hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Merhaba. Adetime 4 gun var fakat 5 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gundur gogsum aciyor. Surekli tuvalete gidiyorum. Az once kahverengi lekelenme oldu. Is cikisi test alicam. Benim icin dua edin kizlar test pozitif ciksin :)

Dualarımız seninle canım inşallah bebiş vardır

9+4 haftalik hamileyim bende adet ağrıları olıyordu sanki adet olacakmışım gibi ama 3 gun geçdi test yaptım hamileymişim meyer..

9+4 haftalik hamileyim bende adet ağrıları olıyordu sanki adet olacakmışım gibi ama 3 gun geçdi test yaptım hamileymişim meyer..
Peki bas agrisi oldumu
Benim bas agrima ek belim yaniyor bacaklarim yaniyor
Goguslerim cok hassas

Hayırlı olsun canim Allah kucağına almayi naisp eder insallah ilk kizima hamileyken bende de adet ağrıları oldum olacagim sancıları derken test yaptım hemen çıkmıştı sonra hasteneye gidip 6 haftalik oldugunu öğrenmiştim galiba en buyuk belirti adet agrisi cekip olmamak :)

Peki bas agrisi oldumu
Benim bas agrima ek belim yaniyor bacaklarim yaniyor
Goguslerim cok hassas
Evet gogus ağrılarım vardı zaten ondan düşünüyordum belki hamile diğilim kafama çokta takmıyordum.. Ama meyerse hamilemişim Allah tüm bebek isteyenlere nasib eylesin

Teşekkür ederim)) ya evet evlendiyimden çoçuk istiyordum 3 ay düzenli ilişki yaşadım ama olmadı 4 ay Rabbim nasib eyledi.. O sürede aklıma takmayı bırakmıştım hamileliyi))) meyerse hamileymişim haberim yok ben 4 haftamda öyrendim))

Ben evlendim 3 ay icinde oldu hamile olmayı düşünmedim ama korunmadm da Allah naisp etti oldu şükür 7 yaisnda şimdi büyüdü 4 senedir ikinci yi istiyorum ne gelen var ne giden doktora her yere gittim bende bisey yk şükür ama esimin spermleri düşük cikti ne olacak bilmiyorum sigarayi birkasin ddi yolladi hastene biseydr vermedi 4 ay oldu henuz bırakalı bıraktığında beri inanilmaz umutlaniyorum ne olacak boyle bilemiyorum

Benimde cok garip bu ay hep kasik agrisi yasadim, bel agrim ise dayanilmazdi , bu belirtiler bide garip bi sekilde ovulasyondan itibaren basladi, negatif gormemek adina bende test yapmiyorum 2 gun daha bekleyecegim. Ozellikle son zamanlarda gecenin bir vakti uyanip yemek yiyorum az da olsa , azicik idrar olsa uyaniyorum ki benim uykum cok degerlidir esim biel bu sabah noluyor sana boyle demeye basladi. Aksi gibi bugun dudagimda ucukta cikti. Ama diyorum ya gonul bu hep negatif gordugunde uzuliyor.. Beklicem reglimden sonra 2 gun daha gecsin oyle test yapicam . Kizlar dua edinde iyi haberler ile doneyim insAllah Yarabbim..

insallah canim bebis gelir bir an önce hamilesindir insallah :)

merhaba benim de adetim 2 gün geçti göğüslerimde şişlik uçlarında büyüme var kasıklarım sızlıyor ara ara adet sancım oluyor uykum çok bir de doktoruma dün sordum salı gününe kadar beklemeliyiz dedi test yapma dedi hayal kırıklığım olmasın diye. ama ümitliyim çünkü hiç olmamıştı 11 aydır bekliyorum mucizemi inşallah bu kez nasip etmiştir Rabbim.sizce hamilemiyimm ?

Belki hamilelik vardir belki de bekleyiş icinde oldugun icin psikolojik olabilir ama adet geçmesi tabi ki de insana acaba bu sfer tuttumu diye düşündürmeden edemiyor insana doktoru dinle sen inşallah hayirli haberlerini alırsın bizimle de paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…