hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Ah canim bir bilsek.. Doktora gidince belli olmaz diyolar bende ayni durumdayim napsam bilmiyorum

Test niye yapmıyrsnz?:)Mesajlarınızı okudum.İnş.kızınıza kardeş gelyrdur.En cok onlar istyr di mi?
Insallah canım gelir evet ck istiyor adet sancılarım olmaya baslamisti bu yüzden oldum olacagim diye moralim bozuldu yapmadım gelen giden yok hala kararsızım

Ah canim bir bilsek.. Doktora gidince belli olmaz diyolar bende ayni durumdayim napsam bilmiyorum
Adetin geçene kadar bekle bence görümcem evlendi adet döngüsü degisti ilk ay 10 gün gecikmeli adet oldu hamile mi acaba diye düşünmeye başladık test yapti cikmadi ilk ayda normalmis bu bekle bence

Hamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var bu kadar kısa sürede kendini belli eder mi . İlk gece hariç hep korunduk ilk geceden hamile kalınır mi Oyh kafam da deli sorular .

Benim belirtilerim bacak, diz sızlamalarıydı.. ayaklarıma kadar sizlardi. Başkada bi belirtim olmadı. Akinti yoktu pek. Sonradan olmaya başladı. Ama yinede az hala. Sadece çok aşırı bulantilarim var

kızlar hepinizi okudum, benim de kafam çok karışık, o yumurtlama sıvısını gördükten bi gün sonra birliktelik oldu göğüs ağrım yumurtlama ile başladı ama, bu adet zamanınkinden çok farklıydı yanlarına dokunamıyorum, gece yatakta dönemiyorum adetime 2-3 gün var çok düzenli değil hala gögüslerim aynı bugün aşırı derecede bel kasık ağrım var ateş basıyor 4-5 günden beri bacaklarım uyuşuyor ben akkıllısı gittim dün kan testi verdim negatif çıktı ama hala ümitlenmiyor değilim adetim gecikmedi henüz, sinrliyim, gerginim midem yanıyoo oyyy oyy yetişin kızllaar nolacak halimmm 2 haftadır öldürecek bu göğüs ağrımmm bu kadar uzun sürer mi ya, yürürken bile ağrıyor

C
Canim bi kac gun daha bekle tekrar yaparsın insallah hayirli sonuclar alirsin

Kızlar benim ilk belirtim gogus ucunda küçük pütürcukler çıkmıştı.birde sol kasığım ağrıyordu.adetime birkacgundur kala yemek yerken içim kalkıyordu.

Kızlar benim ilk belirtim gogus ucunda küçük pütürcukler çıkmıştı.birde sol kasığım ağrıyordu.adetime birkacgundur kala yemek yerken içim kalkıyordu.
O puturcuklerden bende de oldu yaa aynilari bende de var mantiken hamile olmam lazim amaaa degilim galiba adetime 10 gun var test yaptim negatif cikti:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…