hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Kızlar bende de sol kasığımda üstüne bastırmışsın gibi batma tarzı ağrılar oluyo ama öyle şiddetli değil hafiften sanki içeriden parmakla oradaki bir damara basıp çekiyormuş gibi. Bata da 5 gün var. Göğüslerim de şişti ama her adet döneminde şişer. Test yapsam çok mu erken acaba. Bir de bu aralar denizde yüzmenin bir sakıncası olur mu?

Denizin bi zarari oldugunu sanmam bende girmiştim denize ve kizima 6 haftalik hamile oldugumu öğrenmiştim sonrasında sorun olmadı dogumu filan cok şükür su anda 7 yaşında :) deniz de tutturmus olabilir dmeisti hatta kaynanam bide deniz suyu adeti erken getirirmis

Benim ilk hamilelik belirtim regl sancımın olmasıydı arkadaşlarım test yapmamı istiyordu ve ben inatla regl olucam diyordum. 1 gün gecikti test yaptım silik bir çizgi çıktı sonradan gördüm onuda ertesi gün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sürekli denize ve havuza giriyorum 17 haftalık hamileyim :) doktorum sürekli yüzmemi ve yürümemi öneriyor rahat olun kızlar

Hayırli olsun Allah kucağına almayida nasip eder insallah :)

bu gün sag kasgmda felaket bi batma var sadece sagda ayağımın üstüne basamiyorum resmen apandisit olabilirmi şüphesi oldu birden takvime baktim bidahaki adet olmadan once ki doğurgan döneme girmişim ama.ne gelen var ne de giden 9. Gün bu gün adet geçeli 7. Günde test yapmıştım negatif çıkmıştı tek umudum gec döllenme olma ihtimali

Deniz temizse bir sakıncası olmaz canım ama ağrın olursa zorlama ve sırtüstü yüzmen daha az yorucu....

Geç döllenme olabilir canım ama kan tahlili yaptırmalısın. Testler hatalı olabiliyor.

Adet oldun mu?

Herkese selam 6 yaşında bir kızım var. Şu an 14 haftalık hamileyim. Gebelik belirtilerim adet olma hissi göğüslerde ağrı ve kasıkta batma ve belde çekilmeydi bende bu hamileliğimde. He bir de adete 1 hafta kala yoğun kıvamlı beyaz akıntı oldu. Kızımda daha öğrenmeden 4-5 haftalıkken kokulardan tiksinme ve mide bulantısı olmuştu. Bunda hiç öyle bulantı tiksinme olmadı şükür daha rahat geçiyor. Herkesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Baska bir gelisme oldu mu? Bende de bu belirtiler var ama test negatif cikti. Iki gun sonra adet olmam lazim normaldr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…