Teşekkür ederim amin inşallahKesinlikle öyle ama kin büyütme ailen neticede. Mesafeni koru yeter. Bebeğin belki de bu hayatta basina gelebilecek en guzel sey ona odaklan kaygıların cok normal kötü bi anne değilsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Gerçekten annenizde ablanızda bir tuhaf.O günden sonra ablamla konuşmadım ailemin zoruyla görüştüm ama içim bir daha almadı. Ve kendisi dün bir kutlama yapıyordu 3. Çocuğuna hamile olduğunu öğrenmiş annemde onu destekleyip mutluluğunu paylaşıyordu. Ben peki aylarca tek başıma ne yaşadığımı bile anlamadan bilmeden sadece ağladım çocuğumu aldırmaya gittim kimse yanımda yoktu onları öyle görünce çok üzüldüm kendime iyiki çocuğumu aldırmadım onların yüzünden
Ablanızin psikolojisi ne anlaşılabilir ne de hoşgörü ile karşılanabilir bana göre. İlk çocuğunuz ve o da teyze olacak. 5 tane yeğenim var hepsini çok seviyorum eşimin de iki taneydi yeni 3 oldu onları da öyle. Yengee diye seslenmelerini bile özledimMerhaba,
29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve çok ağladım çok mutsuzum hastalığımı aşamadan böyle Bir şey olması ayrı hiç aklımda bebek sahibi olmak yokken birden hamile olmak inanılmaz korkuyorum ve mutsuzum. Derken test yaptığımda benden 7 yaş büyük 2 çocuk sahibi ablama pozitif görünen testin fotoğrafını attım. Kendisinin 2 çocuğu var ve 3. Yü doğurmak istiyordu gündemdeydi konu. Testi attım aramak yerine WhatsApp dan yazmaya devam etti. Napıcam ben çok kötüyüm korkuyorum falan yazdım. Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi. Hayırlısı olsun dedim. Üstüne 5 gün geçti 1 kez aramadı normalde kendi ile ilgili çok saçma bi konu olduğunda ( elti, kayınvalide) sabahın 7 sinde arar saatlerce anlatır.
Günler geçti aramadı yanımda annemle telefonda konuşuyorlar yine bi selam söyle nasılsın demek yok.
Daha sonra annemlerdeyken, oraya geldi. Hoşgeldin vs demedim ve kalktım evime geldim.
Evdeyken beni aradı neden konuşmadın dedi. Bende kırgın olduğumu üzüldüğümü söyledim. Napsaydık bayram mı yapsaydık dedi kaç kez aramam lazjm dedi sonra çirkileşmeye başlayacaktı. Kendisi tartışırken asla sınırı yoktur her türlü hakareti küfürü eder.
Sonuç olarak çok üzgünüm çünkü annem babam çok üzüldü çok üzgünler ben zaten anlatamıyorum duygularımı.
Sizce ben haksız mıyım yanlış mı davranmışım ablam neden böyle davranıyor, duygusal dönemde olduğum için ben mi abarttım ?
Bu konuyu hatırladım.Merhaba,
29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve çok ağladım çok mutsuzum hastalığımı aşamadan böyle Bir şey olması ayrı hiç aklımda bebek sahibi olmak yokken birden hamile olmak inanılmaz korkuyorum ve mutsuzum. Derken test yaptığımda benden 7 yaş büyük 2 çocuk sahibi ablama pozitif görünen testin fotoğrafını attım. Kendisinin 2 çocuğu var ve 3. Yü doğurmak istiyordu gündemdeydi konu. Testi attım aramak yerine WhatsApp dan yazmaya devam etti. Napıcam ben çok kötüyüm korkuyorum falan yazdım. Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi. Hayırlısı olsun dedim. Üstüne 5 gün geçti 1 kez aramadı normalde kendi ile ilgili çok saçma bi konu olduğunda ( elti, kayınvalide) sabahın 7 sinde arar saatlerce anlatır.
Günler geçti aramadı yanımda annemle telefonda konuşuyorlar yine bi selam söyle nasılsın demek yok.
