- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Denizin bi zarari oldugunu sanmam bende girmiştim denize ve kizima 6 haftalik hamile oldugumu öğrenmiştim sonrasında sorun olmadı dogumu filan cok şükür su anda 7 yaşında :) deniz de tutturmus olabilir dmeisti hatta kaynanam bide deniz suyu adeti erken getirirmisKızlar bende de sol kasığımda üstüne bastırmışsın gibi batma tarzı ağrılar oluyo ama öyle şiddetli değil hafiften sanki içeriden parmakla oradaki bir damara basıp çekiyormuş gibi. Bata da 5 gün var. Göğüslerim de şişti ama her adet döneminde şişer. Test yapsam çok mu erken acaba. Bir de bu aralar denizde yüzmenin bir sakıncası olur mu?
Hayırli olsun Allah kucağına almayida nasip eder insallah :)Benim ilk hamilelik belirtim regl sancımın olmasıydı arkadaşlarım test yapmamı istiyordu ve ben inatla regl olucam diyordum. 1 gün gecikti test yaptım silik bir çizgi çıktı sonradan gördüm onuda ertesi gün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sürekli denize ve havuza giriyorum 17 haftalık hamileyim :) doktorum sürekli yüzmemi ve yürümemi öneriyor rahat olun kızlar
Deniz temizse bir sakıncası olmaz canım ama ağrın olursa zorlama ve sırtüstü yüzmen daha az yorucu....Kızlar bende de sol kasığımda üstüne bastırmışsın gibi batma tarzı ağrılar oluyo ama öyle şiddetli değil hafiften sanki içeriden parmakla oradaki bir damara basıp çekiyormuş gibi. Bata da 5 gün var. Göğüslerim de şişti ama her adet döneminde şişer. Test yapsam çok mu erken acaba. Bir de bu aralar denizde yüzmenin bir sakıncası olur mu?
Geç döllenme olabilir canım ama kan tahlili yaptırmalısın. Testler hatalı olabiliyor.bu gün sag kasgmda felaket bi batma var sadece sagda ayağımın üstüne basamiyorum resmen apandisit olabilirmi şüphesi oldu birden takvime baktim bidahaki adet olmadan once ki doğurgan döneme girmişim ama.ne gelen var ne de giden 9. Gün bu gün adet geçeli 7. Günde test yapmıştım negatif çıkmıştı tek umudum gec döllenme olma ihtimali
Adet oldun mu?Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Coktaaaan 10 eylulde 2.adetimi olucam bu ayda kalmayacakmisim gibi hissediyorumAdet oldun mu?
Baska bir gelisme oldu mu? Bende de bu belirtiler var ama test negatif cikti. Iki gun sonra adet olmam lazim normaldrMrb. Arkadaşlar hamile arkadaşlarım bse sormak istiyorum benim geçen perşembe gününden beri sol kasigimda batmalar oldu sol bacagima doğru inen sızılar dünden beri ağrım dindi dün meragimdan test yaptım negatif çıktı bat 24 ağustos bekliyorum ama umudum var Allahim herşeyin en iyisini bilir rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Sadece 2 gündür mide bulantim var sabahları çok kötü oluyor onun dışında başka bse yok baskada test yapmadimBaska bir gelisme oldu mu? Bende de bu belirtiler var ama test negatif cikti. Iki gun sonra adet olmam lazim normaldr
Insallah bu ay kalirsin hamile. Cok hevesliyim ben de. Iki gun sonra adetim gelecek bekliyorum ben deCoktaaaan 10 eylulde 2.adetimi olucam bu ayda kalmayacakmisim gibi hissediyorum
Ben de artik test yapmaya korkuyorum :)Sadece 2 gündür mide bulantim var sabahları çok kötü oluyor onun dışında başka bse yok baskada test yapmadim
Aynen negatifleri görmek beni korkutuyor Allahim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben de artik test yapmaya korkuyorum :)
Insallah canim insallah.. Belki olmazsin ya belirtilerin var mi ? Agri falanInsallah bu ay kalirsin hamile. Cok hevesliyim ben de. Iki gun sonra adetim gelecek bekliyorum ben de
AmiiiinnnAynen negatifleri görmek beni korkutuyor Allahim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burda herkesin bahsettigi kasik agrilarim var ve gogsumun ucu asiri hassaslasti aciyor. Ama uc gun once erken gebelik testi yaptm negatif ciktiInsallah canim insallah.. Belki olmazsin ya belirtilerin var mi ? Agri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?