Merhabalar ben 10 aydır evliyim bu ay yani şuan adetim 4 gün gecikti bugün 4. Günüm ama 3 test yaptım hepside çıktı beta da belli olmadı 0-100 çıktı beta değeri ..
Tuhaf olan da adetim gecikti. Migdem çok fazla bulanıyor yanıyor ( sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim ...
Komşum dedi ki sen geçen ayın 8 de adet olmuşsun bugün 9 seninkisi birgün geçmiş sadece böyle hesaplaman gerek dedi sizce bu doğru mu ?
evet cnm 4. hamileligim 2 dusuk ve kanamali bi gebelik sonucu kizim dogdu bi de bu 4. hamileligim ve bugun kirmizi oldu kanama ark im hemsore igne vurdurdum kesildi yarin kontrol var bklm dr kanaman olunca gel demisti
Hamile olan arkadaşlar birşey soracağım.ilk 5 haftada alt karında sertlik oldumu yoksa herzamanki gibimiydi.benim hamileliğinde alt karında adete 7 gün kala farkettim bi sertlik olmuştu.sanki bastırınca bi düzlük var gibiydi esneklik yoktu.şimdide baş dönmesi ve göğüs ağrısı var ama test yatıramadım.
Hamile olan arkadaşlar birşey soracağım.ilk 5 haftada alt karında sertlik oldumu yoksa herzamanki gibimiydi.benim hamileliğinde alt karında adete 7 gün kala farkettim bi sertlik olmuştu.sanki bastırınca bi düzlük var gibiydi esneklik yoktu.şimdide baş dönmesi ve göğüs ağrısı var ama test yatıramadım.
Yıllar sonra yeniden yazmam gerektigini hissettim..2 aydır hamilelik belirtileri ile ilgili şeyler okumaktan kafayı yedim iyide geldi ayrıca..benzer şeyler görmek vs..sanırım hamileyim ve belirti sorgulayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Yıllar sonra yeniden yazmam gerektigini hissettim..2 aydır hamilelik belirtileri ile ilgili şeyler okumaktan kafayı yedim iyide geldi ayrıca..benzer şeyler görmek vs..sanırım hamileyim ve belirti sorgulayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim