- 5 Mayıs 2015
- 34
- 8
- 6
- 42
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Merhaba benim yumurta catlama gununden itibaren hafif lekelenmelerim oldu ama kasık agrilarim diger aylardan cok farkliydi kasiklarim resmen segirdi, gerildi ve b3n hep usutmeme bagladim bu durumu regli gunumde 1 damla kan geldi ama kahveye donuktu sonra kesildi 1 gun yine kan geldi 2 gun kesildi hep regli olucam derken gunum gecti evde test yaptim pozitif cikti ardindan ucusum oldugu icin tedbir amacli dr a gittim kanda cikti Sali tekrar kontrolum var. Onun haricinde hicbir belirti yasamadim sadece 2 kere gece kusacak gibi damagim uyustu o kadar gogus hassasiyeti vs. Hic olmadi ama su anda kafami yataktan kaldiramiyorumBen sadece mavi kundakta bi bebek emziriyodm dogum yaptgmi hastane falan gormedm cnm ama olmasada ruyasi bile guzeldi ya
Allahim bagislasin cnm birazda biz bekleyenlerin bilinc altina yerlesiyo ya herseye cekiyorz iste kendmizi tatmin edyoz ins. Vardir bizimde pek umidim yok gibi niye blmyrmMerhaba benim yumurta catlama gununden itibaren hafif lekelenmelerim oldu ama kasık agrilarim diger aylardan cok farkliydi kasiklarim resmen segirdi, gerildi ve b3n hep usutmeme bagladim bu durumu regli gunumde 1 damla kan geldi ama kahveye donuktu sonra kesildi 1 gun yine kan geldi 2 gun kesildi hep regli olucam derken gunum gecti evde test yaptim pozitif cikti ardindan ucusum oldugu icin tedbir amacli dr a gittim kanda cikti Sali tekrar kontrolum var. Onun haricinde hicbir belirti yasamadim sadece 2 kere gece kusacak gibi damagim uyustu o kadar gogus hassasiyeti vs. Hic olmadi ama su anda kafami yataktan kaldiramiyorum
Benim evleneli 6 sene oldu son 4 yildir bebek istiyoduk olmuyodu ama hic umudumu yitirmedim ve hep rabbime verirsede en iyi vakti o bilir vermezsede vardir bi bildigi diye geciriyodum icimden dogru zaman buymus demekki. Umudunu yitirme ve hep dua et.Allahim bagislasin cnm birazda biz bekleyenlerin bilinc altina yerlesiyo ya herseye cekiyorz iste kendmizi tatmin edyoz ins. Vardir bizimde pek umidim yok gibi niye blmyrm
Hep edyrm Allah hayirlisini versn cnm ama hep hamilemiyim duygusuna girydm simdi giremiyorumBenim evleneli 6 sene oldu son 4 yildir bebek istiyoduk olmuyodu ama hic umudumu yitirmedim ve hep rabbime verirsede en iyi vakti o bilir vermezsede vardir bi bildigi diye geciriyodum icimden dogru zaman buymus demekki. Umudunu yitirme ve hep dua et.
Hep edyrm Allah hayirlisini versn cnm ama hep hamilemiyim duygusuna girydm
Regline kac gun var?
Regline kac gun var ?Hep edyrm Allah hayirlisini versn cnm ama hep hamilemiyim duygusuna girydm simdi giremiyorum
Oncelikle hayirli olsun canim. Peki ozel degilse nasil gebe kaldiniz. Yani ozellikle bi cabaniz oldu mu ben suan adetliyim bittikten hemen sonra gun asiri birliktelik dusunuyorum veya bazi arkadaslarin önerisiyle sadece yumurtlama doneminde birlikte ol diyolar siz nasil tutturdunuz ?Canim ben de yeni ogrendim hamile oldugumu belirtilerim adet sancisiyla birebir ayniydi.adet tarihime 3 gun kala hep adet agrisi cektim.hani adet olursun kasiklarin agrir ya 3 gun hep agridi.tek fark adet gunu goguslerim hassaslasmisti. Boyle adetliyken gibi deil daha hassas. Agriyordu goguslerim gece bacaklarim ayaklarimi gerildi sanki sicak basti beni uyandim iste o zaman anladim.hani hıssedersin derler ya hissediliyor.ama ben sadece göğüslerimden anladım çok tuaf oldular şimdi de damar damar oldular daha çok yeni hamileyim üstelik. Allah gönlüne göre versin
1 hafta cnisiRegline kac gun var ?