Daha sonra annemlerdeyken, oraya geldi. Hoşgeldin vs demedim ve kalktım evime geldim.
Evdeyken beni aradı neden konuşmadın dedi. Bende kırgın olduğumu üzüldüğümü söyledim. Napsaydık bayram mı yapsaydık dedi kaç kez aramam lazjm dedi sonra çirkileşmeye başlayacaktı. Kendisi tartışırken asla sınırı yoktur her türlü hakareti küfürü eder.
Sonuç olarak çok üzgünüm çünkü annem babam çok üzüldü çok üzgünler ben zaten anlatamıyorum duygularımı.
Sizce ben haksız mıyım yanlış mı davranmışım ablam neden böyle davranıyor, duygusal dönemde olduğum için ben mi abarttım ?
Bildiğiniz kıskanmış ya çok ayıp kardeşimiz birde nasıl sevinmez,anneniz olur da sizin çocuğunuza bakar onunkiler kalır ortada diye de sinirlenmiş kendinceMerhaba,
Hayat gerçekten çok garip... Ben nerdeyse 3 yıldır bir kez bile o gebelik testinde çift çizgiyi görebilmek için nelerle uğraştım ve hala uğraşıyorum. Siz eşim dışarı boşaldı yine de hamile kaldım ağladım falan dediniz, bende bu ay aşılama tedavisi yaptırdım büyük ihtimalle birkaç güne regl gelecek ona ağlayacağım. Ama ben de anneme testim pozitif çıktı desem havalara uçar, kız kardeşim de sevinçten havalara uçar, benimle hastaneye bile gelir, eşimden bahsetmiyorum bile... Hayat gerçekten çok garip.O gün ablamın şokunu yaşamaktan annemi atladım tabi.. ilk onu aradım test pozitif çıktı diye çekine sıkıla sonra bana ilk cümlesi daha eviniz yok , çalışıyorsun nasıl olacak böyle oldu. Ya ben mi gerçekten çok beklentiye giriyorum insanlar mı garip zaten kendimde bi tedirginlik varken annemin ablamın verdiği tepkiler inanılmaz. Üstelik üzerine bugün 8 haftalık oldu bebek. Annem hiç o ilk cümlesinden sonra nasılsın bebek ne kadarlık bile demedi. Bugün evlerine geldim orda kaldım. Oruç tutmuyorum dedim şok oluyor niye diyo. Gerçekten ben ne düşünücem ne yapacam bilmiyorum
En kısa zamanda görürsünüz inşallahHayat gerçekten çok garip... Ben nerdeyse 3 yıldır bir kez bile o gebelik testinde çift çizgiyi görebilmek için nelerle uğraştım ve hala uğraşıyorum. Siz eşim dışarı boşaldı yine de hamile kaldım ağladım falan dediniz, bende bu ay aşılama tedavisi yaptırdım büyük ihtimalle birkaç güne regl gelecek ona ağlayacağım. Ama ben de anneme testim pozitif çıktı desem havalara uçar, kız kardeşim de sevinçten havalara uçar, benimle hastaneye bile gelir, eşimden bahsetmiyorum bile... Hayat gerçekten çok garip.
Bence herkes elindekinin kıymetini bilmeli iülretmeli. Bana da dua edin olur mu, kimin duası kabul olur bilinmez.
Hayat gerçekten çok garip... Ben nerdeyse 3 yıldır bir kez bile o gebelik testinde çift çizgiyi görebilmek için nelerle uğraştım ve hala uğraşıyorum. Siz eşim dışarı boşaldı yine de hamile kaldım ağladım falan dediniz, bende bu ay aşılama tedavisi yaptırdım büyük ihtimalle birkaç güne regl gelecek ona ağlayacağım. Ama ben de anneme testim pozitif çıktı desem havalara uçar, kız kardeşim de sevinçten havalara uçar, benimle hastaneye bile gelir, eşimden bahsetmiyorum bile... Hayat gerçekten çok garip.
