- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Aynen benimki de rahat olan bize oluyor onlar sadece izliyor :)Ay bayan olmak ne zor esim o kadar rahat ki pazartesiyi bekle diyor :)
Çok sinir oluyorum biz cekiyoruz herşeyi gece başını koyup uyuyor hemen , bense hamilemiyim hamile degilsem bu sislik ne falan filan düşün dur:)Aynen benimki de rahat olan bize oluyor onlar sadece izliyor :)
Ayni durum bende yaşıyorum adet olmadim diyorum olursun diyor 6 gun gecti sancim var bjseyler söyle diyorum merak etme olursun olmazsanda bilki hamilesin ne bu acele diyor varsa zaten şu anda seninle seninle diyor bana gale yok bunlarda :)Çok sinir oluyorum biz cekiyoruz herşeyi gece başını koyup uyuyor hemen , bense hamilemiyim hamile degilsem bu sislik ne falan filan düşün dur:)
Ay bizde iste buralarda yoldaş ariyoruz o yuzden:) senin 6 gun gecti ise doktora gitseneAyni durum bende yaşıyorum adet olmadim diyorum olursun diyor 6 gun gecti sancim var bjseyler söyle diyorum merak etme olursun olmazsanda bilki hamilesin ne bu acele diyor varsa zaten şu anda seninle seninle diyor bana gale yok bunlarda :)
Gectide canim iki gundur adet samcim var diue gutmedim oldum olacagim diye agri çekiyorum hayırlısı yarini da anlatırsam hamilelik testi alacagim doktor rabdevum 24 ünde en erken bu zamana verdi malsef vurda kan tahlili filan kolay olmuyor öyleAy bizde iste buralarda yoldaş ariyoruz o yuzden:) senin 6 gun gecti ise doktora gitsene
Fortel marka bi test var onu dene istersen 20 tlGectide canim iki gundur adet samcim var diue gutmedim oldum olacagim diye agri çekiyorum hayırlısı yarini da anlatırsam hamilelik testi alacagim doktor rabdevum 24 ünde en erken bu zamana verdi malsef vurda kan tahlili filan kolay olmuyor öyle
Him bunu bilmiyodum ama sen yine de test yap iyi duruyosun ben daha 11 gun var nasil gececek diyorum:)Burda onlardan yokki canim avusturya da yaşıyorum ben
Evet sabırlı biriyimdir kendimde adete dair en ufak sey hissetigim zamam test yapmayı ertelerim iki gündür bu sekilde olduğum icin ertledim galiba adet olacagim sandim gecen sene de 9 gün gecukmisti test yapmıştım uc gun gecince negatif ck üzülmüştüm daha da yapmam ddmHim bunu bilmiyodum ama sen yine de test yap iyi duruyosun ben daha 11 gun var nasil gececek diyorum:)
Ben cok sabirsizim aslinda iyi bise degil ama iste ben su an bu şişlik baska bise cikar diye korkuyorum yoksa bende sabreder belki:) ama senin kadar degilEvet sabırlı biriyimdir kendimde adete dair en ufak sey hissetigim zamam test yapmayı ertelerim iki gündür bu sekilde olduğum icin ertledim galiba adet olacagim sandim gecen sene de 9 gün gecukmisti test yapmıştım uc gun gecince negatif ck üzülmüştüm daha da yapmam ddm
Ne kadar süredir çocuk icin uğraşıyorsun sormakta sakinca yoksa egerBen cok sabirsizim aslinda iyi bise degil ama iste ben su an bu şişlik baska bise cikar diye korkuyorum yoksa bende sabreder belki:) ama senin kadar degil
11 aylik evliyim .. Nisanda korunmayi bıraktık iste mayis basi hamile kaldimm oda kimyasal gebelik oldu .. Sonra biraktik bu ay denedik tekrar:) ya sizNe kadar süredir çocuk icin uğraşıyorsun sormakta sakinca yoksa eger
Benim bi kizjm var 7 yaisnda evlendim 3 ay icinde plansiz 6 haftalik hamile oldigumu öğrendim adam akilli hic korunmadm kziim 3 yaşındaydı 2 ciyi isteidm ama daha once de korunmadm niye olmadi ki acaba ddm bi sene denedim olmadi doktora gittim bakti bi problem yk aslında hemen hamile kalabilecegimi söyledi bide hastenye git orasi baksin ddi neyse kağıtları aldim orayada gittim uc kere hormon testi ultrason derkwn ck saglikli yumurtlarim ve normalinden daha da ck buyuyen yumurtlarim olduguju ve hemen tutabilecegini dediler bu druumda tuzde wlli erkek yüzde elli kadında kusur olur bide esine bakalim dediler esim gitti bu sefer de sorun onda cikti sigara ne kadr içiyor ddi gunde bir paket iciyor ddm acilen biraksin yoksa senin esinden cocougun olmaz degerleri ck düşük ddi bu olayim ustunden de 3 sene oldu yeni birakti sigarayi 4 ay olacak preseed sipariş ettim onu da deneidm olmadi bu ayda onu denedim preseed sayesinde hamile kalan ck olmus 4 senedir bi umut ikinci icin ugrasip duruyorum bakalim hayirlisi11 aylik evliyim .. Nisanda korunmayi bıraktık iste mayis basi hamile kaldimm oda kimyasal gebelik oldu .. Sonra biraktik bu ay denedik tekrar:) ya siz
