- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Amin canim. Tekrar gecmis olsun ve guzel haberlerini aliriz en kisa zaman da insallahhhSag ol canim.. Allah kimseyi saglikla sinamasin cok kotu bisey
İnşallah pozitif çıkar :) bende 25 i bekliyorum karnımda ve kasıklarımda değişik bir ğarı var ve sürekli geçmeyen baş ağrım var ..heyecenla bekliyorum benim içinde dua edin :)Merhaba. Adetime 4 gun var fakat 5 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gundur gogsum aciyor. Surekli tuvalete gidiyorum. Az once kahverengi lekelenme oldu. Is cikisi test alicam. Benim icin dua edin kizlar test pozitif ciksin :)
Anladım o zmn daha bir hafta var ama ben bir haftadır bu belirtileri yaşıyorum ah acabalar. .Ertelemis oldugun icin bi sonraki adetin de ertelenir
Erteledigin icin vucudun adet olmak istiyor ama olamiyor gibi sanki. Hamiş misin yoksa :))Anladım o zmn daha bir hafta var ama ben bir haftadır bu belirtileri yaşıyorum ah acabalar. .
İnternetten baktığım kadari ile bütün belirtiler var . Yarın doktora gidicem bakalımErteledigin icin vucudun adet olmak istiyor ama olamiyor gibi sanki. Hamiş misin yoksa :))
Hadi hayirli haberlerini aliriz insallah o zaman :)İnternetten baktığım kadari ile bütün belirtiler var . Yarın doktora gidicem bakalım
Normalde istemiyorduk biraz evliliğin tadını çıkaralim diye ama suan küçücük bir ihtimal bile beni çok mutlu ediyorHadi hayirli haberlerini aliriz insallah o zaman :)
10 günlük iken belirti oluyor o zmn lan tahlilinde görüldü mu . Sağlıklı şekilde kucağıniza alın inşallahMerhaba cici anneler benim belirtilerim göğüs şişmesi oldu real iken böyle olmazdı o yüzden ben daha 10 gunlukken anlamıştım ileri haftalarda ise bulantı oluyor ama ben 4 5 defa dışında şükür çok tutmadı:) sitede sağlıkli gebelik ler dilerim
Olur cnm paylasrm:)Amin canim sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim ck merk ettim :)
Amin inşAllah)Merhaba cici anneler benim belirtilerim göğüs şişmesi oldu real iken böyle olmazdı o yüzden ben daha 10 gunlukken anlamıştım ileri haftalarda ise bulantı oluyor ama ben 4 5 defa dışında şükür çok tutmadı:) sitede sağlıkli gebelik ler dilerim
Canim hayırlı olsun sağlıkla dünyaya getir inşallah . Belirtilerin nelerdir?kızlar hamişim ben 3 haftalıkkkkrabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 11 aydur çikolata kistinden dolayı kalamıyordum.ama rabbim sonun hayırlısıyla bu duyguyuda bana nasip etti öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?