Bata 3 kala. 22. GünDongun kaç gün kaçıncı gündü 51
kizlar kan aonucu bekleyenler vardi cikti mi bklm merak ettim ben mart 2020 annesi olucam ins. dusuk tehlikeli bi hamileligim var gecen hafta dr kesen duzensiz demisti bu hafta pzt gunu normal bi kese normal bi hamilelik gibi dedi haftaya yine gidicem darisi sizlere
ins cnm minik kalp atislarini bekliyorum sonra soylucem etrafimdakilereÇok sevindim canım inşallah haftaya da guzel şeyler duyarsın minigin ile alakalı :)
gunun gecti mi yada bazen adete 1-2 gun kala da cikiyor artik idrar testleri hassassanırım benden bahsediyorsunuzkafayı yemek üzereyim dün sabah verdiğim kan hala çıkmadı arttıgını bı görseydim
inşallah ya beklemek çok yorucuins cnm minik kalp atislarini bekliyorum sonra soylucem etrafimdakilere
canım ben cuma günü verdim kan onda 26 cıktı... dün ikinci kez verdim onu bekliyorum..gunun gecti mi yada bazen adete 1-2 gun kala da cikiyor artik idrar testleri hassas
masallah cnm Allah saglikli bi hamilelik ve dogum nasip etsin inskızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
Merhabalar ben 10 aydır evliyim bu ay yani şuan adetim 4 gün gecikti bugün 4. Günüm ama 3 test yaptım hepside çıktıkendimden içinde olduğum duygu durumundan bahsedeyim...tamda en başındayım;hamile kalmaya niyetlendiğim, geçmek bilmeyen bir ay, ne olduğuna karar veremediğim belirtiler ve reglime kalmış bir 5 gün var elimde...bu 5 günde geçmek bilmiyor tabi...
negatif çıkabilir ama beta hcg yoksa yoktur gebelik...ıkıncısı her ayın aynı günü diye birşey yok öyle hesap yapılmaz. belki 28 belki 35 döngünün kaç gün olduğu önemli..Merhabalar ben 10 aydır evliyim bu ay yani şuan adetim 4 gün gecikti bugün 4. Günüm ama 3 test yaptım hepside çıktıbeta da belli olmadı 0-100 çıktı beta değeri ..
Tuhaf olan da adetim gecikti. Migdem çok fazla bulanıyor yanıyor( sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim ...
Komşum dedi ki sen geçen ayın 8 de adet olmuşsun bugün 9 seninkisi birgün geçmiş sadece böyle hesaplaman gerek dedi sizce bu doğru mu ?
ayın 16 sına randevu aldım benins cnm minik kalp atislarini bekliyorum sonra soylucem etrafimdakilere
hadi hayirlisi cnmayın 16 sına randevu aldım ben
senin kanamanmı oluyor cnmhadi hayirlisi cnm
evet cnm 4. hamileligim 2 dusuk ve kanamali bi gebelik sonucu kizim dogdu bi de bu 4. hamileligim ve bugun kirmizi oldu kanama ark im hemsore igne vurdurdum kesildi yarin kontrol var bklm dr kanaman olunca gel demistisenin kanamanmı oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?