Bence herkes elindekinin kıymetini bilmeli iülretmeli. Bana da dua edin olur mu, kimin duası kabul olur bilinmez.
En kısa zamanda görürsünüz inşallah
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederimRabbim kolaylıkla sağlıkla mutlulukla eksilmeden çoğalacağınız bereketli bir ömür nasip etsin çekirdek ailenizin torunlarla genişleyerek büyük bir aile olduğunuzu göstersin sizlere.
Gönülden bu saatte sizin için dua ediyorum inşallah en yakın zamanda en hayırlı şekilde bu haberi alırsınızHayat gerçekten çok garip... Ben nerdeyse 3 yıldır bir kez bile o gebelik testinde çift çizgiyi görebilmek için nelerle uğraştım ve hala uğraşıyorum. Siz eşim dışarı boşaldı yine de hamile kaldım ağladım falan dediniz, bende bu ay aşılama tedavisi yaptırdım büyük ihtimalle birkaç güne regl gelecek ona ağlayacağım. Ama ben de anneme testim pozitif çıktı desem havalara uçar, kız kardeşim de sevinçten havalara uçar, benimle hastaneye bile gelir, eşimden bahsetmiyorum bile... Hayat gerçekten çok garip.
Ben konuşmaya utandım böyle bir konuda ablam ile tartışmaya onun adına utandım tek kelime etmedimSen niye ben calisiyorum sen ev hanimisin annem seninkine mi bakar benimkine mi demedin ?
Veya bir hayirki olsun bile demeden bana bunu soyluyorsun demedin.kinuyla ilgili annenide bilgilendir .annen bilir ne kadin agrisi oldugunu
İşte tam olarak yaşadığım bu annemin tepkisi beni maffeti bebeğimi istememe sebep oldu. Aylar geçti ama gerçekten yaşadıklarımı unutacağımı hiç sanmıyorum aldırmak için doktorun ofisine kadar gittim aylarca ağladım yeni kabullendim bebeğimi belki de bende alamıycam kucağıma hayat ne gösterecek bilmiyorumKonuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama görünce yazmak istedim. Ben 8 aylık evliyken ablam 3 yıllık evliydi ve çocuk istiyordu ama olmuyordu. Neyse ki hamile kaldığını öğrendik ve çok sevindik. Ondan bir kaç hafta sonra da ben hamile olduğumu öğrendim.8.aylık evliydim ve sürpriz bir şekilde hamile kalmıştım, planlı değildi. Hiç unutmuyorum bunu anneme telefonda söylediğimde şu tepkiyi vermişti 'sizde şaşırdınız iyice ne aceleniz vardı ablan hamile sen hamile' demişti. O kadar çok üzülmüştüm ki zaten yeni evli sayılırdım ve hamileydim. Annemin bu tepkisi bende hayal kırıklığı olarak kaldı. Ve sonradan ne oldu biliyor musunuz? Ben o bebeğimi 16 haftalıkken ondan sonraki bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim. Ancak 4 yıl sonra çocuk sahibi olabildim. Bunda annemin suçu var mı tabi ki hayır ama bazı yaralar kapanmıyor. Bir insan özellikle anne,baba,abla,kardeş,eş ağzından çıkan kelimelere biraz da dikkat etmesi gerekiyor özellikle tavırları çok önemli. Bu yüzden ki aile bile olsa çok beklenti haline girmemek lazım. Sağlıkla,zamanında kucağınıza alın..
İyi de ne alaka ikiniz de aynı anda hamile olabilirsiniz ne var bundaO günden sonra ablamla konuşmadım ailemin zoruyla görüştüm ama içim bir daha almadı. Ve kendisi dün bir kutlama yapıyordu 3. Çocuğuna hamile olduğunu öğrenmiş annemde onu destekleyip mutluluğunu paylaşıyordu. Ben peki aylarca tek başıma ne yaşadığımı bile anlamadan bilmeden sadece ağladım çocuğumu aldırmaya gittim kimse yanımda yoktu onları öyle görünce çok üzüldüm kendime iyiki çocuğumu aldırmadım onların yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?