- Konu Sahibi Nisaberatim
-
inşallah hayırlı haber alırsınBen yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak
Sağolun hepimiz alırız inşallahinşallah hayırlı haber alırsın
Adetimin on gün geçti bu günle beraber erken gebelik testi aldim bu defa da yine negatif çıktı madem bsiey yk niye gelmiyor bu adet ya kafayı yiyecem artik hamile olamyi gectim adet olmayi bekliyorum artik gec döllenme de çıkmaz kilau kolay bekle doktor rabdevunu diyor bazıları böyle olabilir mi ki
Ben yurt disindayim canim burda hastanede tahlile para ödenmez zaten ama girip yaptırmak epey bi sürüyor ondan gitmiyorumNe marka gebelik tahlili aldın canım? Predictor aldım hatalı çıktı 5 liralık miratech aldım doğru sonuc verdi.. Bence o kdr para vermeyin pahalı testlere... Ve en garantisi tabiki kan tahlili devlet hastanesi acili bile yapıyor... Özellere para bağlamayın
Ben yurt disindayim canim burda hastanede tahlile para ödenmez zaten ama girip yaptırmak epey bi sürüyor ondan gitmiyorum
Insallah canim ama iki testten sonra hala umutlanip beklemek ne kadar dogru bilemiyorum daBiliyrm canım başkalarınada faydası olursa diye yazdımBugün git de dr a bebiş haberleriyle gel
Bozma moraliniInsallah canim ama iki testten sonra hala umutlanip beklemek ne kadar dogru bilemiyorum da
Az önce adet oldum canım ben ck sevindim olduğuma 10. Günde geldi şükürBozma moraliniStres bütün hormları alt üst eder.... Herşeyin olacağı zaman belli... inşallah bebiş vardır
Az önce adet oldum canım ben ck sevindim olduğuma 10. Günde geldi şükür
Canim ben 7 . Gun test yaptım negatif bekledim bisey yk esim dayanamadı belki vardir bişey gel pahali hassas testleri dene ddi dun gece eczaneden onu aldi burda parfum makyaj ürünü temizlik kozmetik cocoukoyuncak hersey satan yerler var testleri ordan da alabiliyoruz yedinci gunde ordan alip denedim bisey cikmadi bu sefer eczaneden almak isteid daha garanti olsun diye gece yaptım oda negatif keisn yk bisey hamile degilim ben ddm vee bugun hastalndimCanım aynısı başıma gelmişti , bekledim reglim gecinke test yaptım negatif çıkınca otomatik bi saat geçti regl oldum bazen beynimiz bize bunu yapabiliyor bu nedenle bu ay ben bat günüm 2 gün geçince hemen test yapıcam , negatifse bile en azından regl olayım düzenim bozulmasın diye.. Keşke stres yapmasak ama hepimizin elinde olan bir şey değil.
İnşallah güzel haberleri verirsin bize de haber et sonucu bebis vardır inşallah canim bekliyoruz haberlerini :)Merhaba. Adetime 4 gun var fakat 5 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gundur gogsum aciyor. Surekli tuvalete gidiyorum. Az once kahverengi lekelenme oldu. Is cikisi test alicam. Benim icin dua edin kizlar test pozitif ciksin :)
Merhaba. Adetime 4 gun var fakat 5 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gundur gogsum aciyor. Surekli tuvalete gidiyorum. Az once kahverengi lekelenme oldu. Is cikisi test alicam. Benim icin dua edin kizlar test pozitif ciksin :)
Yerlesme kanamasinda filan olabilir bak böyle seyler sen yine de git test yap emin olBnde bsy srmak istyorm bnm yumurtlamdn snra adet zamanina kdar cok fazla beyaz ve yoqun kivamli akintim vardi mide bulantm ve bas donmem vardi snra 1 qun qeckmyle adet oldum ama bole koyu kahve siyah seklinde en son adet biterknde acik kahve krem qbi qeldi 3 qn srdu adetm ama ara ara qeldi nse adet btti ama akintm ve bas donmem mide bulantm hala devm ediyo ayrca karnma kramp qriyo szce nden olabilir
Vala o aklima qeldi cnm da ne bilim heveslenmk istemedm yani ya pof ve bas donmesi cok yoqun yasiyorum yaniYerlesme kanamasinda filan olabilir bak böyle seyler sen yine de git test yap emin ol
Az önce adet oldum canım ben ck sevindim olduğuma 10. Günde geldi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?