Hamileliğe dair HERŞEY!

Rabbim sabır versin hepimize inşallah tez zamanda alırız kucağımıza.
Yumurtlama sorunum var benim tedavi görüyorum ama cevap vermiyor tedaviye de
Benim ikinci deneyisim bu ay..ilki 6 çıktı sonra 32 baktım regl geldi..Buda şimdi 26 çıktı hiç bilmiorum yani sevinemedim bile

ondan sonra incir ve havuc kürü de yapabilirsin.. incir yumurtaları geliştiriyo havuc ise catlamasını saglıyo canım

Benim ikinci deneyisim bu ay..ilki 6 çıktı sonra 32 baktım regl geldi..Buda şimdi 26 çıktı hiç bilmiorum yani sevinemedim bile
İnsan tedbirli oluyor işte yaşadıkça inşallah yükselir regle kaç gün var

ilklerde kimyasal olması normal kabul ediliyo canım sen içini ferah tut bunda artıs güzel olucak ve kırmızıları dokuz ay görmiceksiin

mrb kizlar ben 5 haftalik hamisim cmt degerim 6813 dü ama 4. hamileligim 2 dusuk bi kizim var Allah izin verirse bu da ikinci cocugum olacak biraz riskli yasiyorum progesteron hormonum az takipli gidiyorum lekelenmelerim var bat 28 hazirandi yarin dr a gitcem hayirlisi sizlere de sagliklisindan hayirlisiyla bi an once nasip etsin Allah im

mrb kizlar ben 5 haftalik hamisim cmt degerim 6813 dü ama 4. hamileligim 2 dusuk bi kizim var Allah izin verirse bu da ikinci cocugum olacak biraz riskli yasiyorum progesteron hormonum az takipli gidiyorum lekelenmelerim var bat 28 hazirandi yarin dr a gitcem hayirlisi sizlere de sagliklisindan hayirlisiyla bi an once nasip etsin Allah im

Su an öyle bir ruh halindeyim ki ne dusunsem bilmiyorum bu ay ovulasyon testi takip ettim adet gununden hesapliyorim kafaniz karismasin 23. Gun yumurtlama gordum degerlendirdim ardından 30. Gun tekrar yumurtlama gordum degerlendirdim. Su an ilk yumurtlamadan 15 gun gecti kan testi negatif ayrica adetimden de 6 gun gecti. Kan testi yapali iki gun oldu birde uzerine vajina mantari oluştu gogus bel agrim var ama asiri degil sadcee allahtan mucize bekliyorum

amin canımm

Benim 6 hazirandi başlangıç tarihim bakarsan 5. Haftadayim..dongum uzun gerçi benim ama hcg 26 daha uçmuş seninki

ORasıda ayrı bir muamma zaten regl belirtisimi gebelik mi o yuzdenmi oluyor belirti dediklerim ama bir hcg var ortada..ortalık fena
Of of çok zor anlayabiliyorum seni belirtiler aynı olur bide genelde bol sabır lazım anlican

rabbim yardımcımız olsun canım hepimizin kucagını doldursun.. ben de ovulasyon testi ile takip ettimm simdi de bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…