hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

çok sevindim hayırlısı inşallah sağlıkla kıcağına alırsın :) bende 25 ağustosu bekliyorum ama hiç regl olcakmışım gibi gelmiyor ...heyecanla bekliyorum

hayırlı haber alırsın inşallah :)

Kızlar bende bütün belirtiler vsrdi ama şimdi netten sonuçlara baktım beta 0.1 . İltihap çıkmış . Demekki iltihap dan kaynaklanan belirtilerimis. Biz daha yeni evliyiz 1 aylık inşallah Rabbim uzun bekleyiş içinde olanlara nasip etsin bize de

Bu arada adet iltihap ve gebelik belirtileri nerdeyse aynı İnsan ayırt edemiyor hemen en güzelini yakistiriyor kendine gidip test yaptırmak en iyisi galiba

İnşallah pozitif çıkar :) bende 25 i bekliyorum karnımda ve kasıklarımda değişik bir ğarı var ve sürekli geçmeyen baş ağrım var ..heyecenla bekliyorum benim içinde dua edin :)
Dun test yaptim. Negatif cikti. Hatta esim telefonun flasini acip oyle bakti silik olma ihtimaline karsi. Bugun de 1-2 damla kanamam oldu. Baska yok. 27sine kadar olmazsam oyle test yapıcam artik.

Canim insallah seninki pozitif cikar. Insan degisik bir seyler olunca vucudunda umutlaniyor. Bebegimiz olsun diye bir ugrasimiz yok simdilik. Ona ragmen nasil heyecanlandim.

ben yarını bekliyorum ama inşallah olmam akşamdan beri sol kasığımda bir ağrı var ..oturup kalkarken yatakta dönerken rahatsız ediyor heyecenla bekliyorum ..

kızlar selamlar, benim ilişkiden bir kaç gün sonra iki yanımda da sanki böbreklerim ağrıyormuş gibi 5-6 dk süren bir ağrı oldu dün gece, ve bu sabah ta aynısı oldu, sizde de böyle şeyler olmuş muydu

Bilmiyorim ki eşim de çok erken diyor belki adetin erken olacak ondan böyle . Hemen Belirti gösterir mi ki diyor . İnsanın içine acaba bile düşünce çok mutlu oluyor
Canım benim adet 3 ay düzensiz oldu 1 sene anca düzene girer diyorlar benim sabit idi evlendikten sonra 3 ay 18-19. günde oluyordum o da damla damla 1-2 gün anca suruyordu sonradan düzeldi

Günaydın kızlaaar :)
Gebelik istiyoruz bizde 1 sene dogum kontrol hapı kullandım Temmuz ayında bıraktım eşimle yumurtlama gününde iki gun önce ve sonra beraber olduk 20 Agustosta adet olmam gerekiyordu hiç aksamaz aslında ama hala olmadım ne şişlik var nede gögüslerde falan ağrı 4 Gün geçti. Sabah dayanamayıp test yaptım evde tek çizgi çıktı Ne yapıcağımı şaşırdım doktora gitmek için erkenmi ? Evdeki testlerde çıkmazmı

merhaba bizde çok istiyoruz 1,5 senelik evliyim troid sorunum vardı yeni düştü değerlerim bende yarını bekliyorum kanda yapılan gebelik testi kesin sonuç veriyor..istersen yaptır

Kızlar yarın regl olmam lazım bu gün şiddetli baş ağrım var bir gün önce gene tutmuştu ve sol kasık ağrım var sadece belimdede çok az ağrı var kasık ağrım daha çok oturup kalkarken batıyor ...eşim sevinmeye başladı bile ...yarın nolcak bakalım buna benzer belirtiler yaşayan var mı...

Bende var ayni agrilar ama 1 eylulde regl olacagum
Bugun sag kasigima sanki igne batirir gibi oldu
Ve neredeyse gun boyu ust bacaklarda yanmalar oluyor
Bel agrisi cabasi
Insallah hamileyizdir insallah
Yarin hasta olmazsin hayirli haberler alirsin

inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için verdiğniz cevaplar için inşallah yarın hayırlı haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…