- 5 Mayıs 2015
- 34
- 8
- 6
- 42
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Evet rahat olmalisin kafana cok takinca dahada cok erteleniyo hic dusunme bence artik bu durumuSagol cnm dua et bizede rabbim bebegini sana bagslasn bnde dusunmemeye calisyrm zor ama deniyorum bklm esim calistgi icin oyle bi sansimiz yok ama farkli seylerle ugrasmaya baslicm eve kendim sus esyasi dikis nakis falan ugrascm
Merhaba bende oyleydim her oldum diye kalktigimda wc ye gittim ama olamadim akintim yogundu benimde evde test yaptim cift cizgiyi gordum sende yap bence bi test ve bize haber verIki gündür sancim var oldum zannediyorum bisey yok akintida fazla yok 5 gün bi gecikme sonunda son iki gündür sancilar icindeyim ama olmadim
Bende akıntı yoğun degil az az sarımsı akintim oluyor ayin 24 ünde doktor randevum var test yapmak istemiyorum karin alt bölgemde hic gecmeyen sanci var sende nasildi sancilar araliksizmiMerhaba bende oyleydim her oldum diye kalktigimda wc ye gittim ama olamadim akintim yogundu benimde evde test yaptim cift cizgiyi gordum sende yap bence bi test ve bize haber ver
Bendede sarimsi akinti ve her an regli oldum olucam agrisi vardi. Regli agrisindan farksizdi ki hala da devam ediyo agrilarim. Bence test yap ona gore dr a gidersin riskli bi durumda olabilir. Sadece bi tavsiyeBende akıntı yoğun degil az az sarımsı akintim oluyor ayin 24 ünde doktor randevum var test yapmak istemiyorum karin alt bölgemde hic gecmeyen sanci var sende nasildi sancilar araliksizmi
Aynen bende o durumdayim gecikmemin 5. Gününde adet sancim basladi dün cok yogundu sancı normalde o kadar sanciya ikinci günüm olmasi lazimdi adetimin neyse ozaman başlangıç kesin yarin sökülür deidm sabah kalktim yine ayni sancı bu sfer keisn ddm yine yok saat ilerledikce sancı azaldi hani biz adwt olurken bi agri var ve o agriyla beraber keisn kan akacağını bilirisn bende ondan var ona ragmen olmadi tavsiyen icin cok sagol canim bu günüde bi atlatayım tatilden döndüm hava degisimi de olabilir diye düşündüm yarin böyle olursa yaparim testiBendede sarimsi akinti ve her an regli oldum olucam agrisi vardi. Regli agrisindan farksizdi ki hala da devam ediyo agrilarim. Bence test yap ona gore dr a gidersin riskli bi durumda olabilir. Sadece bi tavsiye
Bende normalde her adet yaklaştığında olurdu ilk defa bu ay hic bir sey yok ne agri nede baska sey anlamadim niyeSelam kizlar yaa bana yardimci olur mu musunuz gogsum sisti ve cok agiriyor bunu yaşayan var mi
Bende normalde her adet yaklaştığında olurdu ilk defa bu ay hic bir sey yok ne agri nede baska sey anlamadim niye
Adetime bir hafta kala koltuk altimdan gogsume dogru bi agri inerdi ve siserdi elimi bile degezmedim yatakta üstüne yatamaz hale gelirdi yanliskla bi yere degidirince ck acirdi sutyen bile acitirdi uçları bile adet olunca agri yavas yavas yk olurduYa nasil yani sisiyor mu gogsun
Ama bu dedikleirm hamilelikte de olan seyler arkadasim hamile oldugunda mesela göğüslerinin ck sistigini söylemiş kaynanasi hamilemisin göğüslerin ck dolgun duruyor demis ve sonra hamile oldugunu öğrendi insnadan insana degisiyor ben kizima hamile olduğumda gogus agrisi çekmedimAdetime bir hafta kala koltuk altimdan gogsume dogru bi agri inerdi ve siserdi elimi bile degezmedim yatakta üstüne yatamaz hale gelirdi yanliskla bi yere degidirince ck acirdi sutyen bile acitirdi uçları bile adet olunca agri yavas yavas yk olurdu
Ay bende hic olmazdi simdi sisti daha 11 gun var adete korkuyorum baska bise olur diyeAdetime bir hafta kala koltuk altimdan gogsume dogru bi agri inerdi ve siserdi elimi bile degezmedim yatakta üstüne yatamaz hale gelirdi yanliskla bi yere degidirince ck acirdi sutyen bile acitirdi uçları bile adet olunca agri yavas yavas yk olurdu
Canim iki gun daha dur 3. Gun git erken gebelik testi al 6 gun kala gosteryRabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip et
merhaba bana yardımcı olurmusunuz regl 8 gün var bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var hafifte olsa mide bulantum var ve süt renginde koyu akıntı var ilk defa bu ay böyle oldu ..nasıl dayanıcam 8 gün
Insallah cnmCanim üzülme, bana da olmustu. Bak hamile kalabiliyorsun, bu demek oluyor ki kisa sürede tekrar hamile kalabilirsin :) Insallah en kisa sürede tekrar hamile kalirsin
Sen ne zamn sure sonra kaldnCanim üzülme, bana da olmustu. Bak hamile kalabiliyorsun, bu demek oluyor ki kisa sürede tekrar hamile kalabilirsin :) Insallah en kisa sürede tekrar hamile kalirsin
Korkma insallah bebisten dolayı vardir ağrı :)Ay bende hic olmazdi simdi sisti daha 11 gun var adete korkuyorum baska bise olur diye
Valla korktum ya agladim hatta kanser mi oldum diye test yapamam cikmaz su an pazartesi doktora gidecem:)Korkma insallah bebisten dolayı vardir ağrı :)
Allah korusun yaşamadığın icin cok normal korkman gogus agrisi olabiliyor belki bebekten dolayı belki de adet yaklaşıyo ondan :)Valla korktum ya agladim hatta kanser mi oldum diye test yapamam cikmaz su an pazartesi doktora gidecem:)
Amin canım amin inşallah Dualarım hep sizinle Aynı duygu selinin insanları burdaDua et bna cnm Allah hayirlisiyla almayi nasip etsin kucagina acisini vermesin rabbim ikinizide korusun darisi hepimizn basina
Pazartesi test yaptirsam cikar mi acaba bir hafta kalmis oluyo:)Allah korusun yaşamadığın icin cok normal korkman gogus agrisi olabiliyor belki bebekten dolayı belki de adet yaklaşıyo ondan :)
Bilmiyorum ki canım istersen bi baktir eger adetin gelmezse bidaha yap bazen gec dollenme oluyorPazartesi test yaptirsam cikar mi acaba bir hafta kalmis oluyo:)
Ay bayan olmak ne zor esim o kadar rahat ki pazartesiyi bekle diyor :)Bilmiyorum ki canım istersen bi baktir eger adetin gelmezse bidaha yap bazen gec dollenme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?