bekle cnm ne zaman olcturduysen 2 gun sonra yine olctur en az 56-60 cikmasi gerek daha fazlada cikabilir ama az ise kimyasaldirBenim 6 hazirandi başlangıç tarihim bakarsan 5. Haftadayim..dongum uzun gerçi benim ama hcg 26 daha uçmuş seninki
Aminn benim umudum kalmadi amarabbim yardımcımız olsun canım hepimizin kucagını doldursun.. ben de ovulasyon testi ile takip ettimm simdi de bekliyorumm
Çok süreç var daha ya hcg çıktı yok artiyormu yok kese varmı yok kalbi atiyormu Vs.Vs.ben dogurana kadar yaslanirim kesin..Of of çok zor anlayabiliyorum seni belirtiler aynı olur bide genelde bol sabır lazım anlican
Çok süreç var daha ya hcg çıktı yok artiyormu yok kese varmı yok kalbi atiyormu Vs.Vs.ben dogurana kadar yaslanirim kesin..saldım çayıra nasıl oluyordu acaba eskiden
Bir olsunda o saydiklarin en tatlı kısımlarıÇok süreç var daha ya hcg çıktı yok artiyormu yok kese varmı yok kalbi atiyormu Vs.Vs.ben dogurana kadar yaslanirim kesin..saldım çayıra nasıl oluyordu acaba eskiden
Yarın sonuçlarla gidecem Dr.. cumaydi 26 oldu ıkı gunbekle cnm ne zaman olcturduysen 2 gun sonra yine olctur en az 56-60 cikmasi gerek daha fazlada cikabilir ama az ise kimyasaldir
Ikinci tarihinde belkide olmuştur..10 gün gecmedende belirti olmuyo bence..belki kasik oluyo aradaSu an öyle bir ruh halindeyim ki ne dusunsem bilmiyorum bu ay ovulasyon testi takip ettim adet gununden hesapliyorim kafaniz karismasin 23. Gun yumurtlama gordum degerlendirdim ardından 30. Gun tekrar yumurtlama gordum degerlendirdim. Su an ilk yumurtlamadan 15 gun gecti kan testi negatif ayrica adetimden de 6 gun gecti. Kan testi yapali iki gun oldu birde uzerine vajina mantari oluştu gogus bel agrim var ama asiri degil sadcee allahtan mucize bekliyorum
o zaman pzt 3. gun olacak en az 78-80 olmali ins istedigini Allah im tez vaitte versin cnm,ben de kaza ile hamile kaldim istedigim de kalamiyordum kizimdan son 2. kaza ile kalmam ilki düştü bu 2. bklm hayirlisi kizim da o dogana kadar 4.5 yasinda olacak bklmYarın sonuçlarla gidecem Dr.. cumaydi 26 oldu ıkı gun
Süpermiş kazara meselesi bak neler çekiyoruzpzt 3. gun klacak
o zaman pzt 3. gun olacak en az 78-80 olmali ins istedigini Allah im tez vaitte versin cnm,ben de kaza ile hamile kaldim istedigim de kalamiyordum kizimdan son 2. kaza ile kalmam ilki düştü bu 2. bklm hayirlisi kizim da o dogana kadar 4.5 yasinda olacak bklm
Süpermiş kazara meselesi bak neler çekiyoruzInsallah sorunsuz olur hersey...yarın akşam çıkar sonuçlar bakalim
Yarın buralarda olun sonuç sağlık ocağında geç çıkıo niye anlamadım olmadı sabahaInşallah canim bizi de haberdar et.. insallah 8 gun sonra ben de mutlu haberi verebilirim
evet kizim ve kizimdan da onceki dusen bebiste 1 sene ugrastik ama kizimda normal dogum yapinca bana bi haller oldu kazara da olsa kaldim durdum bu kaza ikinci ins devam eder bklm biraz da kafayi full gebelige baglamamak gerek galiba stres cok etkiliyor ve tabi dogumda da artik rahim alismis oluyor gebelige temizleniyor ondan da kolay kalıyorumdur bilseydim kazayla olacagini o an iyice koyuverirdim napim zaten olacak bari anin tadi i yasardim stres yapmazdimSüpermiş kazara meselesi bak neler çekiyoruzInsallah sorunsuz olur hersey...yarın akşam çıkar sonuçlar bakalim
Yarın evetYarın kan vereceksen ertesi güne de kalabilir
evet kizim ve kizimdan da onceki dusen bebiste 1 sene ugrastik ama kizimda normal dogum yapinca bana bi haller oldu kazara da olsa kaldim durdum bu kaza ikinci ins devam eder bklm biraz da kafayi full gebelige baglamamak gerek galiba stres cok etkiliyor ve tabi dogumda da artik rahim alismis oluyor gebelige temizleniyor ondan da kolay kalıyorumdur bilseydim kazayla olacagini o an iyice koyuverirdim napim zaten olacak bari anin tadi i yasardim stres yapmazdim
evet kizim ve kizimdan da onceki dusen bebiste 1 sene ugrastik ama kizimda normal dogum yapinca bana bi haller oldu kazara da olsa kaldim durdum bu kaza ikinci ins devam eder bklm biraz da kafayi full gebelige baglamamak gerek galiba stres cok etkiliyor ve tabi dogumda da artik rahim alismis oluyor gebelige temizleniyor ondan da kolay kalıyorumdur bilseydim kazayla olacagini o an iyice koyuverirdim napim zaten olacak bari anin tadi i yasardim stres yapmazdim
evet haklisiniz bende oncekilerde oyleydim lokman hekim hast gittim 1 sene dolunca ugrasip ugrasip hormonlara vakti normal adet dongusu normal dedi ki rahim filmi cekelim cektik igrenc agrili bsy o ay hemen hamile kaldim zaten acik dedi cekerken kanallar falan o ilac radyo aktif bi madde rahimden gecip tuplerden gecip karin icine gidiyor o ara tüp mup Allah ne verdiyse acildi galibaBi tane olsa biz de bosverebiliriz sanırımama benim için şuan boşvermek zor yanı istesem de bosveremiyorum çalışıyorum da yoğunum normalde ama çıkmıyo aklimdan
Ay çok hoşsun...evet haklisiniz bende oncekilerde oyleydim lokman hekim hast gittim 1 sene dolunca ugrasip ugrasip hormonlara vakti normal adet dongusu normal dedi ki rahim filmi cekelim cektik igrenc agrili bsy o ay hemen hamile kaldim zaten acik dedi cekerken kanallar falan o ilac radyo aktif bi madde rahimden gecip tuplerden gecip karin icine gidiyor o ara tüp mup Allah ne verdiyse acildi galiba
evet haklisiniz bende oncekilerde oyleydim lokman hekim hast gittim 1 sene dolunca ugrasip ugrasip hormonlara vakti normal adet dongusu normal dedi ki rahim filmi cekelim cektik igrenc agrili bsy o ay hemen hamile kaldim zaten acik dedi cekerken kanallar falan o ilac radyo aktif bi madde rahimden gecip tuplerden gecip karin icine gidiyor o ara tüp mup Allah ne verdiyse acildi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?