hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin ben değerlerini merak ettim hcg degsrlerini ilki ve sonraki
Bide benim eylulde beklicegm adet tarihim ne olacak 16sinda kanamam basladi gebelik sonlandi bunumu hesaplicam hic bi bilgim yok kanamam kac gun surer bilgin varmi ve nedense goguslerim hala agriyo

Bide benim eylulde beklicegm adet tarihim ne olacak 16sinda kanamam basladi gebelik sonlandi bunumu hesaplicam hic bi bilgim yok kanamam kac gun surer bilgin varmi ve nedense goguslerim hala agriyo
Canım sana dicem tek tavsiyem demesi kolay belki ama kafanı rahatlat Kafan rahat olsun buralarda durma forumları okuma...biliyorum zor belki ama....bende yeni hamileyim deli gibi açıp forumları okuyup biri düşük yaptıysa dış gebelikse kimyasal gebelikse ya benim de öyleyse diye düşünüyorum evhamlaniyorum... sende oku belki ama çocuk yapmayı düşünmeden ilişki yaşayın... burak hangi gun hangi tarih. Rabbim tarihini biluyordur insallah hayirlisiyla

Dua et bna cnm Allah hayirlisiyla almayi nasip etsin kucagina acisini vermesin rabbim ikinizide korusun darisi hepimizn basina

Evet o kadar cok istyorum ki Allah razi olsun sagol cnm bu ay o olumsuz kimyasal gebelik yasadim ya onuda bu konulardan okuyarak biraz bilgilendm dua et bna bu ay yuzumuz gulsun

Kizlar yumurtlama doneminde göğüs hassasiyeti oluyo ya hani bende her ay olurdu 14cü gunde sonra adete yakin azaliyodu ama bu ay hic olmadi, hamilelik geciren arkadaşlar hamile kaldiginiz ayda yumurtlama zamaninda göğüs hassasiyetiniz yine olmuşmuydu bu ayda dikkatimi ceken bu oldu hayirlisi inşallah...

Ve rabbim o melegini hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin acisini gostermesn insallah

Ve rabbim o melegini hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin acisini gostermesn insallah
Amin canım. Inşallah senin de bu ay güler yüzün de gelir meleğin. Dua edicem senin için.

Birde stres yapmamaya çalış. Biliyorum zor ama kafana fazla takma. Bende her ay yumurtlama günü hesaplama yaptım. Yok ayakları kaldir bekle, soğan suyu yap iç. Denedik olmadı.
son ay hiç bişey yapmadım adet tarihimi bile zor hatırladım :) öyle geldi bebeğim. Sende bunu dene zor olsa da dene canım.

ilk defa yaptm bu testi ilki 60 yaziyo bugun ki 54,2 cnm
canım geçmiş olsun hiç sıkma canını inşallah güzel haberlerini alırız bir iki aya kadar. Sana tavsiyem tatile çıkın eşinle iki gün bile olsa kafanı rahatlat hayat güzelmiş de rahat olunca bebek de gelir inşallah. Ben bundan iki ay önce hastaydım rahmim temizlendi kürtaj oldum ve o ay tedaviye başlayacaktım hamilelik için. Kürtaj olunca o da ertelendi üzüldüm başta çünkü yumurta azlığım varmış ve başka hastalıklar da çıktı. Sonra denk geldi bayramda tatile gittik eşimle iki üç gün dinlendik moralimiz düzeldi ve dönüşünde hamile kaldım ilaç tedavisine başlayacağım regl gelsin derken. Uzun oldu ama sana anlatmak istedim. Sen gönlünü ferah tut eşinle güzel bir kaç gün geçir sonra da hayırlısı de.

Sagol cnm dua et bizede rabbim bebegini sana bagslasn bnde dusunmemeye calisyrm zor ama deniyorum bklm esim calistgi icin oyle bi sansimiz yok ama farkli seylerle ugrasmaya baslicm eve kendim sus esyasi dikis nakis falan ugrascm

ilk defa yaptm bu testi ilki 60 yaziyo bugun ki 54,2 cnm
Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip et
Aynı his Bende de var ama testler biraz canımı sıktı bu ayda olmazsa ben 10 aylık evliyim hic doktora gitmedim doktora gitcem bakalım ne var ne yok
merhaba bana yardımcı olurmusunuz regl 8 gün var bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var hafifte olsa mide bulantum var ve süt renginde koyu akıntı var ilk defa bu ay böyle oldu ..nasıl dayanıcam 8 gün

Allahim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ınş hamilesindir canim

Iki gündür sancim var oldum zannediyorum bisey yok akintida fazla yok 5 gün bi gecikme sonunda son iki gündür sancilar icindeyim ama olmadim

Adet günün gecmeden ne desek yalan olur tek care beklemek canim insallah hamilelik belirtileridir bu yaşadığın

Canim üzülme, bana da olmustu. Bak hamile kalabiliyorsun, bu demek oluyor ki kisa sürede tekrar hamile kalabilirsin :) Insallah en kisa sürede tekrar hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…