Canım önce kardeşim netten periot callender diye bir uygulama indirdi telefonuma (bu arada o da hamile) bu uygulama yumurtlama haftasını gösteriyor.genellikle yumurtlama döneminde ilişki oldu.yani adetim başlangıcının 12. Gün başlamaıştık ilişkiye.o telefondaki uygulamaya göre oldu yani yumurtlama döneminde hamile kaldım.ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim böyle belimden tutarak valla.duvar a dayadım çol duramadım öyle ama belime yastık koyup 40 dk yattım.o bir haftalık sureçte 5 kere oldu ilişki birde yumurtlama dönemi yeni bitmişti o zamanda 1 kere.benim yaşım da var oldu yani sen hiç merak etme canım olur.Allah isteyen herkese nasip etsinOncelikle hayirli olsun canim. Peki ozel degilse nasil gebe kaldiniz. Yani ozellikle bi cabaniz oldu mu ben suan adetliyim bittikten hemen sonra gun asiri birliktelik dusunuyorum veya bazi arkadaslarin önerisiyle sadece yumurtlama doneminde birlikte ol diyolar siz nasil tutturdunuz ?
Bu arada çok teşekkür ederim unuttum ama bak bn önceden hiç yatmıyordum ilk defa 40 dakika falan bekledim tuttu.birde öyle sabah falan olmadı ilişki öğlen birde aksamOncelikle hayirli olsun canim. Peki ozel degilse nasil gebe kaldiniz. Yani ozellikle bi cabaniz oldu mu ben suan adetliyim bittikten hemen sonra gun asiri birliktelik dusunuyorum veya bazi arkadaslarin önerisiyle sadece yumurtlama doneminde birlikte ol diyolar siz nasil tutturdunuz ?
Benim hep sag kasigim agryodu dye bu ay yok dedim reglim 1 hafta var bu gun sol kasikta muthis bi agri var ve bembeyaz akinti geldi su an agrim hala devam ediyo boyle bisey yasadnzmi acaba...Canım önce kardeşim netten periot callender diye bir uygulama indirdi telefonuma (bu arada o da hamile) bu uygulama yumurtlama haftasını gösteriyor.genellikle yumurtlama döneminde ilişki oldu.yani adetim başlangıcının 12. Gün başlamaıştık ilişkiye.o telefondaki uygulamaya göre oldu yani yumurtlama döneminde hamile kaldım.ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim böyle belimden tutarak valla.duvar a dayadım çol duramadım öyle ama belime yastık koyup 40 dk yattım.o bir haftalık sureçte 5 kere oldu ilişki birde yumurtlama dönemi yeni bitmişti o zamanda 1 kere.benim yaşım da var oldu yani sen hiç merak etme canım olur.Allah isteyen herkese nasip etsin
Sol kasığım ağrıyordu cnm doktor da sol dan yumurtlamışşsın dedı bak unuttum hakkını helal et evet beyaz akıntım vardı şuan birazcık yine var o akıntı bukadar olmazdı ayy umarım sen de hamilesindir.zaten çok kasık ağrım olmuştu benım Allah gönlüne göre versinBenim hep sag kasigim agryodu dye bu ay yok dedim reglim 1 hafta var bu gun sol kasikta muthis bi agri var ve bembeyaz akinti geldi su an agrim hala devam ediyo boyle bisey yasadnzmi acaba...
Amin ins. Cnm sende bebisini sl sagliklica kucagina dualarn icin sagol haber vercm bu gecmeyen gunlerde sizler bna yardmci oluyosunuz destek oluysunz Allah razi olsn cnmSol kasığım ağrıyordu cnm doktor da sol dan yumurtlamışşsın dedı bak unuttum hakkını helal et evet beyaz akıntım vardı şuan birazcık yine var o akıntı bukadar olmazdı ayy umarım sen de hamilesindir.zaten çok kasık ağrım olmuştu benım Allah gönlüne göre versin
Ben 7 haftalik hamileyim sadece istahsizlik var o kadar.Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Teşekkür ederim cnm elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim bazıları hiç belirti bile yaşamıyormuş her şeyin hayırlısıAmin ins. Cnm sende bebisini sl sagliklica kucagina dualarn icin sagol haber vercm bu gecmeyen gunlerde sizler bna yardmci oluyosunuz destek oluysunz Allah razi olsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?