hamileliğe hazırlık...

bildigim kadariyla planlanan gebelik icin folibol iciliyor. folic acid ise gebelikte iciliyor.. bende ikisi de var da folibolde planlanan hamilelik icin gibi bir ibare vardi tam hatirlamiyorum ama.. folibol gunde 1 folic acid gunde 3

hımm anladım canım sağol.mayıs gibi gidicem ben doktora bakalım inşallah isteyen herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alır.

bildigim kadariyla planlanan gebelik icin folibol iciliyor. folic acid ise gebelikte iciliyor.. bende ikisi de var da folibolde planlanan hamilelik icin gibi bir ibare vardi tam hatirlamiyorum ama.. folibol gunde 1 folic acid gunde 3

evet ilaç ismi o ama ilaç ismi yazmak yasak olduğu için yazmadım ama folik asitte diyolar

hımm anladım canım sağol.mayıs gibi gidicem ben doktora bakalım inşallah isteyen herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alır.

inşallah. bende gidicem doktora ama iyi bidoktor bulmam lazım 3doktor tavsiye edildi 2si ümraniyede biri kartalda ama bilemiyorum ne yapıcam kafam karıştı biraz

Son düzenleme:

bide ben şimdiden herşeyi düşündüm erkek olursa isim buldum kız olursa isim bulamadım ama hatta doğumumu da buldum epidural sezeryan ama doktor bulamadım daha

şimdi bende değiştiricem fikrimi valla düşünüyorum ya hemen kalamazsam diye o zamanda bütün planlar alt üst olur
bizde erkek olursa ismini hazırladık ama kız ismi konusunda seçenekler var daha tam karar veremedik

ben çok önceden karar vermiştim zaten hatta kullanıcı adımı yaptım kız ismi bi türlü beğenemiyorum bi ara berşan geldi aklıma kimse beğenmedi onu vazgeçtim sonra. ben vazgeçemem artık çok düşündüm eşim 34 yaşında doğum yapana kadar 35 olur e bide ikincisi var bunun 4-5 yaş fark olsun diye düşünüyoruz ikinci çocukta 40 yaşında olucak hemen hemen biraz daha geç olursa olmaz

Ben kızım olursa beril istiyorum bak berker e de uygun sende düşün istersen. Ben 2 isim koyucam

berker güzel isim kız için nedense daha kararsız kalıyor insan erkek çocukta çabuk karar verilebiliyor
bizde yaşımız artık geldi diye düşünüyoruz onun için karar verdik
eşim 29 yaşında bende 26 yaşımdayım ilk çocuk için iyi sanırım

evet güzel isim bi arada ılgın geldi aklıma sonra eşim dalga geçti benimle bizim köyde bi ılgar amca vardı onun ismine benziyo dedi :44:

beril de güzel bir isim arkadaşım kızına vermişti bu ismi
sanırım anlamında cennetle ilgili birşeyler olduğunu söylemişti
valla anlamını ayredilmek fark edil diye biliyorum ama senin dediğini duymadım. Aslında dini bir isim istiyorum belki Zeynep Beril olabilir
evet güzel isim bi arada ılgın geldi aklıma sonra eşim dalga geçti benimle bizim köyde bi ılgar amca vardı onun ismine benziyo dedi :44:

Hııı Teyzemin torunun adı ılgar
Bizim oğlumuz ıolursa adı belli Kubilay Arslan

kızlar gidiceğim hastaneyi buldum galiba hep iyi yorumlar var kötü yorum göremedim hastaneyle ilgili pendik şifa hastanesi

Merhaba,

Doktora adetin bitiminde gitmen daha iyi olur. Genelde ideal muayene adet bitimidir.

kızlar gidiceğim hastaneyi buldum galiba hep iyi yorumlar var kötü yorum göremedim hastaneyle ilgili pendik şifa hastanesi

ben avrupa yakasındayım ama hala karar veremedim
bu arada ablam karşıda oturuyordu önceden ve iki doğumunu da çakmak erdem hastanesinde yapmıştı
çok iyi bir hastene

ooo kızlar Ağustosta başlıyacaksınız ama isimler konuşulmaya başlanmış :))

Ben doktora gitmemeye karar verdim...

Bu arada Sell serndemi ağustosta düşünüyosun :)))

merhaba kızlar

bende hamile kalmayı temmuz ağustos gibi düşünenlerdenim.
temmuz diyorum ki hamile kalana kadar ağustos olur.
muhtemel doğum tarihide nisan mayıs gibi olur inş planlanan gibi olursa

ben dün ilk muaynelerden olması gereken diş muaynesine gittim.sizlerede tavsiye ederim hamillikte demir eksikliği olduğundan doktorlar çok öneriyorlar aklınızda olsun

mayıs başındada allah kısmet edere kadın doğum uzmanına gidicem.
ben bursada yaşıyorum
hayat hastanesi demet hanıma gitmeyi planlıyorum
varmı başka bursadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…