Ay cok sasirdim bi tane oluyor ikincisi olmuyor.. Hem de sigaradan .. Benim esimde iciyor sigara ama cevremde sigara içip de cocugu olan cok çift de var hele bayanlar bile iciyo da hamilr.kalıyor.. Yine hersey Rabbimin elinde O ol demiyor ki olmuyor .. Insallah biran once nasip eder sana canim benimBenim bi kizjm var 7 yaisnda evlendim 3 ay icinde plansiz 6 haftalik hamile oldigumu öğrendim adam akilli hic korunmadm kziim 3 yaşındaydı 2 ciyi isteidm ama daha once de korunmadm niye olmadi ki acaba ddm bi sene denedim olmadi doktora gittim bakti bi problem yk aslında hemen hamile kalabilecegimi söyledi bide hastenye git orasi baksin ddi neyse kağıtları aldim orayada gittim uc kere hormon testi ultrason derkwn ck saglikli yumurtlarim ve normalinden daha da ck buyuyen yumurtlarim olduguju ve hemen tutabilecegini dediler bu druumda tuzde wlli erkek yüzde elli kadında kusur olur bide esine bakalim dediler esim gitti bu sefer de sorun onda cikti sigara ne kadr içiyor ddi gunde bir paket iciyor ddm acilen biraksin yoksa senin esinden cocougun olmaz degerleri ck düşük ddi bu olayim ustunden de 3 sene oldu yeni birakti sigarayi 4 ay olacak preseed sipariş ettim onu da deneidm olmadi bu ayda onu denedim preseed sayesinde hamile kalan ck olmus 4 senedir bi umut ikinci icin ugrasip duruyorum bakalim hayirlisi
Amin canim insallah evet arkadasimin eside kendisi de iciyor isteidgi ay korunmayi birakti ve o ay hamile kaldi Allah kime nezamam vereceğini ck iyi bilir demek ki zamani degil deyip beklemekten baska bir sey gelmiyor elimizden insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder cocouk büyüdü anne benim niye kardeism olmuyor bende istiyorum diye sürekli tepemde ne diyecegimi bilemiyorum kendimle savaştığım yetmiyormus gibi bide onunla savaş veriyorumAy cok sasirdim bi tane oluyor ikincisi olmuyor.. Hem de sigaradan .. Benim esimde iciyor sigara ama cevremde sigara içip de cocugu olan cok çift de var hele bayanlar bile iciyo da hamilr.kalıyor.. Yine hersey Rabbimin elinde O ol demiyor ki olmuyor .. Insallah biran once nasip eder sana canim benim
Evet zor bi durum senin icin ama bi tane olmasi da iyi bi yandan en azindan tattin bu duyguyu .. İkincisi de olur yaa neden olmasin ki sorunda yokmuş sen canini sıkma uzulme Allah buyukturAmin canim insallah evet arkadasimin eside kendisi de iciyor isteidgi ay korunmayi birakti ve o ay hamile kaldi Allah kime nezamam vereceğini ck iyi bilir demek ki zamani degil deyip beklemekten baska bir sey gelmiyor elimizden insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder cocouk büyüdü anne benim niye kardeism olmuyor bende istiyorum diye sürekli tepemde ne diyecegimi bilemiyorum kendimle savaştığım yetmiyormus gibi bide onunla savaş veriyorum
Günaydın canım adetimin üstünden bugünle birlikte tam yedi gün geçiyor iki gündür sancı icindeydim oldum olacagim diye bu gün agri cok az var ama bacaklarım tutmuyor sanki üstüne agir bisey oturmuş sabaha kadar öyle uyumuşum gibi bi agri karin alt bölgemde az ama sürekli devam eden agrim var neyapacam bilmiyorumEvet zor bi durum senin icin ama bi tane olmasi da iyi bi yandan en azindan tattin bu duyguyu .. İkincisi de olur yaa neden olmasin ki sorunda yokmuş sen canini sıkma uzulme Allah buyuktur
Gunaydinnn canim .. Doktora gitme sansin yok mu acabaGünaydın canım adetimin üstünden bugünle birlikte tam yedi gün geçiyor iki gündür sancı icindeydim oldum olacagim diye bu gün agri cok az var ama bacaklarım tutmuyor sanki üstüne agir bisey oturmuş sabaha kadar öyle uyumuşum gibi bi agri karin alt bölgemde az ama sürekli devam eden agrim var neyapacam bilmiyorum
Test niye yapmıyrsnz?:)Mesajlarınızı okudum.İnş.kızınıza kardeş gelyrdur.En cok onlar istyr di mi?Günaydın canım adetimin üstünden bugünle birlikte tam yedi gün geçiyor iki gündür sancı icindeydim oldum olacagim diye bu gün agri cok az var ama bacaklarım tutmuyor sanki üstüne agir bisey oturmuş sabaha kadar öyle uyumuşum gibi bi agri karin alt bölgemde az ama sürekli devam eden agrim var neyapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?