hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Merhaba. Adetime 4 gun var fakat 5 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gundur gogsum aciyor. Surekli tuvalete gidiyorum. Az once kahverengi lekelenme oldu. Is cikisi test alicam. Benim icin dua edin kizlar test pozitif ciksin :)
İnşallah pozitif çıkar :) bende 25 i bekliyorum karnımda ve kasıklarımda değişik bir ğarı var ve sürekli geçmeyen baş ağrım var ..heyecenla bekliyorum benim içinde dua edin :)

Kızlar ben normalde 23 24 te olacaktım geçen ay 24 ünde düğünüm vsr diye geciktirici içtim 29 unda bıraktım hemen adet oldum . Acaba şimdi 29 unda mi 24 unde mi olurum ? Kullananlar vsr mi bir haftadır göğsümde şişlik ve Kasigimda batma var bugunde kahverengi akınti geldi .

Merhaba cici anneler benim belirtilerim göğüs şişmesi oldu real iken böyle olmazdı o yüzden ben daha 10 gunlukken anlamıştım ileri haftalarda ise bulantı oluyor ama ben 4 5 defa dışında şükür çok tutmadı:) sitede sağlıkli gebelik ler dilerim

10 günlük iken belirti oluyor o zmn lan tahlilinde görüldü mu . Sağlıklı şekilde kucağıniza alın inşallah

Kızlar benim günüm bugündü şimdiye kadar sadece sarimtrak akıntı geliyor baya hemde. Atesim normalden baya yüksek uykum geliyor sürekli. Birde ayağa klakinca gözlerim kararıyor. Başka hiç belirtim yok, goguslerim falan hiç agrimiyo sizlamiyo. Benim bu ay da yok galiba :/

Kizlar benim gogsumde sisti kitle vardi bugun doktora gittim bakti kotu bise degil dedi .. Ultrason istedi ve gebelik icin kan verdim yarin cikacak dualariniza talibim ...nolur dua edin hamile olayım hayirlisi ile kotu bise cikmasin .. Bu arada adetime 7 gun var doktor hamile isen kanda belli olur dedi :)

kızlar hamişim ben 3 haftalıkkkk rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 11 aydur çikolata kistinden dolayı kalamıyordum.ama rabbim sonun hayırlısıyla bu duyguyuda bana nasip etti öpüyorum hepinizi

Canim hayırlı olsun sağlıkla dünyaya getir inşallah . Belirtilerin nelerdir?

Kızlar doktora gittim ama sonuçlar yarın çıkacak doktor ultrson ile baktı birsey yok dedi çok konusamadik yaşlı bir hasta geldi ultrason da iltihap belli olur mu bunu merak ediyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…