklemek sabır işi ama zor olucak ama bekliycem..dua ediyorum inşallah hamileyimdir
Kizlar geldm hastaneden sabah gittim dunki kan sonucunu aldim evet ama cok dusukmus ve bu sabah bi daha yaptilar ve sonuc kimyasal gebelikmis su an hala kanamam var ama doktor hemen hamile kalabilirsin dedi tek umidim o hayirlisi degilmis dyorum baska birsey dyemiyorum yinede dorup destek olan arkadaslar hepinizdn Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?