hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

canım ikinci çok çok silik :) ama benim de aynen böyle olmuştu birkaç gün sonra sabah ilk idrarla yaptım daha belirginleşti. inşallah sen de hamilesindir :)

Benim belirtilerim; kan testi yapıp öğrenene kadar;
Baş dönmesi
Yorgunluk
Diş eti şişmesi hafif kanama (normalde hiç olmazdı)

Ben cikolata kisti ameliyati oldugum icin duzenli olarak gidiyorum doktora
Cok gecmis olsun canim. Bu kistin belirtisi nasil oluyor adet duzensizligi ile mi kendini belli ediyor? Benim adetlerim hep sancili gecer resmen ölüyorum saniyorum o derece kötü oluyorum acaba kist falan mi var diye dusunuyorum :/

Cok gecmis olsun canim. Bu kistin belirtisi nasil oluyor adet duzensizligi ile mi kendini belli ediyor? Benim adetlerim hep sancili gecer resmen ölüyorum saniyorum o derece kötü oluyorum acaba kist falan mi var diye dusunuyorum :/
Inanir misin bende hicbir belirtisi yoktu bir gun idrarimi yaparken bayildim acile kaldirildim oyle cikti ortaya

Geç döllenme olabilir canım ama kan tahlili yaptırmalısın. Testler hatalı olabiliyor.
Test negatif olunca icimden gelmedi bidaha yapmak kan testi burda malesef hemen yapılmiyor hastanede yurt dışı olunca her sey biraz farkli işliyor hatta kadin doktoruna git diyebiliyorlar çarşamba günü kaidn doktorunda randevum var inşallah o güne kadar birşey yoksa eger adet olurum varsa görünür insallah bir an önce sancu cekip adet olmama durumunu ilk defa yaşıyorum ck kötü bi durum hayırlısı bakalim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Inşallah bebiştir çarşamba güzel hbrlerini verirsin

Kizlar bi akil verin adetime 8-9 gun var 3 gunden beri ince ince sizi kasiklarimda agri var bugun iyice artti sol kasigim daha cok bazende iki tarafida belime doguru vuruyo sanki naapsam bilemedim hastaneyemi gitsem yogun akintimda var ne olabilir bu hamilelik belirtisi olabilirmi yada iltihab falan mi birazda dursammi yoksa doktorami gitsem bilemedim oturuyorum hafifliyo birden kalkinca daha siddetli oluyo

Kızlar hamile olma ihtimalim de var ama bunu unuturak evde lazer aleti ile bacaklarımı aldım sizce birsey olur mu çok tedirginim ya hamile isem ?

Canım bence adetine kdr bekle gebelikte olabilir üşütme yada iltihapta...

Merhaba arkadaslar suan adetimn 3.gunu kahverngi camur gibi bi akıntı geldi bebekte dusnyrz 4 aylk evliym ama bu ay cok emindm kask agriları goguslerde sızlama sizce ustune gorms olablrmymm

Adetimin on gün geçti bu günle beraber erken gebelik testi aldim bu defa da yine negatif çıktı madem bsiey yk niye gelmiyor bu adet ya kafayı yiyecem artik hamile olamyi gectim adet olmayi bekliyorum artik gec döllenme de çıkmaz kilau kolay bekle doktor rabdevunu diyor bazıları böyle olabilir mi ki

Selamlar siz ne kadar süredir denediniz bende bekliyorum ama beklemek çok zor. ..çok iyi anlıyorum

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Yarın randevum var bakalım neler diyecek dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…