- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- 108
- Konu Sahibi pembe tokam
-
iyi akşamlar folik asit önemli ilaç günde bi tane içiyosun zaten folik asiti demir eksikliği ve vitamin eksikliği için veriyo doktorlar sağlıklı gebelik için hamile kalana kadar onu kullanıyosun sonra duruma göre başka ilaç veriyolar
bildigim kadariyla planlanan gebelik icin folibol iciliyor. folic acid ise gebelikte iciliyor.. bende ikisi de var da folibolde planlanan hamilelik icin gibi bir ibare vardi tam hatirlamiyorum ama.. folibol gunde 1 folic acid gunde 3
hımm anladım canım sağol.mayıs gibi gidicem ben doktora bakalım inşallah isteyen herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alır.
ben evlendiğim günden beri hesaplıyorum hangi ay ne zman olmuşum diye zaten her ay aynı gün almazsın onun periyodları var mesela ben 30 günde bir adet oluyorum ilk adet olduğun günden itibaren başlıyorum saymaya 30ncu hangi güne denk gelirse o gün adet oluyorum. neyse ben fikrimideğiştirdim temmuzda başlayalım çalışmalara hemende olmuyo zaten bebek bi ara iki ay denemiştik sonuç alamamıştım
bide ben şimdiden herşeyi düşündüm erkek olursa isim buldum kız olursa isim bulamadım ama hatta doğumumu da buldum epidural sezeryan ama doktor bulamadım daha
şimdi bende değiştiricem fikrimi valladüşünüyorum ya hemen kalamazsam diye o zamanda bütün planlar alt üst olur
bizde erkek olursa ismini hazırladık ama kız ismi konusunda seçenekler var daha tam karar veremedik
ben çok önceden karar vermiştim zaten hatta kullanıcı adımı yaptımkız ismi bi türlü beğenemiyorum bi ara berşan geldi aklıma kimse beğenmedi onu vazgeçtim sonra. ben vazgeçemem artık çok düşündüm eşim 34 yaşında doğum yapana kadar 35 olur e bide ikincisi var bunun 4-5 yaş fark olsun diye düşünüyoruz ikinci çocukta 40 yaşında olucak hemen hemen biraz daha geç olursa olmaz
ben çok önceden karar vermiştim zaten hatta kullanıcı adımı yaptımkız ismi bi türlü beğenemiyorum bi ara berşan geldi aklıma kimse beğenmedi onu vazgeçtim sonra. ben vazgeçemem artık çok düşündüm eşim 34 yaşında doğum yapana kadar 35 olur e bide ikincisi var bunun 4-5 yaş fark olsun diye düşünüyoruz ikinci çocukta 40 yaşında olucak hemen hemen biraz daha geç olursa olmaz
Ben kızım olursa beril istiyorum bak berker e de uygun sende düşün istersen. Ben 2 isim koyucam
evet güzel isim bi arada ılgın geldi aklıma sonra eşim dalga geçti benimle bizim köyde bi ılgar amca vardı onun ismine benziyo dedi :44:
valla anlamını ayredilmek fark edil diye biliyorum ama senin dediğini duymadım. Aslında dini bir isim istiyorum belki Zeynep Beril olabilirberil de güzel bir isim arkadaşım kızına vermişti bu ismi
sanırım anlamında cennetle ilgili birşeyler olduğunu söylemişti
evet güzel isim bi arada ılgın geldi aklıma sonra eşim dalga geçti benimle bizim köyde bi ılgar amca vardı onun ismine benziyo dedi :44:
ılgın deyince bana yılgın bıkmış gibi şeyler çağrıştırıyo
valla anlamını ayredilmek fark edil diye biliyorum ama senin dediğini duymadım. Aslında dini bir isim istiyorum belki Zeynep Beril olabilir
HıııTeyzemin torunun adı ılgar
Bizim oğlumuz ıolursa adı belli Kubilay Arslan
Hahahahılgın deyince bana yılgın bıkmış gibi şeyler çağrıştırıyo
güzel isim
Ben de tam buna benzer bir konu açacaktım siz de yeni açmışsınız :) bende korunmayı bu hafta sonu bırakıyorum. hap ile korunuyorum bu hafta sonu hapım bitiyor yeni kutu almayacağım. gelecek perşembe adetim başlayacak perşembeden önce doktora gitmeyi düşünüyorum jinokolij muayne test filan ne yapılması lazımsa yaptırmak istiyorum fakatadetime kısa bir zaman kaldığı için acaba uygun düşermi yoksa adetim bittikten sonra mı muayneye gitmeliyim karar veremedim :26:
aynı zamanda sizinde sorduklarınızında cevabını merakla bekliyorum. Acaba artık bebiş düşündüğümüz için böyle meraklı evhamlımı olduk anlamadım ben
kızlar gidiceğim hastaneyi buldum galibahep iyi yorumlar var kötü yorum göremedim hastaneyle ilgili pendik şifa hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?