- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Sagolun hic akinti sorunu olmadi dimiBen 7 haftalik hamileyim sadece istahsizlik var o kadar.
Cok olcam ama birsey daha sorsam size bu adet oluncami rahim asaga iniyo parmak kontrolu dyolar ya denedim asagada bayagiTeşekkür ederim cnm elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim bazıları hiç belirti bile yaşamıyormuş her şeyin hayırlısı
Canim 1 hafta cok uzun degil bekle bakalim. Akinti olmasida cok normal benimde cok akontim oldu tamam bu sefer regli oldum dedigimde bi baktim akinti tamam bu sefer oldum dedigimde yine akinti seklindeydi benimde bacaklarima vuruyo ama benim normaldede magnezyum eksikligim vardir o yizden gebelikmi yoksa magnezyummu ayirt edemiyorum canimBenim hep sag kasigim agryodu dye bu ay yok dedim reglim 1 hafta var bu gun sol kasikta muthis bi agri var ve bembeyaz akinti geldi su an agrim hala devam ediyo boyle bisey yasadnzmi acaba...
Canım o yöntemi duydum ama ben öyle bir şey denemedim üzme kendini sanırım çok da gençsin dhaOff yok galiba birsey daha sorsam size bu adet oluncami rahim asaga iniyo parmak kontrolu dyolar ya denedim asagada bayagi degdi hmn elime acil bi icim rahatlasa
Canim bana annem ve yengem reglin biter bitmez beraber ol dediler ben gecen ay oyle birlikte oldum ve su an hamileyim birde asilama yaptirmistim ben o zaman idrara sıkışık yapmislradi tutmamisti ben o gun bu gundur iliskiye girerken biraz idrara sıkışık oluyorum acikcasiOncelikle hayirli olsun canim. Peki ozel degilse nasil gebe kaldiniz. Yani ozellikle bi cabaniz oldu mu ben suan adetliyim bittikten hemen sonra gun asiri birliktelik dusunuyorum veya bazi arkadaslarin önerisiyle sadece yumurtlama doneminde birlikte ol diyolar siz nasil tutturdunuz ?
Ama bu yontem cok riskli bir daha yapma derimBiri denese ya icim rahatlar ys olumlu ya olumsuz dusunurum yok mu kimse
Peki gerceklik payi varmidir cnm vardir dimi bnden bu kadar umutlar pert onumuzdeki aya artk ins.Ama bu yontem cok riskli bir daha yapma derim
Bilmem gerceklik payi var midir ama asla boyle biseyide denemem sende yapma biraz sakin ol aklino baska seylere ver bu kadar takarsan beyin otomatik atiyomus tutunan spermi bu kadar takma benim isime tam kaptirdigim ve isimin en yogun en stresli zamanina denk geldiPeki gerceklik payi varmidir cnm vardir dimi bnden bu kadar umutlar pert onumuzdeki aya artk ins.
senin içini rahatlatmak için kimse denemez o yöntemi kusura bakma ama doktor vajenden bile ultrason yapmazken biz parmakmı atalım tövbe estfBiri denese ya icim rahatlar ys olumlu ya olumsuz dusunurum yok mu kimse
Canim lekelenme vs.oluyor ya oda bitince dimi yani az da olsa nokta kadar da olsa yapilmamasi gerekiyor hani oyle onuda bitirdigin gun mu yaptin? O idrara sıkışma ne anlayamadim ? Kusura bakmaCanim bana annem ve yengem reglin biter bitmez beraber ol dediler ben gecen ay oyle birlikte oldum ve su an hamileyim birde asilama yaptirmistim ben o zaman idrara sıkışık yapmislradi tutmamisti ben o gun bu gundur iliskiye girerken biraz idrara sıkışık oluyorum acikcasi
Rahatsız mi oldunuz ? Amacimiz burda bilgilenmek ve bilgilendirmek burda birine hakaret yok saygisizlik yok! Sorun nedir?Sende heryere ayni msji kopyalip duruyosum
Allah razi olsun canim tesekkur ediyorum. Bide oyle denemek lazim bakalim :/ yastik kpyma isini duydum ama doktorlar giden zaten gidiyor oyle durulmasinin pek anlami olmadigini soyleyen de cok ama denemekten zarar gelmez dimi ama :)Canım önce kardeşim netten periot callender diye bir uygulama indirdi telefonuma (bu arada o da hamile) bu uygulama yumurtlama haftasını gösteriyor.genellikle yumurtlama döneminde ilişki oldu.yani adetim başlangıcının 12. Gün başlamaıştık ilişkiye.o telefondaki uygulamaya göre oldu yani yumurtlama döneminde hamile kaldım.ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim böyle belimden tutarak valla.duvar a dayadım çol duramadım öyle ama belime yastık koyup 40 dk yattım.o bir haftalık sureçte 5 kere oldu ilişki birde yumurtlama dönemi yeni bitmişti o zamanda 1 kere.benim yaşım da var oldu yani sen hiç merak etme canım olur.Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayrica benim burda bir suru dertlestigim arkadaşım var gerek özelde gerek topik'te tabiki 2 3 ayri yere yazabilirim. Biri gormezse diger topikte bi baskasi gorur yardimci olur amaci ile yaziyoruz. Yardımcı olmayacaksaniz meşgul etmeyin lutfen..Sende heryere ayni msji kopyalip duruyosum
Brmkomple temizlenmeyi bekliyodum hep reglim 5 gun surer 6.ci gun asla iliskiye girmezdim ama bu sefer girdim canim. Sıkışmada cisimi yapip iliskiye girmedim cisimi tuttum oyle iliskiye girdim mesaneyi bosaltmadim yani ☺ asilamayi o sekilde yapiyolarsa vardir bi bildikleriCanim lekelenme vs.oluyor ya oda bitince dimi yani az da olsa nokta kadar da olsa yapilmamasi gerekiyor hani oyle onuda bitirdigin gun mu yaptin? O idrara sıkışma ne anlayamadim ? Kusura bakma
Yani kanama biter bitmez basladiniz oyle mi dogru mu anladim? Benimde 5 gun falan surer 6.gun az da olsa leke seklinde 1 damla gelir kesilir o zaman mi yapayim? Aa hic bilmiyodum ek bilgi olmus oldu. Yani sabah idrar yapmadan denemekte fayda var diyosunuz :) peki sonrasinda devam mi iliskiye yani gun asiri devam mi edeyim ? Kusura bakmayin cok soru sordum son olarak sizde yatakta bi sure bekliyo musunuz belinize yastik vs.koyarak?Brmkomple temizlenmeyi bekliyodum hep reglim 5 gun surer 6.ci gun asla iliskiye girmezdim ama bu sefer girdim canim. Sıkışmada cisimi yapip iliskiye girmedim cisimi tuttum oyle iliskiye girdim mesaneyi bosaltmadim yani ☺ asilamayi o sekilde yapiyolarsa vardir bi bildikleri
Önemli değil cnm evet gerek yok ayakları bacakları dikmeye ,bana da çevremdeki herkes öyle dedi diye denedim.yumurtlama döneminden önce hamile kalanlar bile varmış.ama en azından hemen kalkma biraz uzanAllah razi olsun canim tesekkur ediyorum. Bide oyle denemek lazim bakalim :/ yastik kpyma isini duydum ama doktorlar giden zaten gidiyor oyle durulmasinin pek anlami olmadigini soyleyen de cok ama denemekten zarar gelmez dimi ama :)
Ben 6. Gun beraber oldum ama bi cok kisidende duymustum. Iliskiden once hep w ye giderdim uzun zamandir gitmiyorum ve evet belden asagim yukaridaydi hep yastik v.s. koyuyodum. Yani iliski 2 gunde bir girdik son zamanlarYani kanama biter bitmez basladiniz oyle mi dogru mu anladim? Benimde 5 gun falan surer 6.gun az da olsa leke seklinde 1 damla gelir kesilir o zaman mi yapayim? Aa hic bilmiyodum ek bilgi olmus oldu. Yani sabah idrar yapmadan denemekte fayda var diyosunuz :) peki sonrasinda devam mi iliskiye yani gun asiri devam mi edeyim ? Kusura bakmayin cok soru sordum son olarak sizde yatakta bi sure bekliyo musunuz belinize yastik vs.koyarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?