Koku hassasiyetini unutmuşum..ter sigara ayakkabı çorap Vs..ölümcül gellioGöğüs hassasiyeti son bir haftada bu hale geldi öncesinde yoktu ...akıntı olmaya başladı son ıkı haftadır..sivilcelendim bu ara..kasik yorulunca oldu bir ıkı kere..ya diğer belirtiler bildiğin emin olamadiklarim..bi tuzlu kızarmış şeyler hamur işi yiyesim var hunharca
Koku hassasiyetini unutmuşum..ter sigara ayakkabı çorap Vs..ölümcül gellio
En erken olanlardan diyebilllirim..adetim hala geçmiş sayilmazBunlar adetin geçtikten sonra mı oldu?
Şöyle bir gözden geçirelim.
Regl: memelerde hassasiyet + acıma/ huylanma
Gebelikte: memelerde hassasiyet + aora değişikliği + batma + kaşıntı + şişkinlik + gerginlik + sertlik
Regl: karında şişlik + bazı kısımlarda sertlik
Gebelikte: şişlik
Regl: kasık ağrısı ara ara
Gebelikte: kasık ağrısı nadir
Regl: ara ara kramp ve kasılma + kitlenme
Gebelikte: bir iki sefer yerleşmede
Regl: hızlı kalkınca baş dönmesi yok
Gebelikte: var
Böyle bir bilgi yazmıştı bi Arkadaş
Çok yoğun değil zaten iç camasirinda görecek kadarAkinti yok denecek kadar az bende o yüzden de umutlanamıyorum aslında..
Çok bile artmamismi bir günde..ıyı birşey yaniCherry5 benimde 26.1 çıktı üç gün önce bugün olcturdum yarın alıcam sonucu bakalım nolacak
Evet ben de allahım 30 falan çıksın nolur biraz rahatlıyım diyodum içimden bi baktım 51 yazıyorÇok bile artmamismi bir günde..ıyı birşey yani
Evet ben de allahım 30 falan çıksın nolur biraz rahatlıyım diyodum içimden bi baktım 51 yazıyor
Amin canım çok teşekkür ederimmHayırlı olsun canım inşallah keseyi gormeyi kalp atışıni duymayi en sonunda da kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Ben geçen ay 6 çıktı sonra 32 oldu sonra regl oldum ...düşün şuan 26 çıktı sevinemedim yani hiç..Insallah yarın sonuç bakalım nolacak 3 gundeEvet ben de allahım 30 falan çıksın nolur biraz rahatlıyım diyodum içimden bi baktım 51 yazıyor
Belirtilerinden bahsetsene sende..karsilastiralimEvet ben de allahım 30 falan çıksın nolur biraz rahatlıyım diyodum içimden bi baktım 51 yazıyor
Göğüs dolgunlaşması yalnız acı yokBelirtilerinden bahsetsene sende..karsilastiralim
Ay benim de en korktuğum işte. İlk değerim düşük olunca o yüzden panik haldeyim.Ben geçen ay 6 çıktı sonra 32 oldu sonra regl oldum ...düşün şuan 26 çıktı sevinemedim yani hiç..Insallah yarın sonuç bakalım nolacak 3 gunde
Erken baktirdigimiz için aslında herşey beklesek haberimiz olmayacak kimyasalsa bileAy benim de en korktuğum işte. İlk değerim düşük olunca o yüzden panik haldeyim.
Titreşim dışında hepsi var artı göğüste ağrıda varGöğüs dolgunlaşması yalnız acı yok
Sağ yumurtalıkta göz seğirmesi gibi titreşim
Yoğun sarı-beyaz kıvamlı akıntı
Gaz
Dün akşamdan beri reflüyü andıran ne yesem ağzıma geri gelme hissi.
Benim sadece gece yatarken uçları yanıyor.Titreşim dışında hepsi var artı göğüste ağrıda var
Dongun kaç gün kaçıncı gündü 51Benim sadece gece yatarken uçları yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?