Rabbim sabır versin hepimize inşallah tez zamanda alırız kucağımıza.
Yumurtlama sorunum var benim tedavi görüyorum ama cevap vermiyor tedaviye de
Soğan kürü denicem adet bitimindedoktor kontrolundesin yanii... peki kür vesaire denedin mi hiç?
Benim ikinci deneyisim bu ay..ilki 6 çıktı sonra 32 baktım regl geldi..Buda şimdi 26 çıktı hiç bilmiorum yani sevinemedim bileRabbim sabır versin hepimize inşallah tez zamanda alırız kucağımıza.
Yumurtlama sorunum var benim tedavi görüyorum ama cevap vermiyor tedaviye de
İnşallahInsallah ya herkes kavuşsun bebeğine..
İnsan tedbirli oluyor işte yaşadıkça inşallah yükselir regle kaç gün varBenim ikinci deneyisim bu ay..ilki 6 çıktı sonra 32 baktım regl geldi..Buda şimdi 26 çıktı hiç bilmiorum yani sevinemedim bile
Benim ikinci deneyisim bu ay..ilki 6 çıktı sonra 32 baktım regl geldi..Buda şimdi 26 çıktı hiç bilmiorum yani sevinemedim bile
Ya işte 30-35 gün arası dongulerim; bugün 32 bitiyor..26 çıktığı gün 30. Gunduİnsan tedbirli oluyor işte yaşadıkça inşallah yükselir regle kaç gün var
Evet araştıriyoruz işte hep denicez inşallah alırım sonuçondan sonra incir ve havuc kürü de yapabilirsin.. incir yumurtaları geliştiriyo havuc ise catlamasını saglıyo canım
ilklerde kimyasal olması normal kabul ediliyo canım sen içini ferah tut bunda artıs güzel olucak ve kırmızıları dokuz ay görmiceksiin
Bal damlıyor agzindanilklerde kimyasal olması normal kabul ediliyo canım sen içini ferah tut bunda artıs güzel olucak ve kırmızıları dokuz ay görmiceksiin
Varmı reglbelirtsi pekiYa işte 30-35 gün arası dongulerim; bugün 32 bitiyor..26 çıktığı gün 30. Gundu
ORasıda ayrı bir muamma zaten regl belirtisimi gebelik mi o yuzdenmi oluyor belirti dediklerim ama bir hcg var ortada..ortalık fenaVarmı reglbelirtsi peki
mrb kizlar ben 5 haftalik hamisim cmt degerim 6813 dü ama 4. hamileligim 2 dusuk bi kizim var Allah izin verirse bu da ikinci cocugum olacak biraz riskli yasiyorum progesteron hormonum az takipli gidiyorum lekelenmelerim var bat 28 hazirandi yarin dr a gitcem hayirlisi sizlere de sagliklisindan hayirlisiyla bi an once nasip etsin Allah im
Benim 6 hazirandi başlangıç tarihim bakarsan 5. Haftadayim..dongum uzun gerçi benim ama hcg 26 daha uçmuş seninkimrb kizlar ben 5 haftalik hamisim cmt degerim 6813 dü ama 4. hamileligim 2 dusuk bi kizim var Allah izin verirse bu da ikinci cocugum olacak biraz riskli yasiyorum progesteron hormonum az takipli gidiyorum lekelenmelerim var bat 28 hazirandi yarin dr a gitcem hayirlisi sizlere de sagliklisindan hayirlisiyla bi an once nasip etsin Allah im
Of of çok zor anlayabiliyorum seni belirtiler aynı olur bide genelde bol sabır lazım anlicanORasıda ayrı bir muamma zaten regl belirtisimi gebelik mi o yuzdenmi oluyor belirti dediklerim ama bir hcg var ortada..ortalık fena
rabbim yardımcımız olsun canım hepimizin kucagını doldursun.. ben de ovulasyon testi ile takip ettimm simdi de bekliyorummSu an öyle bir ruh halindeyim ki ne dusunsem bilmiyorum bu ay ovulasyon testi takip ettim adet gununden hesapliyorim kafaniz karismasin 23. Gun yumurtlama gordum degerlendirdim ardından 30. Gun tekrar yumurtlama gordum degerlendirdim. Su an ilk yumurtlamadan 15 gun gecti kan testi negatif ayrica adetimden de 6 gun gecti. Kan testi yapali iki gun oldu birde uzerine vajina mantari oluştu gogus bel agrim var ama asiri degil sadcee allahtan mucize bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?