Hamileliğe dair HERŞEY!

selinc

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
293
229
303
Hamilelige dair herşeyi konuşalım istiyorum; beraber öğrenelim destek olalım birbirimize acımızı, huznümüzü, sevincimizi, umutlarimizi, yikilislarimizi, içimizdeki melek bizi bulana dek yaşanan tüm duyguları..velhasil Bizi biz kadınlar anlarız..

kendimden içinde olduğum duygu durumundan bahsedeyim...tamda en başındayım;hamile kalmaya niyetlendiğim, geçmek bilmeyen bir ay, ne olduğuna karar veremediğim belirtiler ve reglime kalmış bir 5 gün var elimde...bu 5 günde geçmek bilmiyor tabi...

merhaba canımm benim de gebelik istiyorum ve bata 8 gün var.. beraber bekleyelimm

Sende ne belirtiler var yada varmi

canım ben ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay pikin 9. gunumdeyim.. dun cok siddetli kasık agrım ve gögüs hassasiyetim vardı ama bugun azaldı hatta gun içinde yoktu.. başka da bişi hissetmiyorum canım

8 aydır bekleyenlerdenim bende adetim düzensiz olduğu için her an bir umutla yaşıyorum ama sonu hüsran

canım ben ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay pikin 9. gunumdeyim.. dun cok siddetli kasık agrım ve gögüs hassasiyetim vardı ama bugun azaldı hatta gun içinde yoktu.. başka da bişi hissetmiyorum canım
Daha profesyonel takilmissinbenimde düzenli sayılmaz 30-35 gün arasında degisiyor

8 aydır bekleyenlerdenim bende adetim düzensiz olduğu için her an bir umutla yaşıyorum ama sonu hüsran

canım ben 2 yıldan beri bekliyorum vardır her seyde bi hayır sabredicez insallah sonu güzel olucak inanıyorum adetlerin düzensiz ise sana ovulasyon testini öneririm yumurtlama takibi için..

canım ben 2 yıldan beri bekliyorum vardır her seyde bi hayır sabredicez insallah sonu güzel olucak inanıyorum adetlerin düzensiz ise sana ovulasyon testini öneririm yumurtlama takibi için..
Insallah ya herkes kavuşsun bebeğine..

Rabbim sabır versin hepimize inşallah tez zamanda alırız kucağımıza.
Yumurtlama sorunum var benim tedavi görüyorum ama cevap vermiyor tedaviye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…