Hamileliğe dair HERŞEY!

kizlar kan aonucu bekleyenler vardi cikti mi bklm merak ettim ben mart 2020 annesi olucam ins. dusuk tehlikeli bi hamileligim var gecen hafta dr kesen duzensiz demisti bu hafta pzt gunu normal bi kese normal bi hamilelik gibi dedi haftaya yine gidicem darisi sizlere

sanırım benden bahsediyorsunuz kafayı yemek üzereyim dün sabah verdiğim kan hala çıkmadı arttıgını bı görseydim

Çok sevindim canım inşallah haftaya da guzel şeyler duyarsın minigin ile alakalı :)

sanırım benden bahsediyorsunuz kafayı yemek üzereyim dün sabah verdiğim kan hala çıkmadı arttıgını bı görseydim
gunun gecti mi yada bazen adete 1-2 gun kala da cikiyor artik idrar testleri hassas

kızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
masallah cnm Allah saglikli bi hamilelik ve dogum nasip etsin ins

Merhabalar ben 10 aydır evliyim bu ay yani şuan adetim 4 gün gecikti bugün 4. Günüm ama 3 test yaptım hepside çıktı beta da belli olmadı 0-100 çıktı beta değeri ..
Tuhaf olan da adetim gecikti. Migdem çok fazla bulanıyor yanıyor ( sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim ...
Komşum dedi ki sen geçen ayın 8 de adet olmuşsun bugün 9 seninkisi birgün geçmiş sadece böyle hesaplaman gerek dedi sizce bu doğru mu ?

negatif çıkabilir ama beta hcg yoksa yoktur gebelik...ıkıncısı her ayın aynı günü diye birşey yok öyle hesap yapılmaz. belki 28 belki 35 döngünün kaç gün olduğu önemli..

Hmm anladım . Peki adetimin gecikmesinin 4. Günü ben ikinci günde yaptım kan testini şimdi de denemem gerek mi acaba ? Çıkabilir mi ?

yani beta hcg öncesinde çıkabiliyor genelde düşükte olsa...geçince hayli hayli çıkar düşüncem...bence yorulmamak için bir kaç gün daha bekle yeni yaptırmıssın çünkü..belki bu sürede regl olursun gerek kalmaz..

senin kanamanmı oluyor cnm
evet cnm 4. hamileligim 2 dusuk ve kanamali bi gebelik sonucu kizim dogdu bi de bu 4. hamileligim ve bugun kirmizi oldu kanama ark im hemsore igne vurdurdum kesildi yarin kontrol var bklm dr kanaman olunca gel demisti

kanama kesildi kizlar sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…