- 26 Aralık 2014
- 342
- 359
- 33
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ay valla cok sevindim canim Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin:) masallah sana darisi basimiza ne zaman baslamisti batma olayi bendede var su an sag kasikta batma ara ara batiyoBende bugün öğrendim kızlar hamile olduğumu. Belirtiler adet belirtileri ile aynı hiç bi fark yok. Sadece sağ kasigimda batma ve ağrılar oluyordu. O kadar. İşinize yarar mı bilmiyorum ama , ben bu ay incir kürü ile hamile kadim. Esimede keçiboynuzu kürü yaptım. Ve tabiiki gün aşırı ilişki :) RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA VERSİN İNSALLAAAHHH
Valla bi heyecanla koşa koşa yaptım bu sefer keisn var bişeyler diye ama malesef hayir yok ta demiyorum keisn test yanlis diyorum bizim adamda diyor he yanlis oda sna denk geldi evet jaklsiin diyorBende yaptim salakligima doyum olmaz negatif tabiki:)
Ay ne guzel bi haber Allah kucagina almayida nasip eder insallah :)Ay valla cok sevindim canim Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin:) masallah sana darisi basimiza ne zaman baslamisti batma olayi bendede var su an sag kasikta batma ara ara batiyo
Canım benim enteresan hikayemi anlatayım sana adetime 10 gün kala doktora gitmiştim kan testi yaptı ultrasonla bile bakti gebe değilsin dedi adetine 3 gün kala idrar testi ile yapılan gebelik testi yaptım 2.çizgi silik pembe çıktı ertesi gün kan verdim 207 değerini gordum.Hiçbirsey imkansız değil Rabbinin mucizesi..biraz bekle dikkat et kendine de yine.. insallah hamilesindir..O puturcuklerden bende de oldu yaa aynilari bende de var mantiken hamile olmam lazim amaaa degilim galiba adetime 10 gun var test yaptim negatif cikti:))))
Sat kaçtı cnmmBende bugün öğrendim kızlar hamile olduğumu. Belirtiler adet belirtileri ile aynı hiç bi fark yok. Sadece sağ kasigimda batma ve ağrılar oluyordu. O kadar. İşinize yarar mı bilmiyorum ama , ben bu ay incir kürü ile hamile kadim. Esimede keçiboynuzu kürü yaptım. Ve tabiiki gün aşırı ilişki :) RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA VERSİN İNSALLAAAHHH
Hayırlı olsun..Aynısıda bende oldu hatta doktora sol kasığım çok ağrı var demiştimhamilelik yok demişti adetime 3 gün kala idrar testinde çıktı.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Batma bende yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı şuan hala devam ediyor. Bu arada bat a 3 gün kala öğrendim ben. Önce idrar testi silik çıktı. Hemen hemen kana gittik sonra :) günüm geçmedi yani
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende bugün öğrendim kızlar hamile olduğumu. Belirtiler adet belirtileri ile aynı hiç bi fark yok. Sadece sağ kasigimda batma ve ağrılar oluyordu. O kadar. İşinize yarar mı bilmiyorum ama , ben bu ay incir kürü ile hamile kadim. Esimede keçiboynuzu kürü yaptım. Ve tabiiki gün aşırı ilişki :) RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA VERSİN İNSALLAAAHHH
O zaman niye geçiyor adetin bu kadar yaaaValla bi heyecanla koşa koşa yaptım bu sefer keisn var bişeyler diye ama malesef hayir yok ta demiyorum keisn test yanlis diyorum bizim adamda diyor he yanlis oda sna denk geldi evet jaklsiin diyor
Ya bendede batma oluyo ve goguslerim cok kotu durumda şişti ama oyle normal sislik degil .. Insallah hamileliktendir..Batma bende yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı şuan hala devam ediyor. Bu arada bat a 3 gün kala öğrendim ben. Önce idrar testi silik çıktı. Hemen hemen kana gittik sonra :) günüm geçmedi yani
Ay masallah hayirli olsun valla ne guzel Allahim esirgesin .. Evet eczaci bana belli olmaz dedi baska bi test var bi hafta öncesini belli ediyo dedi .. Bende daha on gun var dedim yani beklicem zaten pazartesi doktora gidecem sut bezim sistigi icin :))Canım benim enteresan hikayemi anlatayım sana adetime 10 gün kala doktora gitmiştim kan testi yaptı ultrasonla bile bakti gebe değilsin dedi adetine 3 gün kala idrar testi ile yapılan gebelik testi yaptım 2.çizgi silik pembe çıktı ertesi gün kan verdim 207 değerini gordum.Hiçbirsey imkansız değil Rabbinin mucizesi..biraz bekle dikkat et kendine de yine.. insallah hamilesindir..
Kızlar adet günune yakın mi teste yapılıyor batmalar göğüs ağrısı renk koyulasmasi hepsi var 9 gün var daha adetimeAy masallah hayirli olsun valla ne guzel Allahim esirgesin .. Evet eczaci bana belli olmaz dedi baska bi test var bi hafta öncesini belli ediyo dedi .. Bende daha on gun var dedim yani beklicem zaten pazartesi doktora gidecem sut bezim sistigi icin :))
Ya benimde 9 gun var :) ayni belirtiler de var dun test yaptim negatif .. Ben bi hafta kala fortel adli testi alip yapacam yani pazartesi yada sali .. Ahh kaderdaşim benim:)Kızlar adet günune yakın mi teste yapılıyor batmalar göğüs ağrısı renk koyulasmasi hepsi var 9 gün var daha adetime
Birde yeni evliliğin verdiği cahillik ile forumda konusulanlari anlamıyorum ne dersin bir test de ben mi yapsamYa benimde 9 gun var :) ayni belirtiler de var dun test yaptim negatif .. Ben bi hafta kala fortel adli testi alip yapacam yani pazartesi yada sali .. Ahh kaderdaşim benim:)
Benimde daha yilim dolmadi burda ogrendim ama herseyi:) test yap ama ümitlenme cikmiyor 20 liraliklar var onda cikar dedi eczaciBirde yeni evliliğin verdiği cahillik ile forumda konusulanlari anlamıyorum ne dersin bir test de ben mi yapsam
Benim adetim gecikmez normal de ya erken olurum 1-2 gün yada gününde olurum ama gec olmam bi yerde uzmanlar kadınların sene de bir defa adet gecikmesi yaşamlarının normal oldigunu söylemiş ve yasanirmis bu durum bi defa gecikme gecen sene de bi defa olmustu bu sene de bir defalara denk geliyorum galiba benO zaman niye geçiyor adetin bu kadar yaaa
Canim merak etme öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bu haftalarda bebek rahime yerleşiyor ondandır cok normal bi süre devam eder ama en önemlisi kanaman filan olursa az bile olsa mutlaka hastane yada doktoruna git kahverengi akinti da gelirmiş bisey olmaz diyorlar ama bazıları da kahverengi akintinin düşük işareti olduğunu söylüyor ağrılarla birlikte kanama yoksa korkma gecer dikakt et kendineHerkese günaydın kızlar 6 haftalık hamileyim ve gece gündüz sol kasığım ağrıyor sürekli değil ama ara ara ağrı vurup geçiyor normal mi sizce benim gibi böyle ağrısı olan var mı 1 sene önce mol gebelik geçirdim korunma sürem bitti bu ikinci gebeliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?