- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ah canim bir bilsek.. Doktora gidince belli olmaz diyolar bende ayni durumdayim napsam bilmiyorumKızlar hamilelik belirtileri kaçıncı haftada belli eder kendini . 4 haftalik evliyim midem de ağrı Kasigimda batma oluyor . 1 haftadır göğüslerim de hassasiyet oluştu adet günüme 1 hafta var . Bir doktora gitmelimiyim yoksa adet günümü mu beklesem.
Insallah canım gelir evet ck istiyor adet sancılarım olmaya baslamisti bu yüzden oldum olacagim diye moralim bozuldu yapmadım gelen giden yok hala kararsızımTest niye yapmıyrsnz?:)Mesajlarınızı okudum.İnş.kızınıza kardeş gelyrdur.En cok onlar istyr di mi?
Adetin geçene kadar bekle bence görümcem evlendi adet döngüsü degisti ilk ay 10 gün gecikmeli adet oldu hamile mi acaba diye düşünmeye başladık test yapti cikmadi ilk ayda normalmis bu bekle benceAh canim bir bilsek.. Doktora gidince belli olmaz diyolar bende ayni durumdayim napsam bilmiyorum
Hamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var bu kadar kısa sürede kendini belli eder mi . İlk gece hariç hep korunduk ilk geceden hamile kalınır mi Oyh kafam da deli sorular .Ah canim bir bilsek.. Doktora gidince belli olmaz diyolar bende ayni durumdayim napsam bilmiyorum
Gününe ne kadar varHamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var bu kadar kısa sürede kendini belli eder mi . İlk gece hariç hep korunduk ilk geceden hamile kalınır mi Oyh kafam da deli sorular .
Bence yap.RahatlarsınInsallah canım gelir evet ck istiyor adet sancılarım olmaya baslamisti bu yüzden oldum olacagim diye moralim bozuldu yapmadım gelen giden yok hala kararsızım
10 gün varGününe ne kadar var
Test yapsak cikar mi acaba ayni seyleri yasiyoruzAz önce eşim geldi sen çok sicaksin bu aralar dedi
Bilmiyorim ki eşim de çok erken diyor belki adetin erken olacak ondan böyle . Hemen Belirti gösterir mi ki diyor . İnsanın içine acaba bile düşünce çok mutlu oluyorTest yapsak cikar mi acaba ayni seyleri yasiyoruz
Evet olabiliyor bazen baska marka ile yap istersenTest yaptım negatif çıktı bu testler kesin sonuç verirmi ki
Canim bi kac gun daha bekle tekrar yaparsın insallah hayirli sonuclar alirsinkızlar hepinizi okudum, benim de kafam çok karışık, o yumurtlama sıvısını gördükten bi gün sonra birliktelik oldu göğüs ağrım yumurtlama ile başladı ama, bu adet zamanınkinden çok farklıydı yanlarına dokunamıyorum, gece yatakta dönemiyorum adetime 2-3 gün var çok düzenli değil hala gögüslerim aynı bugün aşırı derecede bel kasık ağrım var ateş basıyor 4-5 günden beri bacaklarım uyuşuyor ben akkıllısı gittim dün kan testi verdim negatif çıktı ama hala ümitlenmiyor değilim adetim gecikmedi henüz, sinrliyim, gerginim midem yanıyoo oyyy oyy yetişin kızllaar nolacak halimmm2 haftadır öldürecek bu göğüs ağrımmm bu kadar uzun sürer mi ya, yürürken bile ağrıyor
Bekleyim en iyisi olmadi iki gün sonra bidaha yenilerim hani silik filan da degildi bildiğin bembeyaz bomboş tu :)Evet olabiliyor bazen baska marka ile yap istersen
Bende yaptim salakligima doyum olmaz negatif tabiki:)Bekleyim en iyisi olmadi iki gün sonra bidaha yenilerim hani silik filan da degildi bildiğin bembeyaz bomboş tu :)
O puturcuklerden bende de oldu yaa aynilari bende de var mantiken hamile olmam lazim amaaa degilim galiba adetime 10 gun var test yaptim negatif cikti:))))Kızlar benim ilk belirtim gogus ucunda küçük pütürcukler çıkmıştı.birde sol kasığım ağrıyordu.adetime birkacgundur kala yemek yerken içim kalkıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?