hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Amiiiin arzucum Allah yuzumuze baksin bize minnoslarimizi versin hayirlisiyla
Amin canim benim insallah verecek bigun Rabbimden umit kesilmez biliyosun o yuzden moral bozmak yok. Bu ay olmazsa diger ay diger ay olmazsa en hayırlı vakitte gelecektir. Bizim bilmedigimizi Rabbim biliyor o yuzden her serde bir hayir vardir. Calismalara devam durmak yok

Tam gaz calismalara devam doktorum bir gun dur bir gun yap dedi

Tam gaz calismalara devam doktorum bir gun dur bir gun yap dedi
Bizde oyle yapiyoruz illaki tutacaksa boylede tutar. Ovulasyon gununu tam anlamiyla kacirsakta spermler belli bi saat canli kalabildigi icin tutunma sansi boylelikle artmis oluyor :) biz hic doktora gitmedik sadece ben kan olcumu yaptirmak icin aile hekimine gittim evet gelin bi kan olcumunuzu yapalim ve folik asite baslatirim dedi bunun disinds bisey yaptirmadim bi 7 8 ay gecersr insallah o kdr beklemem o zaman giderim esimle birlikte doktora onun dışında hemen gitmek istemiyoruz

kızlar ben bat ıma 1 hafta kala şiddetli bel, boşluk, karın ve kasık ağrıları şikayetleriyle dahiliyeye göründüm, apandisitten süphelendiler ama ben öyle olmadığını hissettim. bat ıma 5 gün kala test yaptım evde çok silik bir çizgi gördüm, inanamadım bi daha test yaptım ve aynı silik çizgi.. bat ıma 3 gün kala testi tekrarladım ve bu kez çizgi biraz daha belirginleşmişti. hemen gittim hcg yaptırdım ve 72.35 i gördüm :) ertesi gün doktora gittim yaklaşık 3 haftalık bebiş varmış fakat sancılarım hala devam ediyor.. bu akşam veya yarın sabah yine kan hcg yaptıracağım, değerin 140 a yükselmesi gerekiyormuş.. yükseldiyse eğer, 29 ağustosta keseyi görebileceğiz inşallah hayırlısıyla bu arada sancım günün ilerleyen saatlerinde bayağı bir azaldı. yarınki hcg yi çok merak ediyorum. benim belirtilerim böyleydi, umarım bir nebze olsun size faydam dokunmuştur...

Umarım hersey beklenen düzeyde çıkar Allahım sağlıklı bi şekilde kucagina almayı nasip etsin inşallah darısıda bize olsun:)

Ben cikolata kisti ameliyati oldugum icin duzenli olarak gidiyorum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…